- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.521
eferim kuşum sena .canım maılını yenı görün bende yazdım sana
iyi geliyorsa ağla canım, ama sadece iyi geldiği noktaya kadar ağla...
Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın, daha büyük sıkıntılar vermesin...
Ben işle ilgili bir konuda çok sinirlendim eve gelip ağladım, olay anında tepkisiz kalmak zorunda kaldım çünkü... Hala atamıyorum içimden...
burada heerkes birlikte ağlıyo birlikte reegl oluyo
paralel bir yaşam sürüyo
bakarım şimdi... Arıcaktım ama şu an o kadar çok ağlıyorumki asla konuşamam, konuşsamda anlamazsın...
sen nıye agladın hayırdır ? Bende dün akşam aızcık agladım ben aglayamıyorum fazla ,gözyaşı bezlerım kuru benım
sen nıye agladın hayırdır ? Bende dün akşam aızcık agladım ben aglayamıyorum fazla ,gözyaşı bezlerım kuru benım
anammmm herkesler gelmişşşş
Ben cumartesi akşamı annemle konuştum, yüzümde alerji olduydu annem babam seferber oldular telefonda öyle duygusala bağladım,özlemişim galiba... Koca kişisi de oyuna dalınca öyle yalnız hissettim kendimi ağladım... Sonra başıma üşüştü neden neden neden diye iyice delirdim...
Bugünde kendini bilmez bir yüksekokul müdür yardımcısı oda kapısını kitlemiş mesai saatinde, bu durum benim sınav zarflarımı alma isteğim üzerine ortaya çıkınca bir ton afra tafra yaptı beyefendi... Hizmetlileri azarladı yanımda (tabi bana hırsını çıkardı o insanlardan) beni de kovmaktan beter etti tavırlarıyla... Tartışma ortamı olmadı ama çok üzüldüm çok gerildim... Eve gelince ona ağladım...
öyle ağlak ağlak oturuyorum işte
güldürdün beni
gül anam gül :) ama doru sölüyorum ben fazla aglayamıyorum yaş çıkmıyokı gözümden
herkesler ağlıyor bir ben mi gülüyorum, aydebuzun sözüne güldüm
anam nasıl bir ruh halıdır o öle okulda kızdın eve gelip agladın hahahhaha alemsınya
eşin agladıgında kızmıyormu erkekler genelde aglayan kadınlara kızarlar
halbuki agama kadınların silahıdır
kızlaaar hadi gündemi değiştireyim...
sigara içiyor musunuz?
ben içiyorum da nasıl bırakıcam onu bilemiyorum
kokusu hiç hoşuma gitmiyo üzerime saçlarıma sınınce banyo yapmadan rahat edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?