- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.141
Evde oturan, çalışmayan herkesin ahlaki değerleri temiz de, çalışan kariyer sahibi kadınlar ahlaki değerden yoksunlar mı, ne demek istiyorsunuz?
hoşgeldin canım.. nasılsın
özledik seni ne zamandır yoktun?
iyi olmana ve sevdiğinle barışmana sevindim..
herkes eşinin ahlaklı olmasını ister
aslıcım kesinlikle katılıyoruuuuuum..
bu ne ya erkek ister erkek şunu ister bunu ister..??
Erkek ne isterse istesin seçilendir, seçen herzaman kadındır -aslında-, dikkat ettiyseniz
ahlak ve namus kavramları kişiye göre değişir
kimine göre eşarplı namusludur,
kimine göre mini etek giyen namussuzdur,
kimine göre içki içen..
bu konu üzerinde durmak istemiyorum..
erkek ahlaklı istermiş, neden? namussuzluğu sadece kızlar mı yapıyor.. ????
ayrıca 5-6-7 sene sevgili olup,ayrılıp, 2 ay sonra başkalarıyla evlenen mutlu yuva kuran insanlar yok mu?
hem seviyosun,ki; sevgi duygusu çok muhteşem bir duygu, bşyler paylaşıyosun,
hayatına anlam katıyosun,
mutlu oluyosun
olmadı
ayrıldın diye
hayatın son mu bulacak
kaldığın yoldan devam edersin,
bence bu işin kızı erkeği yok, ama bir söz var ''davul bile dengi dengine..''
herkes sadece emeklerinin karşılığını arıyor.
neyi hak ettiğine inanıyorsa onu istiyor;
ahlak, maddiyat, vs kelimelerle genelleme yapmayı yanlış buluyorum
ayrıca etrafımda 'anahtar-kilit' gibi birbirine cuk uyan, yakıştırdığım, olmasını istediğim çok insan var ama 'olmuyor..'
dilerim allah herkesin gönlüne göre versin..-amiiiiiinn-
başta bu güzel topikteki güzel arkadaşlarımın...
onlar burdan torpilli..
selam gençlik
tuğçe nerelerde yahu?
bizi iyice boşladı!!! yıok yok unuttu bizi
aydebuz gelmiş hoşgelmiş, hani nerdeymiş
aslı sende ye ye ye göbek büyünce sonra göbekinden şikayet et olmuyor hiç
redmars canım uykun seni yatağa yıkana kadar dolan elbet bir gün gelir. ben uyuyamadığımda pek zorlamam kendim,i, sonra zaten birden bir koltukda uyumuşum. o uykunun tadı da bir başkadır:128:
bıızmki işe başlıyor p.tesi bundan sonra aranızdayım yine yeniden
kimsenın hayatında köklü bir degişiklik yok sanırım ?
döndüm yuppiiiiiiiiyiyim canım sen nasılsın ? fena degıldi ilk başlarda biraz uyum zorlugu yaşasamda sonları güzeldi ( onun evlı çocuklu eski dostlarıyla yaptıkta tatili ):))
hmmm..
şimdi biz ne oluyoruz ya 'ahlaki değerler' tanımıyla ne anlatmak istediniz acaba..
bu değerler kız-erkek herkes için geçerlidir.
çok genel, yalın bir yorum ya da ben üstüme çok alındım sanırım :44::44:
haklısın canım.ahlak cok genıs bır kavram.nezaket,zerafet,durustluk,sabır,zına etmemek,gıybet etmemek,tevekkul,ıyı nıyet,onurlu olma gıbı davranıs ve degerlerı ıcıne alan bır kavram.cınsellık yasının cok kucuk yaslara ındıgı bır ulkee ınsanlar kafayı neden bızle bozmus,bızden ne ısterler anlamıyorum.doksanlar dızısını ızlıyorum,ordakı saf,temız asklara ozenıyorum.az ılıskım oldu ve ıkısı de mutaassıptı ama akılları fıkırlerı farklı seylerdeydı ve yuz bulamayınca da ıkıledıler.bızım yasımız ılerı diye,calısıyoruz dıye bızi karalamaya calısanlar alıp karsılarına ılkokul cocuklarını konussunlar.duyduklarına ınanamazlar,ben şok oluyorum şahsen.ustune de alınmadın ayrıca canım.kımse kımse ıcın boyle genelleme yapıp yaftayı yapıstırmasın.her kesımde her turden ınsan var.bızı boyle genelleyıp,bunlar rahattırlar gıbı tanımlayıp cakalların hedefı halıne getırmeye kımsenın hakkı yok.kımsenın mutlulugunda gozumuz yok şükür.tek ıstegımız bız de mutlu olalım.elbette yanımızda kendımız gıbı efendı bırer hayat arkadası olursa daha da mutlu oluruz ancak karsımıza farklı beklentılerle yaklasan kısıler cıktıgı ıcın yalnızız diye ınsanların agzına sakız olmak ıstemıyoruz.olay bu
bir tuğçede var,biz hala aynı yerimizde sayıyoruz
ben de aynı, iyiyim canım, bir değişiklik yok. sizin de çocuklarınızla tatil yapacağınız günler de gelir inşallah hayırlısıyla
haklısın canım.ahlak cok genıs bır kavram.nezaket,zerafet,durustluk,sabır,zına etmemek,gıybet etmemek,tevekkul,ıyı nıyet,onurlu olma gıbı davranıs ve degerlerı ıcıne alan bır kavram.cınsellık yasının cok kucuk yaslara ındıgı bır ulkee ınsanlar kafayı neden bızle bozmus,bızden ne ısterler anlamıyorum.doksanlar dızısını ızlıyorum,ordakı saf,temız asklara ozenıyorum.az ılıskım oldu ve ıkısı de mutaassıptı ama akılları fıkırlerı farklı seylerdeydı ve yuz bulamayınca da ıkıledıler.bızım yasımız ılerı diye,calısıyoruz dıye bızi karalamaya calısanlar alıp karsılarına ılkokul cocuklarını konussunlar.duyduklarına ınanamazlar,ben şok oluyorum şahsen.ustune de alınmadın ayrıca canım.kımse kımse ıcın boyle genelleme yapıp yaftayı yapıstırmasın.her kesımde her turden ınsan var.bızı boyle genelleyıp,bunlar rahattırlar gıbı tanımlayıp cakalların hedefı halıne getırmeye kımsenın hakkı yok.kımsenın mutlulugunda gozumuz yok şükür.tek ıstegımız bız de mutlu olalım.elbette yanımızda kendımız gıbı efendı bırer hayat arkadası olursa daha da mutlu oluruz ancak karsımıza farklı beklentılerle yaklasan kısıler cıktıgı ıcın yalnızız diye ınsanların agzına sakız olmak ıstemıyoruz.olay bu
aminnnnnnn balım agzından bal daamlıyorrrrr balllllllll
inşallah canım bi kızım olsun onu denize ,denize atıyım onunla oynuyayım ohhhh derim :))
inşallah tezzzzzzzzzzzzzz zamanda sizdede olur bir hareketlenmeler canımcıgımm
kimsecikler yok bugün herkez gezmelerde sanırımmm
aslııı ne oldu yavrum senin ingiliz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?