30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

benim bir erkek arkadaşım vardı (sevgili değil normal arkadaş) hep böyle derdi. ERKEK SEÇİLENDİR.
bıızmki işe başlıyor p.tesi bundan sonra aranızdayım yine yeniden

kimsenın hayatında köklü bir degişiklik yok sanırım ?
aydebuz hoş geldin. Lahesis'e ben de yazdım. Mutlu olmasına sevindim! Bu arada köklü bir değişiklik yok canım, neyse kötü bir şey olmasın da Allah iyi değişiklikler versin hepimize...

evet erkek seçilendir aslında.. çok doğru bir söz katılıyorum kızlar..

çok güzel yazmışsın Maslow katılıyorum.. afedersiniz ama evlilik çatısı altında yaşayıp, eşlerini aldatan insanlar da var ( yine rabbim şaşırmasın bizleri; doğrudan ayırmasın inşallah..)
bu işin evlisi bekarı olmaz..

evet.. bu kavramlar zaman içinde değişti çok şükür..
artık amaç huzurlu bir yuva sahibi olmak ve mutlu olmak.. gerisi küçük detaylar.
boşandı diye (ki çok normal bir durum) bekar alamaz genellemesi yapılamaz!..
herkesin kendi seçimidir.

Son düzenleme:
hoşbulduk canım ...iyiyim sen ? bende sizi özledi valla ,sağol tatlımya 3 gün ayrı kaldık hep bişiler sebep oluyor işte barışmak için

bakalım ALLAH sonumuzu hayır etsin diyelim

bende iyiyim canım çok teşekkür ederim.. inş. ikiniz içinde güzel şeyler olur.. saniyeler sonrasını bilemiyoruz ne olacak? o yüzden sevdiklerimizin kıymetini bilmek ve mutlu olmak da önemli

bazı anlar kolay bulunmuyor.

Son düzenleme:
yeni bir hafta.. yeni bir mevsim.. yeni bir ay.. yine bir pazartesi sendromu.. yeni umutlar..
hepinize selam kızlar..

kızlar slm. istanbulda yaşayan var mı aranızda . bağcılar, avcılar, esenler,esenyurt, başak şehir civarı nasıl ? kiralar ne durumda.

TV izliyorum,internete bakıyorum bir yandan da. yürüyüş yaptım yoruldum, erken yatacağım. sen nasılsın, ne yaptın,alışverişe çıkabildin mi...

ooo spora başlamışsın. iyi yapmışsın. formu korumak lazım. hafta sonu misafir vardı dışarı çıkamadım. alış verişe hafta içi çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…