30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım benim Allah kolaylıklar versin
biz de gülüyoruz artık zaten böyle şeylere
ben şubede de 1,5 yıl çalıştım
sahada olmak, müşteri karşısında olmak çok büyük stres

eşinin görevi de baya bi stresliymiş, Allah kolaylıklar versin
bankayı anladım bu arada :)
kredi tahsis birimi bizim bankada yeni kuruldu
şubelerin yükünü baya bi hafifletiyolar
ama sanırım sürekli mesai yapıyolar
6 dedim mi çıkamazlar yani

Allah sana da kolaylık versin canım
bankacı eşi olmak da kolay değildir

sen çalışıyo musun

doğru diyosun canım
bi de bizim burası da kadınlar klübü resmen
kız kıza oturuyoz :)

çok atasözü deyim kullanma kızım , yaşlı sancaklar
ki değiliz :)

doğru diyosun canım
bi de bizim burası da kadınlar klübü resmen
kız kıza oturuyoz :)

çok atasözü deyim kullanma kızım , yaşlı sancaklar
ki değiliz :)
yaşlıyım ben ekim'de 3 onluk oldum. (hoş sizin yanınızda bunu söylemem biraz ayıp oluyor. )

Son düzenleme:

ben öğretim görevlisiyim canım, aynı evde yaşamaya başlayınca benim de gece derslerim olur zaten bir kaç gün,idare ederiz diyorum...
çıkış saatleri değişiyor, 6 ile 8 arası diyelim yoğunluğa göre...
bir şehir daha bağlanmış şimdi bölgeye yoğunluk mu artmış birşeyler olmuş...
en azından hedef baskısı yok, müşteri telefonları yok, müşteriye dert anlatmak yok, kurum ziyareti yok...

ama benim yüzümden kariyer hedefini askıya aldı atamalı bir işim olmadığı için, müdür falan olursa doğuya gönderiyorlarmış ilçelere, ben gidemem, o da bu tarz ayrı devam eden evliliklerin sağlıklı olmadığını düşünüyor ve vazgeçti müdürlükten, üzülüyorum kendimi sorumlu hissediyorum, ama ben de istemiyorum müdür olup uzağa gitmesini...üç günlük dünya zaten...

bence hiç düşünme özel bankayı kariyer hedefin varmı bilmiyorum ama öldürene kadar çalıştırıyorlar yazıktır ya...
evet deli paralar veriyorlarmış, eşimle aynı işi yapan bir tavıklı banka çalışanı eşimin 3 katı maaş alıyor... ama sağlık ve huzur en değerlisi varsın parası az olsun...

ah be güzelim ben 3 onluk + 2 :)
biliyorum. :)

Lahesis, "tavıklı banka" süpersin. sen çaktırmıyorsun gerçi ama ben de buraya yazarak iyicene ifşa ediyorum. :)))))))))

haa, bu arada Lahesis, eşin doğru düşünmüş. ( ve tabii sen de ) üç günlük dünya... bir de Allah ömür versin tabii ki ama zaten ( yanlış anlama ) yaşlarınız (benim de) yirmili yaşlar değil. daha bu yaşta evlenip de bir de ayrı kalıp özlem mi çekeceksiniz. ( Allah korusun. )

dipnot: böyle konuşuyorum ama Allah bir de benim başıma verirmiş öyle ayrılıklar...

Son düzenleme:

evet canım o bankayla ben de görüşmeye gitmiştim, çok iyi paralar veriyo ama canın çıkıyo ,
ben de okurken senin gibi öğretim görevlisi olmayı çok istemiştim, kısmet burasıymış , ben de yüksek lisans yapıyorum biraz daha okullu olayım diye :)

eşin çok doğru bişey yapmış canım
bizim bankada çok var öyle evlilikler
inan bana sefil oluyo insanlar
hele bi de çocuklu arkadaşlarım var ki anneyle çocuklar bi yerde eşler bi yerde
kariyer nasılsa olur canım
dünya ahret kardeşim olsun, çok takdir ettim eşini maşallah

Ben de yüksek lisans yapmak istiyorum. ALES'e başvurdum Lahesis biliyor fakat ders çalışamadım daha doğru düzgün. Ben böyle bir öğrenci değilim ya ne oldu bana? Neyse olmazsa bu deneme olsun. KASIM - 2013'te tekrar girerim.

