- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.841
Aslım sen popstar mı izledin de Bülent ablam geldi aklına, Rabbimin gücüne gitmesin de ben izleyemiyorum o kadını öyle bi iç kalkması yaşıyorum nedense
senin facen vardır inşallah ekleşiriz :)
çok geçmiş olsun canım yanlızsında yaaa kıyamam sana inşallah birdaha yaşamassın ben acaypp korkuyorum çünkü
Ey gönül ses etme! Bekle, ya nasip de rabbine bırak
Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun.
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil Bilmem ne zaman? Yeter ki o kapıda durmayı bil!...
Mevlana
Ey gönül ses etme! Bekle, ya nasip de rabbine bırak
Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun.
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil Bilmem ne zaman? Yeter ki o kapıda durmayı bil!...
Mevlana
haftasonu kimse yoktu benden başka,cuma da dahil... tuğçe düğündeydi, bir onu biliyorum.
yok geçen arkadaşım dinletti de,arabesk arabeskküçüklüğümde kaseti vardı bizde,dinlerdik,çocukluğum geldi aklıma ama öyle söyleme kız.
her türlü sosyal paylaşıma açığım
yalnız kapı yerine pencereye yöneldim , kendimi camdan atabilirliğim var sanırım
On Dördüncü Kural:
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
......SENDEN AYRI UZAKTA ...HAYIR ,BEN ÜSTESİNDEN GELİRİMDE HAYATIN.... PEKİ YA SEN ALTINDAN KALKABİLİCEKMİSİN ?
SANA özel msj atıyorum şimdi facemın maılını ekle :)
3.1 şiddetindeymiş ama merkez üssü bizim semt olunca hayli sarstı
bir de biz semt olarak diken üstündeyiz sarsıntı konusunda herkes dışarı attı kendini
( geçen yıl 25 askerin şehit olduğu patlamayı hatırlarsanız o da bizim siteye 2km mesafede,çok kötü yaşamıştık o patlamayı da,şimdi kamyon geçse korkar olduk)
düğün 16-17 ağustosta canım, hayırlısı ile görürüz o günü inşallah...
Hoşbuldukk canımm...
İyiyim şükür sen nasılsınn?
Yoruldum haliyle 3 gün ama değişiklik oldu.
Düğün iyiydi canım. Darısı başımıza...
gel canım herzaman beklerım ben hiç sevmem düğünleriya kendı düğnümü yapmıcam yaparsamda ben gitmem :))))
bılmıyorum tatlımya burasıydı kendı evımdı git gel ıkı tarafıda temızlıyoumya yoruluyorum sanırım dünde ıkı saat sarma sarınca tutuldu heryerım
koltuk tepelerınde :) havalarında etkısı var tabıkı şuan burda o kadar güzelllll bir yağmur varkıı misss.missssss
Canım iyi gelmiştir sana. Sende üst üste bir sürü şey yaşadın rn azından mutlu insan görünce bile insanın enerjisi değişiyor seviniyor :))
Canım hayırlısıyla tüm isteyen herkesin olsun inş canım. Amîn canım
Valla iyi olmana sevindim geniş bir zamanda gelde hep beraber gezelim
Lahesis deprem olmuş geçmiş olsun. Allah korusun herkesi.
Hadi ya ben ordayken hiç yağmur yoktu canım ne güzel...
Kendini çok yorma canım.
Anladım canım haklısın. Korkmuşsunuzdur. Geçmiş olsun.
Düğünün için de umarım herşey güzel geçer canım.
Lahesis deprem olmuş geçmiş olsun. Allah korusun herkesi.
Benim bir bekar arkadaşım var çok severim kendısi 38 yaşında um
Umarım evlenmez. Evlenirse bana vakit ayırmasi zor olur
akşam başladı burdada ben yamura bayılıyorumya çok sıcakları sevmem hayatta böle olsa ne ciciii:)
ben birkaç gün olmayacağım buralarda kızlar. yatıyorum şimdi de. iyi geceler.
ben birkaç gün olmayacağım buralarda kızlar. yatıyorum şimdi de. iyi geceler.
nereye gidiyosun kız hayırdır ? senın facen yoku bu arada?
lahesis siyah kurdele var profılınde sanırım dımı senmıısn tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?