30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bayadır ruya gormuyordum bugun gordum ,tabırını netten bakıyorum ıstedıgım gıbı bulamadım ruya yorumcumuz varmı aramızda

bayadır ruya gormuyordum bugun gordum ,tabırını netten bakıyorum ıstedıgım gıbı bulamadım ruya yorumcumuz varmı aramızda

selam caanım ben varım hayır olsun ne gördün ? ( bu arada rüyanı herkeze anlatma kalbi gönlüz temiz ve iyi birine anlat .veya sabah kalktgında suya anlat )

hayırlara çıksın canım
rüya herkese anlatılmaz diye bilirim ben
sanırım nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış çünkü
anladım sagol canım
selam caanım ben varım hayır olsun ne gördün ? ( bu arada rüyanı herkeze anlatma kalbi gönlüz temiz ve iyi birine anlat .veya sabah kalktgında suya anlat )
tamam yazcam sana ozelden msj attım

hayırlara çıksın canım
rüya herkese anlatılmaz diye bilirim ben
sanırım nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış çünkü
Melidia'ya katılıyorum. Bir de insan kendisi az çok anlıyor rüyasının neye çıkacağını... ne bileyim, hissediyor sanki. :80:

bende iyiym canım evdeyım regly oldum sancım var poffff. hastalıgın nasıl oldu ? iyi ol iyi varmı senınkınden bi haber?
kırklarımız karışmış.
sen, ben, melidia... yakında lahesis

benim de sancım var iki gündür. sahi geçmiş olsun demeyi unutmuşum. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
kırklarımız karışmış.
sen, ben, melidia... yakında lahesis

benim de sancım var iki gündür. sahi geçmiş olsun demeyi unutmuşum. geçmiş olsun.

sanada geçmiş olsun canım ay ben hiç rahat degılım sıtres oluyorum sıf .başlamadan 2 gün önce sıkıntııs başlıyor bende ne huysuzumya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…