Melidia, seninle bölümlerimiz aynı gibi ( ben işletme okudum da )
ister özelden yaz istersen buradan yaz... sorularıma cevap verebilir misin?

- ingilizce'm çok kıt. (lazım mı?)
- hangi üniv. hangi bölüm y.lisans yapıyorsun?
- çalışırken derslere katılımın nasıl oluyor?
- tezli mi tezsiz mi?
- ales'e girdin mi? kaç aldın.

çok sordum değil mi?

:) canım benim istediğin kadar sorabilirsin
ben 2003 te girdim yüksek lisansa , aynı sene de tüm derslerimi verdim
ancak babamın hastalığı dolayısıyle tezimi veremedim ve atıldım
aftan yararlandım inşallah vericem artık tezimi :)

ben marmara iktisat mezunuyum,
marmara uluslararası iktisat mastırı yapıyorum
tezim türkiyede bankacılık sektöründe dış ticaret
tezli yapıyorum , yüksek yaparken çalışmıyodum ama çalışan arkadaşlar tezsiz lerin derslerine giriyodu akşamları
bizim zamanımızda ales değil les vardı , ben 65 almıştım

okuyacağın bölüm ingilizce değilse çok işine yaramıyo ama mutlaka ingilizce öğrenmelisin bence
çünkü ben dış ticaret biriminde çalışıyorum ve ingilizce bilmeme rağmen baya bi zorlandım , şimdi kursa gidiyorum

bi de yds puanın olursa her zaman işine yarar

ben de uzun yazdım
umarım cevaplarım işine yarar canım

ha bi de tezsiz yapmak istersen hem çok pahalı hem de yıl sonunda tez benzeri bi proje hazırlaman lazım
ve o zaman doktora yapamıyosun diye biliyorum

yine de tercih senin tabi

alıntı ile ifşa etmeye devam

canım doğru söylüyorsun, normal yaşam süresinin yarısına gelmemize kalmış 3-5 yıl... (Allah sağlıkla uzun ömürler versin tabi) ayrı kalmaya değmez... zaten zor buldum yahu

dipnot: hiç bir yere göndermezsin canım olur biter...

ben ölmüşüm ağlayanım yok.

evet, tezli yapmak isterim de nasıl olur bilmiyorum... Ağlamak istiyorum sayın seyirciler...

canım benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için...
bir de inanılmaz önyargısı var, tüm müdür olan arkadaşları boşanmış, aklı çıkıyor,totem yapmış öyle

yüksek lisans konusuna çok sevindim, bir de sizin sınavlarınız var ya,kıdemle ilgili onları da halledersen yüksekle birlikte, durduğun yerde kariyer yapmış olursun canım,harika olur.. gülümsün de başlayacak inşallahhh, en geç eylüle

birileri yüksek mi yapıcak bende çok istiyorum alese girmeyi... iletişim mezunuyum ilk mezun olduğum sene hiç çalışmadan girdim 72 aldım... kasımdakine giricem inşallah kazanırım

canım ben 2 sene önce sınavı kazanıp yükseldim aslında ama ünvanımı vermediler
ben burda tekim ve benim yaptığım işlemleri bilen kimse yok
sırf burda kalayım diye ünanımı vermediler
inşallah bu sene olur

eşin de hiç takılmasın öyle şeylere
onların boşanacağı varmış bence
inşallah en yakın zamanda müdür karısı olursun , havan olsun oh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…