30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben kuzenimin düğününden 1 gün önce almıştım bir abiye,hem fiyatı çok uygundu,hem tek kalmıştı ve çok zarifti,günlerce arasam öylesini bulamazdım belki de...

ben kuzenimin düğününden 1 gün önce almıştım bir abiye,hem fiyatı çok uygundu,hem tek kalmıştı ve çok zarifti,günlerce arasam öylesini bulamazdım belki de...

şans işte umarım benim de öyle olur...
nişan elbisemi inanılmaz uygun fiyata almıştım ben de, herkes bayılmıştı..
çok güzel olsun istiyorum ama ya, kuzenler hep bayan bizde, herkes şıkır şıkır abiye giyecek, görümce olaraktan farkım olsun istiyorum

hooop muhabbete başladık, sen nasılsın bu arada...

acemi şansı derler, bulursun bence. izmirde çeşit daha çok olur herhalde. bence çok şaşaalı, ne bileyim assolist gibi bir abiyeden ziyade, sade, zarif bir elbise daha hoş ve asil gösterecektir seni, hoş daha geçenki görüşmeye gittiğin kıyafete bile söz geçiremedim, niye konuşuyorsam burada şimdi.
ben de yoğunum şu sıra, birkaç gün giremeyebilirim, bu arada hiç gitmedim izmire, merak ediyorum, gitmek istiyorum müsait bir zamanda yazın.

Son düzenleme:

yok yok bu defa aynı şekilde düşünüyoruz
siyah bir elbise planlıyorum, yukarıda fiyatından dolayı almadığım bir abiyeden bahsetmiştim ya, şıkır şıkır değildi ama çok asildi...
format aşağı yukarı belli siyah,balık model olacak... ayrıntılarda incik boncuk olabilir... bir de askıları ya da tek askısı olmalı, yoksa taşıyamam

ahhhh ahhhh izmir..... tuğçe çok şanslı mesela İzmir'de yaşayabildiği için.... keşke hep İzmir'de kalsaydım, başka bir dünya orası aslıcım mutlaka görmelisin... hatta 16 ağustosta gel Şirince de kına geceme katıl

siyahı ben de begenıyorum abiyede özellikle. balık model de moda zaten. evet benim de aklıma Tuğçenin bu konuda şanslı olduğu geldi bugün. Allah tamamına erdirsin inşallah. teşekkür ederim canım, belli mi olur, belki de gelebilirim.

face ten yer bildirimi yapmış Tuğçe, taciz ettim şimdi
Aslıcım çok ciddiyim, tatilini o tarafta yapacak olursan mutlaka beklerim, köy düğünü gibi olacak organizasyon... gülümsün, Tuğçe,Aydebuz.... hepiniz için geçerli bu davetim...

sizlerin face i vardı değil mi. çok teşekkür ederiz canım.yolumuz da düşerse neden olmasın.

aaaa senin face in yok muuuuu
olması da bir marifet değilki canım, öyle boş boş bakınıyorum işte... bir şey paylaşacak olsam ayda yılda bir ancak...

bana kalırsa balık modeli alma nıyemi,kilolu durrusun zayıf kişilerde bile öle durur çümkü göbegın olmamalı o modellerde

birde tek askı çok demode oldu canım.zımbalı bişilerde alma herkezde aynısını görebılırsın

saten şeyleri severım ben hem asiil hemde sexi durur siyahta hemfikirim

valla benım ne zaman nerde olucagım bell olmaz bir bakmışsın hooooooop ordayım

canım ya ben de öyle düşünürdüm ama nişanda pudra rengi balık elbise ile incecik görününce fikrim değişti... fotoğraflarda görmüşsündür elbiseyi... benim çıkıntılar yok... toptan kalınım ben o yüzden balık model hele ki siyah ise baya iyi duruyor bende... şifon açılan modeller kilolu gösteriyor bir de kısa görünüyorum... korse gerekebilir tabiki göbek için ama olsun

alınca paylaşıcam burda elbisemi sizinle

düğün öncesi yine haberleşiriz mutlaka, ciddiyim beklerim, hem Şirince yi de görmek güzel bir değişiklikk olur sizin için...

güzele alda bir şalda bir demişler tatlım sen ne gıysen yakıştırırsın nasılsa kendıne

umarım gelebılırız canımya kısmet bellı olmaz bu işler

hem gelemesekte sevincini,mutlulugunu yürekten paylaşıcaz biz burda bunu bılıyosun

ayyy kıpır kıpır oldummmm

kızlarr ben yatar iyi geceler tatlı rüyalar hepinizee

lahesıs canım facemden çıktım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…