30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

O senin güzelliğin canım benim. sanada maşallahh...
kendi gözüm canım. lens değil. :)
İnşallah şanslı olurum canım. hepimiz inşallahh...

teşekkürler canım süpersin valla gözler ,saçlar fizik on numara

umarım şanlı olursun canım

inşallah hepimizin şansı bu geceden itibaren açılırrrrrrrrrrrr

Teşekkür ederim..34 yaşındayım evli 2 çocuk annesiyim...Sohbet etmeyi seviyorum, yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurmak istiyorum..

biz burda durup sabaha kadar birbirimizi metleyelım

amma uykum geldi

gülümsün bunları okuyunca eee artık bi face açar :)) oda çok merak ediyoya bizi :))

Teşekkür ederim..34 yaşındayım evli 2 çocuk annesiyim...Sohbet etmeyi seviyorum, yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurmak istiyorum..

gündüz ekibimiz ve gece ekibimiz değişir genelde ben ve aydebuz ise mütemadiyen burada olabiliyoruz...
ben evli ama barksızım... bir barkım olacağı günü iple çekiyorum...
aklınıza ne gelirse yazın, sohbete bir yerinden dahil olun... zamanla hooop alışıp gidiyorsunuz...

biz nöbetçiyiz senınle evett senın durumun karışıkya bayan anlıyana kadar çıkar burdan her gelen slm verip gidiyorya

bende dahada bişey demıyorum kımseye :) zavallı gülümsün olsaydı yaardı şimdi hoşgeldınızzzzzz birgün sonra ortada yoklar :)

sanki aşağıda Aslı'yı görür gibi oldum
Tuğçecim, buldum seni (aydebuzun foto beğeni listesinden) müsaadenle ekliyorum,özel msj gönderemiyorum o sebeple buradan yazıyorum

Lahesis çok misafirperversin :) Fırsat buldukça girmeye çalışcam..Genelde akşamları daha müsait olabiliyorum malum çocuklar..
Evli ama barksız nasıl oluyo :) İnşallah yakında barkında olur :)
Aslında daha fazla şey yazmak isterdim..Fakat burda yorumlar herkese açık olduğu için kişisel bilgi vermeye çekinirim açıkçası..Facede kapalı grubunuz varsa orayada dahil olmak isterim..

sanki aşağıda Aslı'yı görür gibi oldum
Tuğçecim, buldum seni (aydebuzun foto beğeni listesinden) müsaadenle ekliyorum,özel msj gönderemiyorum o sebeple buradan yazıyorum

bir kedi gördümm sankiiii :) eskıden o çizgi filmini ne severdım ya ,gerçi arada hala izlerim yumurcak felan :)

ya ilk yazdığım günler geliyor aklıma, yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyor tuğçe ile meslektaş çıktık da oradan biraz tutturdum muhabbeti... sonra baktım öyle olmuyor, atlayacaksın muhabbetin ortasına sanki hep ordaymış gibi, ancak öyle dahil olabiliyorsun çünkü

Aydebuz ben kaçmam valla..Çok fazla yorum var geçmişi okuyamadım o yüzden tam bilmiyorum neler olduğunu ama ben şimdilik kaçmayı düşünmüyorum :)

evett ilk başta kım ,kımdır tanımadıgın için

kımın kıme ne yazdıgıda bellı olmuyo süreklı geldıgın zaman anlıyorsun benımde tuhafıma gitmişti ilk başta kım kımddı acaba diyodum sonra baktım sürekli 3.5 kişi oluyor alışıyosun :)

rica ederim...
evli ama eşinden uzak olan demek oluyor galiba... amin inşallah en kısa zamanda olur...
kişisel bilgi konusunda hepimiz hassas davranmaya çalışıyoruz ama muhabbet içinde kaçıyor tabi bazı şeyler...
paylaşım sitesinde grubumuz yok ama kk nın kendi grubu var sanırım...
biz birbirimizi tanıyıp, samimi oldukça başka ortamlarda da görüşmek, tanışmak istedik sadece...
takdir edersiniz ki bu zamanla oluyor...:)

siz çalışıyor musunuz?

Lahesis bende aynı durumdayım şu an :) Ne yazcam nerden başlayacam bilemiyorum tabi...İlk tanışma aşaması sıkıntılı oluyo maalesef..Sizler ilerletmişsiniz ne güzel

Maşallah canımm...
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…