30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

zeki kızım vesselam

zeki kızım vesselam

kesinlikle canım.. ya da ihtiyaca binaen

evet canım, bizim dışımızdaki sebeplerden kaynaklandı,buraya gelemiyor ve uzunca süre gelebileceğe de benzemiyor,ondan...hayırlısı.

anladım canım sen yine de karamsar olma daha güzel şeylere hazırla kendini..
.. yaşamalıyız ve hikayenin nasıl biteceğini görmemiz gerekiyor

hoşgeldin topiğimize.. kendini tanıtmakla başlayabilirsin, bende 83 lüyüm bu ayın içinde doğum günüm var. :)

Ben 76 lıyım bir kere evlendim 2008 de ayrıldım bekarım
Akıllanmadım tekrar evlenmeyi dusunuyorum istiyorum:)
Bunun dısında ozel bir sirkette calısıyorum işim iyi ama erkek rakiplerim cok
Ayagımı kaydırmaya calısıyorlar bu aralar her sabah işimi kaybedermiyim
Korkusu ile uyanmaya basladım:)

inşallah bu kez son olur, dilerim gönlünüze göre biri gelir hayırlı zamanda..

hoşgeldiniz,doğa kanunu bu,insan evlenmek istiyor belli bir yaşa gelince.doğru insanla olduktan sonra bundan akıllı iş mi olur

anladım canım sen yine de karamsar olma daha güzel şeylere hazırla kendini..
.. yaşamalıyız ve hikayenin nasıl biteceğini görmemiz gerekiyor

Ben onunla mutlu sonla biteceğine çok inanmıştım,yine de hala onunla olacağına dair küçük bir umudum var ama kendimi mi kandırıyorum bilemiyorum... Allah hayırlı yazgılar yazsın hepimize inşallah.

uzunnnnn bi aradan sonra tekrar merhaba kızlarrrrrrrrr..

4 ay önce katılmıştım aranıza..Bazı nedenlerden dolayı forma giremedim..

Buarada Samsunluyum belki hatırlayanız olur.. Bu süre içinde İzmire atandım ve hala buraya alışabilmiş değilim kızlar

sizler nasılsınız ..tekrar alın beni aranıza

Son düzenleme:

zar zor hatırladım hayırlı olsun,İzmir güzel yerdir,niye alışamadınız ki...

zar zor hatırladım hayırlı olsun,İzmir güzel yerdir,niye alışamadınız ki...

bende sizi hatırladım :) bi hemşerim de vardı ama onun nickini şimdi hatırlayamadım..

izmirin ilçesindeyim..merkeze baya uzak canım.. bide çalıştığım yer erkek ağırlıklı..yani tam ortamımı oluşturamadım.. pek hayal ettiğim giibi çıkmadı malesef

olsun izmir in ilçeleri de güzeldir ki... memur muydunuz... bekar hoş erkekler yok mu şöyle evet ben de hatırladım,aydebuz olması lazım...

olsun izmir in ilçeleri de güzeldir ki... memur muydunuz... bekar hoş erkekler yok mu şöyle evet ben de hatırladım,aydebuz olması lazım...

evet evet aydebuzdu :) hıhım memurum mühendis olarak atandım.. hoş erkekler varda yaşı uygun olanlar evli, bekar olanlarda küçük canım :)
bide şöyle durum oluşmuş bende..çok çekingen olmuşum..bayadır evdeydim ondan böyle oldum herhalde :44:

tamam şimdi tam bildim seni ondandır, açılırsın zamanla. 1,2,3 yaştan bir şey olmaz,sen iyice gözlemlemeye devam et

tamam şimdi tam bildim seni ondandır, açılırsın zamanla. 1,2,3 yaştan bir şey olmaz,sen iyice gözlemlemeye devam et

:) hatta bi küs bi barışık olduğum öğretmen sevgilim vardı..
umarım açılırım valla kimle konuşsam kız erkek hiç farketmiyor istediğim gibi rahat konuşamıyorum..
sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…