- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.961
o kilolar neden alınmaması gereken yerlere birikir anlamadım zaten
boş gün bana yaramıyor anacım, 3+1 evimi 2+1 kullanım alanına indirmeyi başardım saatler süren uğraşım sonunda, bir odayı boşalttım kapısını da kapattım ohhhh eksi bir oda temizleyeceğim bundan sonra.... çalışma odamı salona taşıdım, 2 saat kitaplık yerleştirdim, sanki daha bir sıcak oldu salonum kitapçıklarımla...
en kötüsünü söylüyorum; kitaplığımın üzerine afrika menekşelerimi yerleştirmek zorunda kaldım ( boş odaya koyarsam onları küserler de kururlar gibi hissettim,içlendim,kıyamadım...) ama kitaplığım, dantel örtülmüş plazma tv gibi oldu
boş odamda sadece çeyizciklerim kaldı...
onları da kullanmamak için kendimle savaşıyorum, foruma yetecek kadar cicikli bicikli su bardağım var bu aradahepsini bir arada görünce aklım başıma geldi...
son olarak bu kadar işten sonra spor yapmış sayılır mıyım, salona gitmeye çok üşendim şu an(hamile göbeği değil benim göbeğim o )
kızlar nerelerdesiniz?
Grip oldım yaa istanbul havası beni çarptı.
Biraz uyudum kendime gelmek için.
Geçmiş olsun Tuğçeciğim, bugün nasılsın canım?
Teşekkür ederim canım...
Boğazım şiş bir şekilde uyandım. sesim boğuklaşmış. :)
Fakat bugün çok halsiz hissetmiyorum kendimi şükür. c vitamini içiyorum ve hap kullanıyorum.
Sen nasılsın canım?
bekar yada evli olup olmamak önemli değil önemli olan hayattan zevk alabilmek
öyle her insan evlenmek zorunda değildir. biz kadınlar da sanki evlenmek mecburiyetindeymşiz gibi gösteriyorlar buna çok karşıyım.Tabiki önemli değil. Önemli olan nasıl mutlu yaşadığındır.
öyle her insan evlenmek zorunda değildir. biz kadınlar da sanki evlenmek mecburiyetindeymşiz gibi gösteriyorlar buna çok karşıyım.
beraber yaşamadan aynı ortamda zaman geçirmeden evlilk yapmak tehlikeli. ben kendim için söyleyebilirim, evlenmeyeceğim sevdiğim bir adam olursa beraber yaşarım. evlilk zaten roma imparatorluğunda maddi dengeleri sağlamak için kurulmuş. evlilğin temelinde para var. aşk beğeni ikinci planda. para kişiliksiz bir adamı güzel gösterebiliyor.Evlenmek bir başarı göstergesi olarak sayılıyor doğru.
Bende buna karşıyım.
Evlilik bir mecburiyet olmamalı.
İnsan sevdiği ve içine sinen bir insanla yaşamını birleştirmeli.
Onun dışında sadece evlenmek için yapılan evliliklerin sonu pek te iyi bitmiyor.
beraber yaşamadan aynı ortamda zaman geçirmeden evlilk yapmak tehlikeli. ben kendim için söyleyebilirim, evlenmeyeceğim sevdiğim bir adam olursa beraber yaşarım. evlilk zaten roma imparatorluğunda maddi dengeleri sağlamak için kurulmuş. evlilğin temelinde para var. aşk beğeni ikinci planda. para kişiliksiz bir adamı güzel gösterebiliyor.
Aslı ben sadece "Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun. " bu kadarını biliyordum. Demek başı sonu da varmış bu sözün, çok güzelmiş, bayıldım. Sağ ol.
Fotoğrafını merak ediyor bence...
Ezdiniz beni yıllaaaar, üzdünüz beni yılllarrrr gibi bir şarkısı vardı. bir ara da kuzenim onu dinlerdi. sen de dinledin mi? :)
Görev için şehir dışı falan mı yoksa?
Özleriz biz seni ama!!!
Neyse sağlıcakla gel canım.
aslııııı hoşgeldin canım... nasıl geçti seminerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?