- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.161
zaten mantıklı olan 300-500 aralığıdır bence...
yok kızlar deliricem, bugün de afyonda baktım... durum daha da vahim... kötü kumaşlar, eski modeller 300 civarı, yeni ve daha modern olanlar 600 ve üzeri...
ben izmirden alacağım sanırım elbisemi,düğünden 4 gün önce gidicem eve bulurum herhalde izmirde...
ben kuzenimin düğününden 1 gün önce almıştım bir abiye,hem fiyatı çok uygundu,hem tek kalmıştı ve çok zarifti,günlerce arasam öylesini bulamazdım belki de...
şans işte umarım benim de öyle olur...
nişan elbisemi inanılmaz uygun fiyata almıştım ben de, herkes bayılmıştı..
çok güzel olsun istiyorum ama ya, kuzenler hep bayan bizde, herkes şıkır şıkır abiye giyecek, görümce olaraktan farkım olsun istiyorum
hooop muhabbete başladık, sen nasılsın bu arada...
acemi şansı derler, bulursun bence. izmirde çeşit daha çok olur herhalde. bence çok şaşaalı, ne bileyim assolist gibi bir abiyeden ziyade, sade, zarif bir elbise daha hoş ve asil gösterecektir seni, hoş daha geçenki görüşmeye gittiğin kıyafete bile söz geçiremedim, niye konuşuyorsam burada şimdi.
ben de yoğunum şu sıra, birkaç gün giremeyebilirim, bu arada hiç gitmedim izmire, merak ediyorum, gitmek istiyorum müsait bir zamanda yazın.
yok yok bu defa aynı şekilde düşünüyoruz
siyah bir elbise planlıyorum, yukarıda fiyatından dolayı almadığım bir abiyeden bahsetmiştim ya, şıkır şıkır değildi ama çok asildi...
format aşağı yukarı belli siyah,balık model olacak... ayrıntılarda incik boncuk olabilir... bir de askıları ya da tek askısı olmalı, yoksa taşıyamam
ahhhh ahhhh izmir..... tuğçe çok şanslı mesela İzmir'de yaşayabildiği için.... keşke hep İzmir'de kalsaydım, başka bir dünya orası aslıcım mutlaka görmelisin... hatta 16 ağustosta gel Şirince de kına geceme katıl
face ten yer bildirimi yapmış Tuğçe, taciz ettim şimdi
Aslıcım çok ciddiyim, tatilini o tarafta yapacak olursan mutlaka beklerim, köy düğünü gibi olacak organizasyon... gülümsün, Tuğçe,Aydebuz.... hepiniz için geçerli bu davetim...
yok yok bu defa aynı şekilde düşünüyoruz
siyah bir elbise planlıyorum, yukarıda fiyatından dolayı almadığım bir abiyeden bahsetmiştim ya, şıkır şıkır değildi ama çok asildi...
format aşağı yukarı belli siyah,balık model olacak... ayrıntılarda incik boncuk olabilir... bir de askıları ya da tek askısı olmalı, yoksa taşıyamam
ahhhh ahhhh izmir..... tuğçe çok şanslı mesela İzmir'de yaşayabildiği için.... keşke hep İzmir'de kalsaydım, başka bir dünya orası aslıcım mutlaka görmelisin... hatta 16 ağustosta gel Şirince de kına geceme katıl
face ten yer bildirimi yapmış Tuğçe, taciz ettim şimdi
Aslıcım çok ciddiyim, tatilini o tarafta yapacak olursan mutlaka beklerim, köy düğünü gibi olacak organizasyon... gülümsün, Tuğçe,Aydebuz.... hepiniz için geçerli bu davetim...
bana kalırsa balık modeli alma nıyemi,kilolu durrusun zayıf kişilerde bile öle durur çümkü göbegın olmamalı o modellerde
birde tek askı çok demode oldu canım.zımbalı bişilerde alma herkezde aynısını görebılırsın
saten şeyleri severım ben hem asiil hemde sexi durur siyahta hemfikirim
canım ya ben de öyle düşünürdüm ama nişanda pudra rengi balık elbise ile incecik görününce fikrim değişti... fotoğraflarda görmüşsündür elbiseyi... benim çıkıntılar yok... toptan kalınım beno yüzden balık model hele ki siyah ise baya iyi duruyor bende... şifon açılan modeller kilolu gösteriyor bir de kısa görünüyorum... korse gerekebilir tabiki göbek için ama olsun
alınca paylaşıcam burda elbisemi sizinle
düğün öncesi yine haberleşiriz mutlaka, ciddiyim beklerim, hem Şirince yi de görmek güzel bir değişiklikk olur sizin için...
güzele alda bir şalda bir demişler tatlım sen ne gıysen yakıştırırsın nasılsa kendıne
umarım gelebılırız canımya kısmet bellı olmaz bu işler
hem gelemesekte sevincini,mutlulugunu yürekten paylaşıcaz biz burda bunu bılıyosun
tez zamanda sizler de yaşayın inşallaaahhhh
tuğçe de topiği "evli bayanlar" diye değiştirsin o zaman
iyi geceler tuğçeuyku tutmadı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?