30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

eline sağlık canım.
Bence spor yapmış kadar olmuşsun zaten.

Tuğçe'ye katılıyorum Lahesis, spor yapmış kadar olmuşsun.

Cicli bicili bardaklara ben de hasta oluyorum.
Halamla arkadaşıma hep diyordum ki: "Ben evlenirsem evime gelirken elinize meyve şu bu değil bardak alın cicili bicili." ( şakadan tabii )
Mutfak eşyalarını severim.

Evi küçültmen şahane olmuş. Az eşya az iş. Hem göz de yormaz. (Gerçi bunun bu konuyla alakası yok sen var olan eşyaları taşımışsın sadece ama belirtmek istedim yine de.)

:95: göbekli olmak istemiyorum.

Günaydın Herkese...

Millet nerelerdesiniz bee?

@Lahesis, ISIRGAN SUYU'nu kesinlikle tavsiye ederim. Üç gün falan içtim. Sonra kan şekerinin yükselmesini engelliyor diye okuyunca ve de başım ağrıyınca (hipoglisemi / ani kan şekeri düşmesi var ya bende) bıraktım. Demek ki şekerimi düşürdü başım ondan ağrıyor, dedim. Fakat dün (normalden 6 gün önce) adet olunca anladım ki adet olacağım için ağrıyormuş başım, gününden önce adet olmamı da sağlayan ısırgan suyudur. Allah'ıma şükür düzensizliğim yoktu ama içimi temizlesin diye Aydebuz'un tavsiyesi ile başlamıştım. Sağ olsun! İşe yarayacak inşallah... Bu sabah tekrar içtim. Annem de içiyor ama annemde henüz bir gelişme yok. Sanırım kendisi menopoza giriyor...

Gerçi sen soğan suyu ile düzene girmiştin galiba? :44:

öyle her insan evlenmek zorunda değildir. biz kadınlar da sanki evlenmek mecburiyetindeymşiz gibi gösteriyorlar buna çok karşıyım.

Evlenmek bir başarı göstergesi olarak sayılıyor doğru.
Bende buna karşıyım.
Evlilik bir mecburiyet olmamalı.
İnsan sevdiği ve içine sinen bir insanla yaşamını birleştirmeli.
Onun dışında sadece evlenmek için yapılan evliliklerin sonu pek te iyi bitmiyor.

beraber yaşamadan aynı ortamda zaman geçirmeden evlilk yapmak tehlikeli. ben kendim için söyleyebilirim, evlenmeyeceğim sevdiğim bir adam olursa beraber yaşarım. evlilk zaten roma imparatorluğunda maddi dengeleri sağlamak için kurulmuş. evlilğin temelinde para var. aşk beğeni ikinci planda. para kişiliksiz bir adamı güzel gösterebiliyor.

Tabi aynı ortamda bulunup tavırlarını görmek gerekir.
Evlenmeden beraber evli gibi yaşayanlar ve çevresi tarafından onaylananalar biliyorum çevremde.
Kendimi düşündüğümde ailem böyle birşeyi onaylanamazlardı.
Avrupada bu normal kabul edilirken Türkiye'de bu pek mümkün olmuyor.
Genede evlilik gerçekten iyi anlaştığın ve sevdiğin bir adamla yapılırsa güzel olabilir diye düşünüyorum. Ama bir amaç değildir.

evet ben de o kadarını biliyordum önceden...

iyiyim canım bende rutin duş seansından sonra uyumaya hazırlanıyorum
yaaa sen tel.den giriyorsun sanırım yardıma ihtiyacım var kıyafet kombini konusunda ama göremezsin demi fotoğraf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…