30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar herkese merhaba,üyeliğim vardı ama hiç yorum yapmadım daha önce,ancak takip ediyordum tabi ki arada siteyi:)
birbirinizi motive etmeniz ve olumlama yapmanız gerçekten süper,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah,bu arada
bende aranıza katılmak isterim,aslı ve tuğçecan neden bilmiyorum ama takip ettiğim kadarı ile yorumlarınız bana çok içten geldi,
kendimi yakın hissettim:)sanki daha önce tanışıyormuşuz gibi:)

:) hatta bi küs bi barışık olduğum öğretmen sevgilim vardı..
umarım açılırım valla kimle konuşsam kız erkek hiç farketmiyor istediğim gibi rahat konuşamıyorum..
sen nasılsın :)

beniibenii daha önce konularına denk geldim canım,izmir aslında yaşamasını bilene süper bir memleket,gerçi sen ilçesindesin
konularından takip ettiğim kadarı ile,ancak ne zaman istersen gezdirebilir ve arkadaşın olabilirim istersen:)hafta sonların buraya konu açarak boş geçmesin tatlım:))

merhaba kızlar nasılsınız? bu 3. yazışım sayfanıza. bende çalışıyorum. özel sektörde. benibeni katılıyorum. birini beğensen de mutlak evli çıkıyor. yada yaşça küçük oluyor. direk olmaz gözüyle bakıyorum. çok ama çok hoşlanmak lazım yada aşık olmak lazım . duygular 20 yaşında olduğun gibi olmuyor. pek kimse ilgini çekmiyor artık. ben de çekingen olmasamda arada lise orta okul kızı gibi çok çekinirim bir anda. sanl
karşımda okuş müdürü var. karşımda rütbeli biri varsa acayip kasılıırım

MErhaba kızçeler... iyi haftalar olsun inşallah.
Üzüntünüzü dağıtacak şeyler yapın.
Tüm vücudu etkiliyor çünkü.
Kistlerime gelince küçülmüş. 3 cm den 1 e düşmüş. Belki yakında kaybolur bile.
Tuğçeciğim, sevindim canım inşallah tamamen yok olur.
bekarlık sultanlık mı bayanlar bende 30 yaşında bekarım. 30 yaşında olan değiştiğini hisseden var mı acaba
evet, olgunluk dingilik hissettim 30 itibariyle... Hoş geldiniz bu arada...

..isyanım birikti sığmaz içimee......
İsyana hayır, vardır bir hayır!

Merhaba arkadaşlar merhaba.

Yerimi rezerve edeyim şimdiden. Bu sene de bitti bitecek, ocaktan itibaren 30. Böyle gelmiş böyle gidecek maalesef.
Hayretlik bir durum ama böyle işte.
hoş geldiniz.

Merhaba kızlar
30 yas ve uzeri dio 37 yim ben size uyarsa
Yazısmak cizismek isterim :)
hoş geldiniz.

ben de aslı gibi kıt mıt hatırlıyorum sizi. hoş geldiniz.

siz de hoş geldiniz. kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. amin inşallah. topiğe hoşgeldin. gülümsun'un dediği gibi kendini tanıtmakla başlayabilirsin. ya da paylaşmak istediklerin varsa yazabilirsin. böyle işte..

teşekkürler,hepimiz öyleyiz,sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. amin inşallah. topiğe hoşgeldin. gülümsun'un dediği gibi kendini tanıtmakla başlayabilirsin. ya da paylaşmak istediklerin varsa yazabilirsin. böyle işte..

teşekkürler,hepimiz öyleyiz,sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Hoş bulduk kızlar;teşekkürler hepinize öncelikle bu sıcak karşılama için:)
Forumda yeni olduğum için alıntı,smiley gibi şeylerde maalesef tecrübesiz ve acemiyim,yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın..
32 yaşındayım bende,hiç evlenmedim şimdiye kadar..hani evlenebileceğim bir insanda çıkmadı ne yalan söyleyeyim..
üniversite mezunuyum,şu 2 aydır çalışmıyorum,hoş,alımlı bir kızım ama olmayınca olmuyor işte demek ki:))hayatımda kimsede yok,
zaten öyle uzun süreli bir ilişkimde olmadı şimdiye kadar..topiğinizi inceledim,olumlu ve pozitif enerjinizi çok beğendim:)
Bende hayatta herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum..Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..

Hoşgeldin canım aramıza...
Teşekkürler canım. Samimi bulduğun için.
Bu arada kan çekti herhalde ben de İzmirliyim.

inşallah canım.. izmir'e gitmiştim karşıyaka tarafı özellikle, çok güzel bir şehir.. bende yarışmaya istanbul'dan katılıyorum

bende katılabilirim bu topiğe artık
28 yaşındayım,eylül 29 'da 29 yaşına giricem o günün gelmesini hiç istemiyorum herkes sorucak kaç yaşına girdin diye 29 demek istemiyorum hayatımda kimse yok işallah en kısa zamanda olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr işallah işallah işallahhhhhhh AMİNNNNN

bu arada çalışıyorum memurum ama iş aşkıda beraberinde getirmiyo malesef

aramıza hoşgeldin elanur, inşallah diyorum belki yeni yaşın sana iyi gelir, uğur getirir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…