- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.461
Hoş bulduk kızlar;teşekkürler hepinize öncelikle bu sıcak karşılama için:)
Forumda yeni olduğum için alıntı,smiley gibi şeylerde maalesef tecrübesiz ve acemiyim,yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın..
32 yaşındayım bende,hiç evlenmedim şimdiye kadar..hani evlenebileceğim bir insanda çıkmadı ne yalan söyleyeyim..
üniversite mezunuyum,şu 2 aydır çalışmıyorum,hoş,alımlı bir kızım ama olmayınca olmuyor işte demek ki:))hayatımda kimsede yok,
zaten öyle uzun süreli bir ilişkimde olmadı şimdiye kadar..topiğinizi inceledim,olumlu ve pozitif enerjinizi çok beğendim:)
Bende hayatta herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum..Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..
Ben de kendimi tanıtıyım sana.
30 yaşındayım.
İzmir merkezdeyim.
Tarih mezunuyum. yüksek lisansımı da yaptım ama çalışmıyorum. :)
Şuan yazlıktayım.
merhaba tuğçeKonyalıyım bende .
merhaba tuğçe.. nasılsın? iyisindir umarım
inşallah canım.. izmir'e gitmiştim karşıyaka tarafı özellikle, çok güzel bir şehir.. bende yarışmaya istanbul'dan katılıyorum
Selam merhaba petunya ..
bende katılabilirim bu topiğe artık
28 yaşındayım,eylül 29 'da 29 yaşına giricemo günün gelmesini hiç istemiyorum herkes sorucak kaç yaşına girdin diye 29 demek istemiyorum hayatımda kimse yok işallah en kısa zamanda olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr işallah işallah işallahhhhhhh AMİNNNNN
bu arada çalışıyorum memurum ama iş aşkıda beraberinde getirmiyo malesef
malesef öyle .. belki bir gün kader karşıma güzel huylu birini çıkarır. diye dua ediyorum.
Bende yeni keşfettim burayı .
bende 30 yaşındayım. Bekarım. Özel sektörde çalışıyorm. Mühendisim ..
Benimde özel hayatım diyebileceğim pek bir şey yaşamadım. kısa süreli yanlış arkadaşlıklar ...
sende hoşgeldin.
bende yeni katıldım ..
dikkatimi çekiyoda mühendisler hep geç evleniyo nedense (bende mühendisim bu arada :)) )
merhaba tuğçe.. nasılsın? iyisindir umarım
Hoşgeldiniz suskun-sultan ve slogan
Bu topiği açan benim. Nişanlımdan ayrıldıktan sonra ocak ayı gibi açmıştım bu sayfayı.
Aramıza katıldığınıza sevinim.
Allah şansınızı açık etsin.
çok zormuş hem otuz olup hem bekar olmak. söylerken gülünsüyorum ama içimden evde kaldın kız. evde oturmuyosun ama işde kaldın iş kadını oldun ama yanlızsın. işin var eşin yok işde diyorum ... tek avuntum çocuğun okul derdi yok. kayınvalide sıkıntın yok diyorum. yanlızım ama yinede mutluyum. hobilerim var. kendimi mutlu etmesini biliyorum sevgi ile geçirdiğim hiç bir zamanım olmadı. belki sevgili diyebileceğim bir kişi ile 2 gün. sonra çok fazla yanlız yaşadım. sevgili ile anımsayacağım pek hatıram da yok.
herşeyin güzel yanını bulup mutlu oluyorum. spor yapıyorum form tutuyorum. istediğimde istediğim şeyleri yapabiliyorum.
Hoşgeldiniz suskun-sultan ve slogan
Bu topiği açan benim. Nişanlımdan ayrıldıktan sonra ocak ayı gibi açmıştım bu sayfayı.
Aramıza katıldığınıza sevinim.
Allah şansınızı açık etsin.
İyiyim canım çok şükür.
Sen nasılsın?
Neler yapıyorsun?
Evet yaaaa...selam kızlar,beğeni tuşuna geçici olarak ulaşılamıyor şu an
Memnun olduk canım.Hoş bulduk kızlar;teşekkürler hepinize öncelikle bu sıcak karşılama için:)
Forumda yeni olduğum için alıntı,smiley gibi şeylerde maalesef tecrübesiz ve acemiyim,yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın..
