30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben an'ı hemen kavrarım bazılarıda o an donup kalırlar ,,sonradan şarj eder ,sende ölesın sanırım benım reflekslerım hertürlü hızlıdır anında tepki, anında hazır cevapımdır

bakarım şimdi... Arıcaktım ama şu an o kadar çok ağlıyorumki asla konuşamam, konuşsamda anlamazsın...

aglama kuşum kıyamam sana ,rahatlıycaksan aglada az,azıcık agla 2 günlük dünya bea

kocanmı öldüde aglıyon kız ? :)

sen nıye agladın hayırdır ? Bende dün akşam aızcık agladım ben aglayamıyorum fazla ,gözyaşı bezlerım kuru benım

anammmm herkesler gelmişşşş

ben cumartesi akşamı annemle konuştum, yüzümde alerji olduydu annem babam seferber oldular telefonda öyle duygusala bağladım,özlemişim galiba... koca kişisi de oyuna dalınca öyle yalnız hissettim kendimi ağladım... sonra başıma üşüştü neden neden neden diye iyice delirdim...

bugünde kendini bilmez bir yüksekokul müdür yardımcısı oda kapısını kitlemiş mesai saatinde, bu durum benim sınav zarflarımı alma isteğim üzerine ortaya çıkınca bir ton afra tafra yaptı beyefendi... hizmetlileri azarladı yanımda (tabi bana hırsını çıkardı o insanlardan) beni de kovmaktan beter etti tavırlarıyla... tartışma ortamı olmadı ama çok üzüldüm çok gerildim... eve gelince ona ağladım...

öyle ağlak ağlak oturuyorum işte

anam nasıl bir ruh halıdır o öle okulda kızdın eve gelip agladın hahahhaha alemsınya

eşin agladıgında kızmıyormu erkekler genelde aglayan kadınlara kızarlar

halbuki agama kadınların silahıdır

herkesler ağlıyor bir ben mi gülüyorum, aydebuzun sözüne güldüm

ben normalde sürekli gülerim güleç derler ,hatta annem kızar bana çok gülüyosun herşeyı dalgaya alıyosun dıye ,bide ablamı görsenız tam makaradır bayıltır sıız gülmekten

gül ,gül allah gülmekten ayırmısın bizleri gülümsünde çabuk aglıyordu galıba aglak felan dıyodu kendıne bir ara sanırım,ben çabuk aglamam duygusal degılımdır o kadar hele iş yerınde asla aglamam ne geregı var

onunla alakalı bir nedenle ağlasam kızardı belki ( denemedim henüz) ama bu defa kızmadı,panik oldu,üzüldü,güldürmeye çalıştı falan...

yalnız ağlamak tercihimdir sonuçta, ohhh kimseye hesap vermeden,rahat rahat...

O degılde tanımadıgım yerde ve ortamdaysam içimden gelıyorsa aglarım bırgün hiç unutmuyorum otobüse bındım gelıyorum veda anî aglıyorum mıllet bön,bön bakıyo ben aglıyorum mıller bakıyoo dayanamadım dedımkı ne bakıyosunuz be sessiz filmmi çekıyoruz burda dön önüne çabuk allah ,allah

aklıma gelıncede gülerim şimdik:)

kokusu hiç hoşuma gitmiyo üzerime saçlarıma sınınce banyo yapmadan rahat edemıyorum

ah bir de bana sor, uykudan uyanıp duş aldığımı bilirim koku yüzünden...
her gün duş almamın bir sebebi de sigara zaten
içmediğim zamanlar kokusundan nefret ediyorum, küllüklerimi çamaşır suyunda bekletiyorum, pencere önünde içiyorum eve sinmesin koku diye... ama içiyorum işte... ve bırakmam lazım biliyorum ama ilaç falan kullanmak istemiyorum sadece kendi irademle bırakmalıyım.... çok canımı sıkıyor sigara konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…