- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.861
ay canımyaaa ne tatlıısnız siz öle ne kadar yakışmışsnız birbirinize ALLAH BİR yastıkta kocatsın valla yanyana çok hoşşş duruyosunuzzzzzzzzzz
saçlarım gögüs sltına kadar kendı saçımda 10 cm çıt çıt var saçımda orda yazındı o, ondan sonra 40 renge girip çıktım kestırdım şuan
hatta konularıma baksana mor bıle yaptım saçımı ben :) 1 haftada 15 günde zıt renklere bıle geçiş yaptım
ama kendı saçımda kalın tellıır benım eee bakımda yapıyorum kendı ,kendınıde besliyor birde :) senınkılerde güzel görünüyor
bende fazla resım koyamıyorum bızımkı kızıyor diye :)eşinle benziyorsunuz sima olarak canım ama her çift sizin kadar yakışmaz
senide ekledım tuğçem tek omuzun açık badı var dımı yeşil ?
zamanla çiftler birbirine benzermiş ya, dış görünüşü bilemem ama konuşma tarzlarımız bile benzedi artık... annem farketmiş birbirinizin kelimelerini kapmışsınız, tonlamalarınız bile aynı olmuş dedi
ten rengin uygunsa her renk oluyor canım da, ben gördüğün gibi esmer olduğumdan açık tonlar berbat duruyor,denemişliğim var yıllar önce
nişan fotosunda bende de çıt çıt var, yoksa hem dalgalı hem o kadar uzun saç nerdeeee, fotolarda hep fönlü denk gelmiş, aslında nişan saçının kısası benim orjinal saçım...
Evet canım doğru. :)
evet bızede soruyorlar kardeşmisiniz diye :))
sen asıl tugçenın saçlarını görsen maşallahı varrrrr
tuğçecim bana yeşil tek omuz badyli, muhtemelen tuğçe isimli bayan aratmasan kocamaaaan sitede diyorum...
slm kızlar.. Sadece bekar bayanların topiğimi burası..Biraz okuduğum kadarıyla arkadaşlığıda ilerletmişsiniz ne hoşş..Evliler varsa bende aranıza katılmak isterim..Hepinize sevgiler
Ayy sağol canım :)
seninkinin resmi olmadığı için yorum yapamıycaz.
Ama merak ettim bak şimdi. :)
kuşum ne tatlıısn sen öle ya maşallahın var ama gözlerin yeşilmi lensmı anlayamadım tam
güzelin şansı olmaz derlerya inşallah senın öle degıldır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?