30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bende yeni keşfettim burayı .

bende 30 yaşındayım. Bekarım. Özel sektörde çalışıyorm. Mühendisim ..

Benimde özel hayatım diyebileceğim pek bir şey yaşamadım. kısa süreli yanlış arkadaşlıklar ...

sende hoşgeldin.

bende yeni katıldım ..

Hoşgeldiniz suskun-sultan ve slogan
Bu topiği açan benim. Nişanlımdan ayrıldıktan sonra ocak ayı gibi açmıştım bu sayfayı.
Aramıza katıldığınıza sevinim.
Allah şansınızı açık etsin.

amin inşallah şu saate kadar şans bize gülmedi ama bakalım umut fakirin ekmeği işte :)))

çok zormuş hem otuz olup hem bekar olmak. söylerken gülünsüyorum ama içimden evde kaldın kız. evde oturmuyosun ama işde kaldın iş kadını oldun ama yanlızsın. işin var eşin yok işde diyorum ... tek avuntum çocuğun okul derdi yok. kayınvalide sıkıntın yok diyorum. yanlızım ama yinede mutluyum. hobilerim var. kendimi mutlu etmesini biliyorum sevgi ile geçirdiğim hiç bir zamanım olmadı. belki sevgili diyebileceğim bir kişi ile 2 gün. sonra çok fazla yanlız yaşadım. sevgili ile anımsayacağım pek hatıram da yok.

herşeyin güzel yanını bulup mutlu oluyorum. spor yapıyorum form tutuyorum. istediğimde istediğim şeyleri yapabiliyorum.

ayyy aynısı ben yaa :)) annem okumasaydın şimdiye torun sahibiydim diyo :))

[

dikkatimi çekiyoda mühendisler hep geç evleniyo nedense (bende mühendisim bu arada :)) )[/QUOTE]

:)) iş bulmak zor. birde mühendis bayanla evlenmek istemiyor sanrım türk erkekleri. hep öğretmen arıyorlar. memur olsun öğrtemen olsun. uzun boylu olsun... bir çok istek işde.

kendi tipleriyle güzel bir hatun bulamayınca eş dosta haber salıp kız arıyorlar.

amin. canım. herşey kısmet derler. mutlaka ilerde iyiki evlenmemiş diyeceğin bir an gelecek eminim. çok daha mutlu olacağın bir kişiyle karşılacaksın. sadece dua etmek ve sabretmek lazım.

her gün yeni birşey hedef ediniyorum:) şimdi fiziğimi değiştirmeyi hedef edindim body rock videosunu izlediniz mi kadına hayran kaldım. ne azimli kadınmış. çok güzel fiziği olmuş. kaslı fiziği var ama çok hoş görünüyor. birçok erkekde takdir ediyor sadece bayanlar çok itici buluyor. ama maşallah azimi beni çok etkiledi.

Son düzenleme:
selam kızlar,beğeni tuşuna geçici olarak ulaşılamıyor şu an
Evet yaaaa...

Memnun olduk canım.

GÜLÜMSÜN canım iyi dileğin için teşekkür ederim.
Ayrıca herkese Merhaba...

Slogan ve Elanur, sizler de hoş geldiniz.

Kızlar,
Yazılarını takip ettiğim bir bayan vardı. Stilettolu Anne Güneş KALYONCU... Eğlenceli yazıyordu. Hayat doluydu.
Cuma günü ölmüş. Şoke oldum.
33 yaşındaydı ve 2,5 yaşında oğlu vardı.
Çok etkilendim. Allah rahmet eylesin! Haber linki vermek yasak sanırım. Linkini vermiyorum o yüzden!

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım aramıza...
Teşekkürler canım. Samimi bulduğun için.
Bu arada kan çekti herhalde ben de İzmirliyim.

bu topiğin en karamsarı maslow ve benim,bizden uzak dur

tanımıyordum ben,Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin...

şimdi çoğu evlendiği kişiyle hava atma derdinde, çevremden görüyorum bekar birine kocam şöyle kocam böyle demeler,bazı hallerde sen evli değilsin anlamazsın gibi imalar(bana değil ama bekar birine söylenirken şahit oldum, o bekar kişi adına üzüldüm.)ya da yeni evli bir erkeğin karısı kolundayken daha bir övünerek,aşırı kasıla kasıla yürümesi...evli olmak işyerinde bile avantaj sağlıyor... bizler de inşallah hayırlısıyla bir gün doğru kişiyle evleniriz de, kimseye muhtaç olmayız,kimseye imrenerek bakmayız,kimse de ezemez bizi.AMİN.

:)) çoooooooook teşekkürrrrrr ederim....... valla bende o hayallerle gelmiştim ama galiba birazda ben fırsat yaratamıyorum kızlar..söylediğim gibi çok tutuk olmuşum..ne zaman bu çekinleğimi atarım ben ya :)))

dikkatimi çekiyoda mühendisler hep geç evleniyo nedense (bende mühendisim bu arada :)) )[/QUOTE]

:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…