30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

eşim de yrd.doç kocası olcam hava atıcam herkeslere diye dolanıyor ortada
tabi ben burada çene çalmaya devam edersem o tez kendi kendine yazmaz sanırsam...

canım ya çok bilmiyorum sizdeki işleyişi, cahil aymazlığıyla atlamak istemem ama dilin varsa kıdem tazminatı için sınava girmeyi düşünmedin mi hiç...

kestane şekeri; hemşehrim olduğunu okumuştum iletilerde, hoşgeldin :)

:) eşin senden önce başladı desene övünmeye
kıdem bizde kalktı da dil tazminatı var canım, inşallah önümüzdeki sınava gircem
hep bi boşveriyodum, şimdi tazminatlara zam geldi girmem lazım :)

kızlar acayip saçma bir derdim var şu an, interneti iyi kullandığımı iddia ederim hep ama beceremedim bu kez... sosyal paylaşım sitesinde bir ayar değişikliği yaptım düzeltemiyorum... obsesifim ben kitlendim şu an konuya, bir el atın Allah rızası için

ilişki durumunu evli yaptım, öyle heves işte
sonra millet yorum yazar ben de cevap vermek zorunda kalırım, daha düğün neyim olmamış diye düşünerek zaman tünelinden sildim o ilişki durumu güncellemesini... yani kaldır dedim... şimdi sorun şu ki, benim dışımdaki herkes görüyor.... x y ile evli diye ve bisürü beğeni,yorum alıyorum bildirim olarak geliyor.... ama tıkladığımda bağlantı bozuk,sayfaya ulaşamazsınız diyor... aradım taradım tırmaladım yok yok öyle bir silmişim ki bir ben göremiyorum

ay canım benim ya
benim o sitede hesabım yok
hesabı olan bi arkadaştan rica etsek bi el atsa :)

benden PAS!
Kız kardeşimin zoruyla açtığım, bir donuk bir açık iki sene sahip olduğum fb hesabımı Eylül-2012 tarihinde kökten sildim.
Sen sağ ben selamet...

ben de kapatıcam, kökten çözüm olacak

kızlar kaçıyorum ben,çalışayım biraz.... size iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…