- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.401
sanada aslı,nasılsın neler yapıyorsun konuşamadık hiç
tesadufen forumda gezerken yazılarını gördüm tugce.cok geçmiş olsun .inşallah tamamen kurtulursun o kistlerden.allah şifalar versin.
teşekkürler canım,evet konuşamadık,iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın?
şişt.. şair burda eski sevgilisine sesleniyor
sen ne yaptın canım,bir gelişme var mı?
iyi geceler güzeller
günaydın kızlar; bugün pazar..
keyifler nasıl?
grip olduğum için dışarı çıkmayacağım sanırım
bir film açıyorum kendime
Hırçın sevgilim 'my sassy girl '..
neden böyle dedin bi sorun mu oldu hayatında(?
Merhaba arkadaşlar merhaba.
Yerimi rezerve edeyim şimdiden. Bu sene de bitti bitecek, ocaktan itibaren 30. Böyle gelmiş böyle gidecek maalesef.
Hayretlik bir durum ama böyle işte.
çok güzel bir film olduğunu duymuştum.
yok bacım aynı hala herşey
Merhaba arkadaşlar merhaba.
Yerimi rezerve edeyim şimdiden. Bu sene de bitti bitecek, ocaktan itibaren 30. Böyle gelmiş böyle gidecek maalesef.
Hayretlik bir durum ama böyle işte.
başlarda sıradan romantik bir film olduğunu sanıyordum ama son 25 dk. çok etkileyici ve hiç beklemediğin bir son.. hikayeyi çok beğendim.. kadere göndermeler yapıyor. kesinlikle izlemelisin aslı..
''.. kaderini şekillendirmenin, kaderin olduğunu düşünmelisin!.. '' (alıntı : the movie my sassy girl )
hayırlısı güzelim,bende de bitme noktasında malesef,hayırlısı olsun...
birkaç kişi önermişti bana çok güzel diye. izlerim canım, hüzünlü müydü peki, sanki öyle hatırlıyorum, ağlamaklıysa şu sıra pek kaldıramayacağım da... yani evde oturup kısmetim nasılsa beni bulur diye bekleme,kısmeti bulmak için sen uğraş mı diyor
ilişkin konusunda mı aslış.. hayırlısı olsun
birkaç kişi önermişti bana çok güzel diye. izlerim canım, hüzünlü müydü peki, sanki öyle hatırlıyorum, ağlamaklıysa şu sıra pek kaldıramayacağım da... yani evde oturup kısmetim nasılsa beni bulur diye bekleme,kısmeti bulmak için sen uğraş mı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?