30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hoşgeldin canım.. nasılsın
özledik seni ne zamandır yoktun?
iyi olmana ve sevdiğinle barışmana sevindim..

hoşbulduk canım ...iyiyim sen ? bende sizi özledi valla ,sağol tatlımya 3 gün ayrı kaldık hep bişiler sebep oluyor işte barışmak için

bakalım ALLAH sonumuzu hayır etsin diyelim

katılıyorum sana

erkek zıkkımınnnnnn dibini istesin

evet söledıklerin çokkkk dogru canım

ama eskiden di erkekler öyleee geçmişine takılsın ,herşeyini sorgulasın ,eskiden insanlar evlenipte ayrımaya korkarlardı .dul kalmamak için ( dul kelimesini normalde kullanmam ve sevmem kimsede üstüne alınmasın..eskiden öle derlerdi sadece ) şimdi ise benım çokkkk arkadaşım var kuzenlerim var evlenip ayrıldılar genelide çocuklu ,ve bekar adamlarla evlendiler 3 kuzenımde ayrıldılar ıkısı evlendi bekar kişilerle biride nişanlı .4.5 arkadaşımda 2. evlılıgını yaptı bekar kişilerle çocuklarını bile sorun etmedi kimse ,

yani artık hiç bir şey eskisi gibi degil eskiden insanlar nişan bile atmaya korkardılar,şimddi kimse buna takılmıyor .kişi kendini bildigi sürece sorun yaratmıyor bence ,

hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin ben döndüm uzun bir tatıl arasından sonra istanbul dayım berbat herşeyiya trafigi öldürüyor bu şehrin zaten beni

bugün sultan ahmetteydim kore gecesi vardı ama geceye katışamadım baya kalabalıktı fuar yerlerini gezdik geldik bizde:))

bıızmki işe başlıyor p.tesi bundan sonra aranızdayım yine yeniden

kimsenın hayatında köklü bir degişiklik yok sanırım ?

bu arada tuğçe iyiydi en son konuştugumuzda ,

gelişmeleri kendisi yazar gelince ....

lahesisle konuştuk oda gayet iyi ve mutlu ALLAH bozmasın oda yakında döncek sahalara :))

beyza dan halaa ses yok :)

döndüm yuppiiiiiii iyiyim canım sen nasılsın ? fena degıldi ilk başlarda biraz uyum zorlugu yaşasamda sonları güzeldi ( onun evlı çocuklu eski dostlarıyla yaptıkta tatili ):))

ben de aynı, iyiyim canım, bir değişiklik yok. sizin de çocuklarınızla tatil yapacağınız günler de gelir inşallah hayırlısıyla

haklısın canım.ahlak cok genıs bır kavram.nezaket,zerafet,durustluk,sabır,zına etmemek,gıybet etmemek,tevekkul,ıyı nıyet,onurlu olma gıbı davranıs ve degerlerı ıcıne alan bır kavram.cınsellık yasının cok kucuk yaslara ındıgı bır ulkee ınsanlar kafayı neden bızle bozmus,bızden ne ısterler anlamıyorum.doksanlar dızısını ızlıyorum,ordakı saf,temız asklara ozenıyorum.az ılıskım oldu ve ıkısı de mutaassıptı ama akılları fıkırlerı farklı seylerdeydı ve yuz bulamayınca da ıkıledıler.bızım yasımız ılerı diye,calısıyoruz dıye bızi karalamaya calısanlar alıp karsılarına ılkokul cocuklarını konussunlar.duyduklarına ınanamazlar,ben şok oluyorum şahsen.ustune de alınmadın ayrıca canım.kımse kımse ıcın boyle genelleme yapıp yaftayı yapıstırmasın.her kesımde her turden ınsan var.bızı boyle genelleyıp,bunlar rahattırlar gıbı tanımlayıp cakalların hedefı halıne getırmeye kımsenın hakkı yok.kımsenın mutlulugunda gozumuz yok şükür.tek ıstegımız bız de mutlu olalım.elbette yanımızda kendımız gıbı efendı bırer hayat arkadası olursa daha da mutlu oluruz ancak karsımıza farklı beklentılerle yaklasan kısıler cıktıgı ıcın yalnızız diye ınsanların agzına sakız olmak ıstemıyoruz.olay bu

ağzına sağlık

ben de aynı, iyiyim canım, bir değişiklik yok. sizin de çocuklarınızla tatil yapacağınız günler de gelir inşallah hayırlısıyla

aminnnnnnn balım agzından bal daamlıyorrrrr balllllllll

inşallah canım bi kızım olsun onu denize ,denize atıyım onunla oynuyayım ohhhh derim :))

annemmmmmmmmmm maslow ok kızmış :) haklıısn canım

ama bliyormusun erkek milletin hamurunda var bu ,hemen bişiler beklıyorlar ,yanaşıyım ,sırnaşıyım ,öpcem ,kokluycam dıye

inşallah böle bir beklentısi olmayan biri çıkar karşına benımkısı 30 yaşımda çıktı bak ...onuda nasıl korkuttuysam ben yanaşıyorum şimdi adama o kaçıyor

kimsecikler yok bugün herkez gezmelerde sanırımmm

aslııı ne oldu yavrum senin ingiliz ?

kimsecikler yok bugün herkez gezmelerde sanırımmm

aslııı ne oldu yavrum senin ingiliz ?

evet ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım
aynı durum devam ediyor canım, işten dolayı çok görüşemiyoruz, elimden bir şey de gelmiyor duadan başka, hayırlısını diliyorum ikimiz için de...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…