30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar. bu gece hiç uyuyamadım. sabah 5.30 da biraz uyumuşum. 8.80 da kalktım. hala da uyuyamıyorum. uyumak için melisa çayı falan mı içsem. önereceğiniz birşey var mı ?

kıyamam ben de gece 3 gibi yattım, yarım saat önce kalktım, nispet yapar gibi olmasın ama melisa papatya çayı olabilir evet canım.

heyecandandır dışarı çık gez yorul,akşam erken yatarsın,ben üşendim bugün, çıkmadım dışarı.

hem heyecan hem korku tuhaf bişey. sarhoş gibiyim. uykum var ama uyuyamıyorum. dışarıda çıktım ama tık yok. hava da birden soğudu. sen napıyorsun.

hem heyecan hem korku tuhaf bişey. sarhoş gibiyim. uykum var ama uyuyamıyorum. dışarıda çıktım ama tık yok. hava da birden soğudu. sen napıyorsun.

olur o kadar,sonu güzel olsun da,idare ediver artık evet hava serinledi, internette takılıyorum öyle. evdeyim, yemek yiyorum, abur cubur yiyorum

selam gençlik

tuğçe nerelerde yahu?
bizi iyice boşladı!!! yıok yok unuttu bizi

aydebuz gelmiş hoşgelmiş, hani nerdeymiş

aslı sende ye ye ye göbek büyünce sonra göbekinden şikayet et olmuyor hiç

redmars canım uykun seni yatağa yıkana kadar dolan elbet bir gün gelir. ben uyuyamadığımda pek zorlamam kendim,i, sonra zaten birden bir koltukda uyumuşum. o uykunun tadı da bir başkadır :128:

selam canım. melisa çayı yaptım da içtim. hiç etkisi olmadı. güya uyku getirir derler. bende ters etki yapıyor. iyice uykumu açtı.

aslı o kadar abur cuburu , poğaçayı, mantıyı ,iskenderi , tatlıyı yiyor . maşallah kilo almıyor. (göbek hariç )

evet ben de merak ettim tuğçeyi. aydebuz cee diyip kaçtı evet şu sıra yine saldım kendimi, toparlamam lazım redmars da zafer bayramında zafer sarhoşu oldu

evet ben de merak ettim tuğçeyi. aydebuz cee diyip kaçtı evet şu sıra yine saldım kendimi, toparlamam lazım redmars da zafer bayramında zafer sarhoşu oldu

bu aralar zafer bayramı nedeniyle çok sarhoşum. yakın zamanda ayılırım inşallah :)

hakikatten tuğçe nerede ? gözükmüyor hiç.

aydebuz geri dönmüş yaşasınnnn
nasıl geçti tatil canım, nasılsın.

döndüm yuppiiiiiii iyiyim canım sen nasılsın ? fena degıldi ilk başlarda biraz uyum zorlugu yaşasamda sonları güzeldi ( onun evlı çocuklu eski dostlarıyla yaptıkta tatili ):))

herkeze selam geceçnde 50 sayfayı okuyayım dedimde beceremedim sevgili hadi gidiyoruzzzz diyince yarım almıştı :)) sanırım başaramıycagıımmmmmmmmm okumayı biri bana özetlesin neler oldugunu ben yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…