- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.121
günaydın kızlar. bu gece hiç uyuyamadım. sabah 5.30 da biraz uyumuşum. 8.80 da kalktım. hala da uyuyamıyorum. uyumak için melisa çayı falan mı içsem. önereceğiniz birşey var mı ?
kıyamamben de gece 3 gibi yattım, yarım saat önce kalktım, nispet yapar gibi olmasın ama melisa papatya çayı olabilir evet canım.
oo sende çok geç yatmışsın. melisa da içtim tık yok. gözlerim yanıyor ama uyuyamıyorum.
heyecandandırdışarı çık gez yorul,akşam erken yatarsın,ben üşendim bugün, çıkmadım dışarı.
hem heyecan hem korku tuhaf bişey. sarhoş gibiyim.uykum var ama uyuyamıyorum. dışarıda çıktım ama tık yok. hava da birden soğudu. sen napıyorsun.
olur o kadar,sonu güzel olsun da,idare ediver artıkevet hava serinledi, internette takılıyorum öyle. evdeyim, yemek yiyorum, abur cubur yiyorum
selam gençlik
tuğçe nerelerde yahu?
bizi iyice boşladı!!! yıok yok unuttu bizi
aydebuz gelmiş hoşgelmiş, hani nerdeymiş
aslı sende ye ye ye göbek büyünce sonra göbekinden şikayet et olmuyor hiç
redmars canım uykun seni yatağa yıkana kadar dolan elbet bir gün gelir. ben uyuyamadığımda pek zorlamam kendim,i, sonra zaten birden bir koltukda uyumuşum. o uykunun tadı da bir başkadır:128:
inşallah sonu güzel olur.yaa abur cubur yiyorsun ve kilo almıyorsun. maşallah.
selam gençlik
tuğçe nerelerde yahu?
bizi iyice boşladı!!! yıok yok unuttu bizi
aydebuz gelmiş hoşgelmiş, hani nerdeymiş
aslı sende ye ye ye göbek büyünce sonra göbekinden şikayet et olmuyor hiç
redmars canım uykun seni yatağa yıkana kadar dolan elbet bir gün gelir. ben uyuyamadığımda pek zorlamam kendim,i, sonra zaten birden bir koltukda uyumuşum. o uykunun tadı da bir başkadır:128:
kilo almadığımı da kim söyledigöbek hariç demişsin,şimdi gördüm
evet ben de merak ettim tuğçeyi.aydebuz cee diyip kaçtı evet şu sıra yine saldım kendimi, toparlamam lazım redmars da zafer bayramında zafer sarhoşu oldu
kaç kilo aldın senramazan ayında kilo vermiştin.
1 kilo aldım
dikkat et canım. daha da alma. bende kilo veriyorum oturdukça. stresten zayıfladım sanki.:18::18:
hoş geldinizçocukluğumun reklamlarını hatırlattınız bana.. on yüz bin baloncuk yuttum hi hi hi
burada sizden küçükler bile var, gelin yamacımıza siz de
aydebuz geri dönmüş yaşasınnnn
nasıl geçti tatil canım, nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?