- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.921
çok korktum canım ya az önce deprem oldu burda:18:
onun dışında iyiyim çok şükür, havaların ısınmasını ve artık düğün tarihinin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla
yazdıklarını takip ediyorum ara ara, annenle tatlı bir tartışma yaşamışsınız sanırım ama hiç canını sıkma, kader kısmet bu işler, olacağına varır...
beni niye merak ediyorsun ki,ben kendi kendime yazıp durdum burada,sizler yoktunuz asıl...
Ezdiniz beni yıllaaaar, üzdünüz beni yılllarrrr gibi bir şarkısı vardı. bir ara da kuzenim onu dinlerdi. sen de dinledin mi? :)cumadan beri ıssızdı burası ama bugün neyseki gelmiş herkes.ben de yokluğunuzda Bülent Ersoyun eski şarkılarını dinledim durdum, elemimi kederimi akıttım
Ey gönül ses etme! Bekle, ya nasip de rabbine bırak
Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun.
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil Bilmem ne zaman? Yeter ki o kapıda durmayı bil!...
Mevlana
ben birkaç gün olmayacağım buralarda kızlar. yatıyorum şimdi de. iyi geceler.
ay canımyaaa ne tatlıısnız siz öle ne kadar yakışmışsnız birbirinize ALLAH BİR yastıkta kocatsın valla yanyana çok hoşşş duruyosunuzzzzzzzzzz
biz nöbetçiyiz senınleevett senın durumun karışıkya bayan anlıyana kadar çıkar burdan her gelen slm verip gidiyorya
bende dahada bişey demıyorum kımseye :) zavallı gülümsün olsaydı yaardı şimdi hoşgeldınızzzzzz birgün sonra ortada yoklar :)
ya ilk yazdığım günler geliyor aklıma, yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyortuğçe ile meslektaş çıktık da oradan biraz tutturdum muhabbeti... sonra baktım öyle olmuyor, atlayacaksın muhabbetin ortasına sanki hep ordaymış gibi, ancak öyle dahil olabiliyorsun çünkü
iznini almadan eklemek istemedim canım..
siyah kurdela (böyle mi yazılıyordu ya) var, ekliyorum şimdi :)
amin, Allah sizlere de aşk dolu evlilikler, hayırlı eşler nasip etsin inşallah...
akşamdan sabaha, Gülümsün'e msj; bence hemen bir hesap açmalı ve bu güzellikleri görmelisin
gülümsün; 40 yıllık memur edasıyla çekilmiş olduğum vesikalık fotomu gördün kuzum,onu görmekten sayma bence
ben de kim ola ki bu fotoğraftaki kızcağız diyorum baktıkça ona...
kocama maşallahsarı kafalı, yeşil gözlü,accık kısa boylu ama benden uzunca... haftasonu itibariyle yeniden 95 kilo olmuş bir adamdır kendisi,ben sana özel gösteririm canım bir fotoğrafımızı...
heh evet sen yazınca anımsadım ya, seninle de konuşmuştuk y.lisans konularından...
nasıl daldım aranıza ama, çok ta iyi yapmışım...
canım msj kutun dolu yeni msj gönderemiyorum...
gülümsün gör beni gör artık, ne çok msjın varmış sil çabuk hepsini
hafta sonu yazamadık ya açığı kapatıyoruz
aydebuz rekor bende o zaman canım 82kg olan dalyan gibi adamı 95 kg yaptım ya, kızsam mı kendime bilemiyorum
cashh; çocuklar küçük mü, Allah bağışlasın,bana da nasip etsin inşallah :)
Büyüdüler ablası darısı sana olsun inşallah..Oğlumla bazen alışverişe gittiğimizde seçim yaparken abla kardeş ne güzel anlaşıyosunuz diyenler olunca mutlu oluyorum :) 21,5 yaşında anne oldum gerçekten muhteşem bir duygu..
Kendini anneliğe hazır hissettiğinde ve zamanı geldiğinde doya doya yaşarsın umarım bu duyguyu..
hay maşşallah kız, birde siz hergün yanyanada degılsınız ozaman adama acıdım bak ya 100 kg yuda görücek gibi :)
hayatım valla biz büyüzden hergün tartışıyoruz adam bir tabak yyiince ıkıncı tabakta tartışıyoruz yokya yemıycem 2 kaşık koy ozaan
tabaga diye ,ee ben bu yemeklerı boşunamı yapıyorum acaba diyorm kızıyorum halıyle ( gizli gizli rejımmı yapıyo nedir ) mideleri genişleyınce öle oluyor esskıden hamburger yedıgımızde doyardı şimdi doymuyor,bir tane kebapla doyardı şimdi doymaz,yarım ekmeklede doyardı şimdi 1 ekmek arası yer yedıgı zaman :))
kız bana bıde dıyorkı sen çok fenasın benı şişman bir adam yapıp bana kımse bakmasın diye yapıyosun dıyor :)))))
TDK başkanı (!) olarak cevap vermek istiyorum Lahesis; "kurdele" yazılıyor. ben de senin yazdığın gibi yazılıyor sanıyordum. geçenlerde öğrendim doğrusunu.
Yazıma, imlaya, doğru telaffuza dikkat etmeye çalıştığımdan çevremdekiler TDK Başkanı derler bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?