- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.881
O senin güzelliğin canım benim. sanada maşallahh...
kendi gözüm canım. lens değil. :)
İnşallah şanslı olurum canım. hepimiz inşallahh...
yani beni de ekle,beni de ekle demek istedim tuğçeye... vallahi üşenmem arar bulurum yoksa
merhabalar hoşgeldiniz...
tabiki sohbete katılabilirsiniz aramızda evli arkadaşlar da var, maksat muhabbet ve keyifli zaman geçirmek...
siz de buyrun...
tuğçemiz ev sahibimiz sayılır ve genelde yeni arkadaşlar minik minik kendilerini tanıtarak aramıza katılırlar
Teşekkür ederim..34 yaşındayım evli 2 çocuk annesiyim...Sohbet etmeyi seviyorum, yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurmak istiyorum..
gündüz ekibimiz ve gece ekibimiz değişir geneldeben ve aydebuz ise mütemadiyen burada olabiliyoruz...
ben evli ama barksızım... bir barkım olacağı günü iple çekiyorum...
aklınıza ne gelirse yazın, sohbete bir yerinden dahil olun... zamanla hooop alışıp gidiyorsunuz...
sanki aşağıda Aslı'yı görür gibi oldum
Tuğçecim, buldum seni(aydebuzun foto beğeni listesinden) müsaadenle ekliyorum,özel msj gönderemiyorum o sebeple buradan yazıyorum
biz nöbetçiyiz senınleevett senın durumun karışıkya bayan anlıyana kadar çıkar burdan her gelen slm verip gidiyorya
bende dahada bişey demıyorum kımseye :) zavallı gülümsün olsaydı yaardı şimdi hoşgeldınızzzzzz birgün sonra ortada yoklar :)
ya ilk yazdığım günler geliyor aklıma, yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyortuğçe ile meslektaş çıktık da oradan biraz tutturdum muhabbeti... sonra baktım öyle olmuyor, atlayacaksın muhabbetin ortasına sanki hep ordaymış gibi, ancak öyle dahil olabiliyorsun çünkü
Lahesis çok misafirperversin :) Fırsat buldukça girmeye çalışcam..Genelde akşamları daha müsait olabiliyorum malum çocuklar..
Evli ama barksız nasıl oluyo :) İnşallah yakında barkında olur :)
Aslında daha fazla şey yazmak isterdim..Fakat burda yorumlar herkese açık olduğu için kişisel bilgi vermeye çekinirim açıkçası..Facede kapalı grubunuz varsa orayada dahil olmak isterim..
Aydebuz ben kaçmam valla..Çok fazla yorum var geçmişi okuyamadım o yüzden tam bilmiyorum neler olduğunu ama ben şimdilik kaçmayı düşünmüyorum :)
ben koymam onun resmını bea :) sevmeyız bız resım felan
olan var olmayan var demiiiii :) hem nazara gelirim ben hemen öle bigün resım koysam yada ilşkı dururmumu degişsen ötekı gün hırrrr çıkar :))
kız böle yeşil gözlüü 1.82 boylarında beyaz tenlı birini düşün işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?