30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

nıye unutlalım tatlımmm senı sen bızım sabah kuşagımızsın

boyu kaç iniştemiizn canım

hoşgeldin canım, bugün boş günüm benim miskinliğin zirvesindeyim..
dün deprem korkusundan duşa giremedim, şimdi de üşeniyorum

sen gireydın ya ben burdan sana dualarımı yolardımmm korkma ALLAHIN İZNİYLE İÇİNİ FERAH TUT

bişey olmazzz bende çok korkardım halada korkuyorumda şöle düşünüyorum ozaman ALLAHIM canımı alıcagı zamanı bılıyor kaçsakta ne

fayda diyorum o gün bugünse yapıcak bişey yok dıyıp dua edıyorum gerçektende içimi ferahlatıyor bu düşünceler canım

şimdi giricem saçıma bakım yapayım da önce...
sonra da spora gidicem,duş alıp spora giden insanım ben
ben 170, o 176 canım.... yaşlanıyorum boyum kısalıyor diyor gerçi kısalmış olabilir mi

ekmek bizde yemıyoruzda ( hanı ben evde olmadıgım zamanlarda ) ekm ek arası yıyorya hahahahah doymuyorda ayıcıgımm

evetya ben sevıyorum göbeklı erkegi zayıf cılız erkeklere uyuz oluyorum ben ne o öle kız gibiya ,erkek dedıgım heybetlı olur dıyorum

bende ,omuzlar zaten maşallah geniş adamın

bana dıyokı yalan söleme susss kım sever şişman bir adamı :) gecenlerde ona gömlek aldım bu kendıme xs bıle olurken m aldım onada

xl aldım buneeeeeeeeee diyeböle oldu aynen ben m gıyorum m bune dıye çıldırdı zavallı bende dedımkı bu sene salaş moda

zıpcuk gıbımı olucaksın bak kendımede 2 beden buyuk aldım dedım :)

ben 170, o 176 canım.... yaşlanıyorum boyum kısalıyor diyor gerçi kısalmış olabilir mi

hahhahaha kız bu sabah çok güldümya

senınde maşallahın varmış canım o 1.76 dan fazla gıbı duruyor ama

saçlarında beklet 4.5 saat bakımı daha etkılı oluyor

kısalma degılde insanı yaşından büyük gösteriyor kılo

bak bızımkısı benden 3 yaş küçük ama yanyana gelınce nokta virgülüz biz :)

kısalabilir... yaş geçtikçe... ben 164 cm yim. millet 1,70 varsın diyor. heybetli miyim neyim.

hahahah xl gömleği görünce korkmuş çocuk
biz m den l çok zor geçiş yaptık mesela aylarca kabullenemedi, m gömlekler alıp durdu,dolap bekliyor onlar şimdi
176 ama kalıplı biraz, kilo da olunca daha heybetli görünüyor galiba... benden daha iri dursun da bayan erkekten iri oluyor ya bazen , çok hoş bir görüntü olmuyor malesef...

gülümsün; zayıf olduğun için öyle canım... bana da zayıflayınca uzadın demişlerdi

yaf heç onlara m olurmu ben s giyiyorum m alıyorum ona ne olmuş :)))) ya bırde kalıpları küçük bazı bedenlerın da kalıp olunca xl kaçınılmaz oluyor :))) yazık kızzzzzzz barı l alaydın dıyo

Evet, zayıf(t)ım. 5 kg vermem lazım.
Aslında görüntüm değişik değil de bana fazla geliyor göbeğim birazcık.

Ayy sağol canım benim. O senin güzelliğin...

Merhaba kızlar nasılsınız?
İstanbul havası bana pek yaramadı. Grip oluyorum sanırım.
Boğazım şişti. Evde dinlenirim bir kaç gün.
Bu arada İstanbulda yiyip içmekten 1,5 kilo almışım.
İştahım açık valla.

İyiyiz canım Allah'a şükür...
Hafta sonundan bu sabaha migrenim azdı ama şimdi daha iyiyim şükür...

Ben de peynirli gözleme yiyorum şu anda. Göbeğime göbek katmak için.

o kilolar neden alınmaması gereken yerlere birikir anlamadım zaten

boş gün bana yaramıyor anacım, 3+1 evimi 2+1 kullanım alanına indirmeyi başardım saatler süren uğraşım sonunda, bir odayı boşalttım kapısını da kapattım ohhhh eksi bir oda temizleyeceğim bundan sonra.... çalışma odamı salona taşıdım, 2 saat kitaplık yerleştirdim, sanki daha bir sıcak oldu salonum kitapçıklarımla...

en kötüsünü söylüyorum; kitaplığımın üzerine afrika menekşelerimi yerleştirmek zorunda kaldım ( boş odaya koyarsam onları küserler de kururlar gibi hissettim,içlendim,kıyamadım...) ama kitaplığım, dantel örtülmüş plazma tv gibi oldu

boş odamda sadece çeyizciklerim kaldı...
onları da kullanmamak için kendimle savaşıyorum, foruma yetecek kadar cicikli bicikli su bardağım var bu arada hepsini bir arada görünce aklım başıma geldi...

son olarak bu kadar işten sonra spor yapmış sayılır mıyım, salona gitmeye çok üşendim şu an (hamile göbeği değil benim göbeğim o )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…