- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.381
Evet canım.
Sen içiyormusun hap kistlerin için?
Merhaba canlarım. İki gündür doktorlardayım.
Ama şükür ki iyiyim.
Stres kalbimi tetiklemiş.
Sizler nasılsınız?
Özledim herkesi.
gecmiş olsun tugcecan
Ama şükür ki iyiyim.
Sizler nasılsınız?
Özledim herkesi.
Ama şükür ki iyiyim.
Sizler nasılsınız?
Özledim herkesi.
bekarlık sultanlık mı bayanlar bende 30 yaşında bekarım. 30 yaşında olan değiştiğini hisseden var mı acaba
selam kızlar.
ben karamsar moddayım bugün,yoruldum hayattan,yalnızlıktan,işlerin istediğim gibi gitmemesinden...
valla.al benden de o kadar
bekarlık sultanlık mı bayanlar bende 30 yaşında bekarım. 30 yaşında olan değiştiğini hisseden var mı acaba
..isyanım birikti sığmaz içimee......
herkeze selam nasılsınız kızlarr ? tuğçem geçmiş olsun ben demiştim sitresten bişey çıkmıycak dıye
aslı karamsarlıktan çık..
redmars ne oldu durumların ,turkuaz hiç gelmmeiş,maslowda evın keyfını sürüyor sanırım :) petunya herzamankı gibi güel şeyleer yazmış
hepinize iyi haftasonları kızlar
SanAda geçmiş olsun canım.merhaba tuğçe. nasılsın. geçen sene üzüntüden stresten benimde öyle olmuştu. doktora gitmiştim doktor hiç birşey yok psikoloji demişti. kendimi fazla sıkmamı söyledi. her şeyi kafaya takmamak gerekiyor.
herkeze selam nasılsınız kızlarr ? tuğçem geçmiş olsun ben demiştim sitresten bişey çıkmıycak dıye
Evet canım doğru söylüyorsun.
redmars ne oldu durumların ,turkuaz hiç gelmmeiş,maslowda evın keyfını sürüyor sanırım :) petunya herzamankı gibi güel şeyleer yazmış
Çok sağol canım.geçmiş olsun canım, şükür ki önemli bşy çıkmamış, sağlık çok önemli.
iyi yaptın, hem arada gitmek gerek rutin bir kontrol gibi düşünmeli..
merhaba tuğçe. nasılsın. geçen sene üzüntüden stresten benimde öyle olmuştu. doktora gitmiştim doktor hiç birşey yok psikoloji demişti. kendimi fazla sıkmamı söyledi. her şeyi kafaya takmamak gerekiyor.
hepinize iyi haftasonları kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?