30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar; bugün pazar..
keyifler nasıl?
grip olduğum için dışarı çıkmayacağım sanırım
bir film açıyorum kendime
Hırçın sevgilim 'my sassy girl '..

Merhaba arkadaşlar merhaba.

Yerimi rezerve edeyim şimdiden. Bu sene de bitti bitecek, ocaktan itibaren 30. Böyle gelmiş böyle gidecek maalesef.
Hayretlik bir durum ama böyle işte.

Yerimi rezerve edeyim şimdiden. Bu sene de bitti bitecek, ocaktan itibaren 30. Böyle gelmiş böyle gidecek maalesef.

hoşgeldiniz. hayretlik bir durum yok ki, burada hemen hepimiz aynı durumdayız,sonumuz hayır olsun,önemli olan o...

çok güzel bir film olduğunu duymuştum.

başlarda sıradan romantik bir film olduğunu sanıyordum ama son 25 dk. çok etkileyici ve hiç beklemediğin bir son.. hikayeyi çok beğendim.. kadere göndermeler yapıyor. kesinlikle izlemelisin aslı..

''.. kaderini şekillendirmenin, kaderin olduğunu düşünmelisin!.. '' (alıntı : the movie my sassy girl )

hoşgeldiniz.. gördüğünüz üzere bu konuda cihanda yalnız değilsiniz..
hem hayret edilecek çok daha ilginç şyler var hayatta..

birkaç kişi önermişti bana çok güzel diye. izlerim canım, hüzünlü müydü peki, sanki öyle hatırlıyorum, ağlamaklıysa şu sıra pek kaldıramayacağım da... yani evde oturup kısmetim nasılsa beni bulur diye bekleme,kısmeti bulmak için sen uğraş mı diyor

:):))

valla aslı, tam olarak öyle diyor ya cidden..

'kader, sevdiğin insanlar için köprüler kurmaktır, hayat bunu bazen tek başına yapamaz.. köprüler kurmalısın diyor..

yani doğru zamanda doğru yerde olmak gibi bşylr sanırım ama sen bu ara takılma pek bunlara.. içinden geldiği gibi davran canım.

ve evet canım hüzünlü bir film, sonunda izlerken gözlerim doldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…