- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.841
Zaman zaman zaman!
"İyi ki geçiyorsun zaman... Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın?" /Hz. Mevlana/
canım benim çok güzel söz
Mevlananın tüm sözleri gibi :)
iyi ki de geçiyo zaman
geçerken bize güzellikler de getirsin bize inşallah
hepimize inşallah
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn!canım benim çok güzel söz
Mevlananın tüm sözleri gibi :)
iyi ki de geçiyo zaman
geçerken bize güzellikler de getirsin bize inşallah
bayadır ruya gormuyordum bugun gordum ,tabırını netten bakıyorum ıstedıgım gıbı bulamadımruya yorumcumuz varmı aramızda
bayadır ruya gormuyordum bugun gordum ,tabırını netten bakıyorum ıstedıgım gıbı bulamadımruya yorumcumuz varmı aramızda
anladım sagol canımhayırlara çıksın canım
rüya herkese anlatılmaz diye bilirim ben
sanırım nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış çünkü
tamam yazcam sana ozelden msj attımselam caanım ben varım hayır olsun ne gördün ? ( bu arada rüyanı herkeze anlatma kalbi gönlüz temiz ve iyi birine anlat .veya sabah kalktgında suya anlat )
selam kestane şekeri nbersin?
anladım sagol canım
tamam yazcam sana ozelden msj attım
nası biliyosan öyleyim... sen nasılsın? neler yapıosun?
bende iyiym canım evdeyım regly oldum sancım var poffff. hastalıgın nasıl oldu ? iyi ol iyi varmı senınkınden bi haber?
Melidia'ya katılıyorum. Bir de insan kendisi az çok anlıyor rüyasının neye çıkacağını... ne bileyim, hissediyor sanki. :80:hayırlara çıksın canım
rüya herkese anlatılmaz diye bilirim ben
sanırım nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış çünkü
kırklarımız karışmış.bende iyiym canım evdeyım regly oldum sancım var poffff. hastalıgın nasıl oldu ? iyi ol iyi varmı senınkınden bi haber?
kırklarımız karışmış.
sen, ben, melidia...yakında lahesis
benim de sancım var iki gündür.sahi geçmiş olsun demeyi unutmuşum. geçmiş olsun.
kırklarımız karışmış.
sen, ben, melidia...yakında lahesis
benim de sancım var iki gündür.sahi geçmiş olsun demeyi unutmuşum. geçmiş olsun.
evet canım öyle de oluyor bir de sancıdan huysuzlanıyorum ben.sanada geçmiş olsun canım ay ben hiç rahat degılım sıtres oluyorum sıf .başlamadan 2 gün önce sıkıntııs başlıyor bende ne huysuzumya ben
kan revan, vahset.:) evet canım ya
hepimiz kan içinde :)
evet canım öyle de oluyor bir de sancıdan huysuzlanıyorum ben.
kan revan, vahset.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?