- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.901
Maşallah canımm...
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
nereye gidiyosun kız hayırdır ? senın facen yoku bu arada?
lahesis siyah kurdele var profılınde sanırım dımı senmıısn tatlım ?
Oğlum 13, kızım 8 yaşında cnm..Allah sanada nasip etsin inşallah ve tabi isteyen herkese..Bu arada Ankarada oturuyorum..Sen çalışıyomusun?
amin canım senınde inşallah
ömür boyu senınle olsun inşallah
( kılosunu yazmamışım tanıştıgımızda 75 şimdi 85 kg ))
telefon geldi canlarım bakamadım.
Lahesis nasıl bir foto var profilinde canım?
Bana gelmedi sanki talep yada gözden kaçırdım.
oooo büyütmüşsün bile maşallah :) oldukça genç anne olmuşsun ne güzel...
biz o konuda biraz geç kaldık... dolayısıyla açığı kapatmak için acele etmek gerekecek
ben 31 yaşındayım,akademisyenim...
Büyüdüler ablası darısı sana olsun inşallah..Oğlumla bazen alışverişe gittiğimizde seçim yaparken abla kardeş ne güzel anlaşıyosunuz diyenler olunca mutlu oluyorum :) 21,5 yaşında anne oldum gerçekten muhteşem bir duygu..
Kendini anneliğe hazır hissettiğinde ve zamanı geldiğinde doya doya yaşarsın umarım bu duyguyu..
İşlem tamamdır canım.
pardon hanımefendi siz gerçek misiniz
abim falan olaymış iyiymiş benim ya
Allah'ım nazarlardan saklasın seni, Maşallah
o zaman geleli çok oldu aslında ama kısmet işte bu işler... okuldu,eğitimdi derken ne yazık ki erteliyoruz aile kurmayı, önemli olanın aile olduğunu 30 lu yaşlarda anlamaya başlıyor insan... e tabi kısmetse benim oğlum 13 yaşına geldiğinde ben orta yaşlı olmuş olacağım... olsun varsın Allah o duyguyu isteyen her kadına yaşatsın yeter ki...
Ayy sağol canım benimm...
Sende çok tatlısın maşallahh... içim ısındı resimlerine bakarken.
Çokta yakışmışsınız eşinle. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
Olsun cnm sende kariyer yapmışsın buda çok önemli..Bir kadının kolunda altın bileziği olmalı..Çocuk her zaman olur öyle yada böyle büyür giderler..Bende bir mesleğim olmasını isterdim mesela..Hayatta istekler hiç bir zaman bitmez bak gördünmü.Kimse elinde olan şeylere bakmaz olmayan şeyler cazip gelir nedense..Hepimiz için geçerli bu durum..Önemli olan sağlık, huzur bence..Gerisi teferruattan ibaret..Biraz klişe cümleler oldu ama bide ilk tanışmanın verdiği nerden girsem konuya mevzuları :)) böyle böyle ilerleyeceğiz inş cnm..
Seni tanımaya başladığıma memnun oldum :)) Sağol hiç bir mesajımı cevapsız bırakmadın..Diğer kızlarlada tanışırız inş..
Herkese iyi geceler..
amin, Allah sizlere de aşk dolu evlilikler, hayırlı eşler nasip etsin inşallah...
akşamdan sabaha, Gülümsün'e msj; bence hemen bir hesap açmalı ve bu güzellikleri görmelisin
Lahesisçim ben de yatıyorum.
Seni gördüğüme çok memnun oldum.
Artık takipteyiz birbirimizi.
İyi gecelerr canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?