30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sahi Lahesis, haberlerde gördüm az önce ama başım ağrıyor ya çok dikkatli okuyamadım. çok hissedildi mi?
Allah korusun canım, geçmiş olsun.

beni niye merak ediyorsun ki,ben kendi kendime yazıp durdum burada,sizler yoktunuz asıl...

Fotoğrafını merak ediyor bence...
cumadan beri ıssızdı burası ama bugün neyseki gelmiş herkes. ben de yokluğunuzda Bülent Ersoyun eski şarkılarını dinledim durdum, elemimi kederimi akıttım
Ezdiniz beni yıllaaaar, üzdünüz beni yılllarrrr gibi bir şarkısı vardı. bir ara da kuzenim onu dinlerdi. sen de dinledin mi? :)

Aslı ben sadece "Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun. " bu kadarını biliyordum. Demek başı sonu da varmış bu sözün, çok güzelmiş, bayıldım. Sağ ol.

ay canımyaaa ne tatlıısnız siz öle ne kadar yakışmışsnız birbirinize ALLAH BİR yastıkta kocatsın valla yanyana çok hoşşş duruyosunuzzzzzzzzzz

Şu anda facebookum olmadığı için hayıflandım.
Keşke silmeseydim.
Lahesis ve kocasını merak ettim.
Aydebuz'u görmüştüm. Onu da merak ederdim yoksa.

Aydebuz,
aynen ben de artık "hoş geldin" demez oldum.
anam bir gün geliyorlar yarın yoklar...

ama CaShh kalıcı gibi, hoş geldin CaShh, keyifli paylaşımlar dilerim.

Ben cevap vermişimdir Lahesis, hatırlıyorum da "yüksek lisans" konusunda seninle yazışmıştık.

iznini almadan eklemek istemedim canım..
siyah kurdela (böyle mi yazılıyordu ya) var, ekliyorum şimdi :)

TDK başkanı (!) olarak cevap vermek istiyorum Lahesis; "kurdele" yazılıyor. ben de senin yazdığın gibi yazılıyor sanıyordum. geçenlerde öğrendim doğrusunu.

Yazıma, imlaya, doğru telaffuza dikkat etmeye çalıştığımdan çevremdekiler TDK Başkanı derler bana.

amin, Allah sizlere de aşk dolu evlilikler, hayırlı eşler nasip etsin inşallah...

akşamdan sabaha, Gülümsün'e msj; bence hemen bir hesap açmalı ve bu güzellikleri görmelisin

Offf ya! dedim ya zaten pişman oldum facebook hesabımı kapattığım için...

bu arada aydebuz ve lahesis, beni unutmadığınız için sağ olun!
ben Tuğçe'nin bir fotoğrafını görmüştüm. Ne kadar güzel olduğunu biliyorum.

Allah nazarlardan saklasın Meleğimiziiiiiiiiiii

gülümsün; 40 yıllık memur edasıyla çekilmiş olduğum vesikalık fotomu gördün kuzum,onu görmekten sayma bence
ben de kim ola ki bu fotoğraftaki kızcağız diyorum baktıkça ona...
kocama maşallah sarı kafalı, yeşil gözlü,accık kısa boylu ama benden uzunca... haftasonu itibariyle yeniden 95 kilo olmuş bir adamdır kendisi,ben sana özel gösteririm canım bir fotoğrafımızı...

heh evet sen yazınca anımsadım ya, seninle de konuşmuştuk y.lisans konularından...
nasıl daldım aranıza ama, çok ta iyi yapmışım...

Bence de çok iyi yapmışsın.
Sen olmasan buralar eksik olurdu. ciddiyim!

hoşgeldin canım, bugün boş günüm benim miskinliğin zirvesindeyim..
dün deprem korkusundan duşa giremedim, şimdi de üşeniyorum

hay maşşallah kız, birde siz hergün yanyanada degılsınız ozaman adama acıdım bak ya 100 kg yuda görücek gibi :)

hayatım valla biz büyüzden hergün tartışıyoruz adam bir tabak yyiince ıkıncı tabakta tartışıyoruz yokya yemıycem 2 kaşık koy ozaan

tabaga diye ,ee ben bu yemeklerı boşunamı yapıyorum acaba diyorm kızıyorum halıyle ( gizli gizli rejımmı yapıyo nedir ) mideleri genişleyınce öle oluyor esskıden hamburger yedıgımızde doyardı şimdi doymuyor,bir tane kebapla doyardı şimdi doymaz,yarım ekmeklede doyardı şimdi 1 ekmek arası yer yedıgı zaman :))

kız bana bıde dıyorkı sen çok fenasın benı şişman bir adam yapıp bana kımse bakmasın diye yapıyosun dıyor :)))))

evettt ne güzell zaten erken evlılıgın tek güzel yanı genç anne olmak ablam 19 yaşında evlendı 20 sinde çocugu kucana aldı 35 şimdi kızı 15 ama görsen annesınden kalıplı ve boylu onları arkadan görenler kızını daha büyük diyorlar
kuzenımınde öledir 18 yaşında evlneıd şimdi 17 yaşında kızı var arkadaş gibiler herkez şaşıyor
bende erken evlenmeye karşı oldugum için evlenmedım gençligimi yaşadım ben :)))

aynı evde yaşamaya başlayınca diyet programı dahilinde beslenelim yoksa obez ailesi oluruz diyor... ikimizde biraz fazla kaçırırsak kilo almaya meyilliyiz çünkü...
bizim ekmek alışkanlığımız yok pek neyseki, ama bir hafta atıştırarak geçirince haftasonlarına yemek siparişi veriyor bana ve saldırıyor yemeğe, napsın o da haklı...düzenli yemek yapan yok ki evde...
ya biz de tam tersi şişmanlayınca güzelleşti adam onu napıcaz

evett bak onun farkındayım çok dıkkatlı yazıyosun hatta sölemiştim sanada :) bende güzel yazarımkiiiiiiiiii

hahahhahah kafama göre dümdüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…