32 yaşındayım bende,hiç evlenmedim şimdiye kadar..hani evlenebileceğim bir insanda çıkmadı ne yalan söyleyeyim..
üniversite mezunuyum,şu 2 aydır çalışmıyorum,hoş,alımlı bir kızım ama olmayınca olmuyor işte demek ki:))hayatımda kimsede yok,
zaten öyle uzun süreli bir ilişkimde olmadı şimdiye kadar..topiğinizi inceledim,olumlu ve pozitif enerjinizi çok beğendim:)
Bende hayatta herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum..Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..
GÜLÜMSÜN canım iyi dileğin için teşekkür ederim.
Ayrıca herkese Merhaba...
bende katılabilirim bu topiğe artık
28 yaşındayım,eylül 29 'da 29 yaşına giricemo günün gelmesini hiç istemiyorum herkes sorucak kaç yaşına girdin diye 29 demek istemiyorum hayatımda kimse yok işallah en kısa zamanda olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr işallah işallah işallahhhhhhh AMİNNNNN
Hoşgeldin canım aramıza...
Teşekkürler canım. Samimi bulduğun için.
Bu arada kan çekti herhalde ben de İzmirliyim.
Ben de kendimi tanıtıyım sana.
30 yaşındayım.
İzmir merkezdeyim.
Tarih mezunuyum. yüksek lisansımı da yaptım ama çalışmıyorum. :)
Şuan yazlıktayım.
inşallah canım.. izmir'e gitmiştim karşıyaka tarafı özellikle, çok güzel bir şehir.. bende yarışmaya istanbul'dan katılıyorum
Bende yeni keşfettim burayı .
bende 30 yaşındayım. Bekarım. Özel sektörde çalışıyorm. Mühendisim ..
Benimde özel hayatım diyebileceğim pek bir şey yaşamadım. kısa süreli yanlış arkadaşlıklar ...
sende hoşgeldin.
bende yeni katıldım ..
merhaba tuğçeKonyalıyım bende .
Selam merhaba petunya ..
malesef öyle .. belki bir gün kader karşıma güzel huylu birini çıkarır. diye dua ediyorum.
Petunya_Güldüm valla canım yarışma lafına:))Yine gel izmire yolun düşerse,gezeriz beraber,
gerçekten süper bir şehir..
Tuğçecan_bende merkezdeyim tatlım,bizde pazar döndük yazlıktan,havalar serinlemeye başladıgiremedik zaten denize
İşletme mezunuyum ben,Bankacıydım istifa ettim,çok yoruldum açıkçası,yapılacak iş değil artık
Sultan_sende hoşgeldin canım:)
aslı, beğeni tuşu için yazdım ama yanlış alıntıladım
Hoş bulduk kızlar;teşekkürler hepinize öncelikle bu sıcak karşılama için:)
Evet yaaaa...
Memnun olduk canım.
Slogan ve Elanur, sizler de hoş geldiniz.
Kızlar,
Yazılarını takip ettiğim bir bayan vardı. Stilettolu Anne Güneş KALYONCU... Eğlenceli yazıyordu. Hayat doluydu.
Cuma günü ölmüş. Şoke oldum.
33 yaşındaydı ve 2,5 yaşında oğlu vardı.
Çok etkilendim. Allah rahmet eylesin!Haber linki vermek yasak sanırım. Linkini vermiyorum o yüzden!
bu topiğin en karamsarı maslow ve benim,bizden uzak dur
ilahi aslı güldüm valla canım:)))yok yok uzak falan duramam ben:))
beniibenii daha önce konularına denk geldim canım,izmir aslında yaşamasını bilene süper bir memleket,gerçi sen ilçesindesin
konularından takip ettiğim kadarı ile,ancak ne zaman istersen gezdirebilir ve arkadaşın olabilirim istersen:)hafta sonların buraya konu açarak boş geçmesin tatlım:))
merhaba kızlar nasılsınız? bu 3. yazışım sayfanıza. bende çalışıyorum. özel sektörde. benibeni katılıyorum. birini beğensen de mutlak evli çıkıyor. yada yaşça küçük oluyor. direk olmaz gözüyle bakıyorum. çok ama çok hoşlanmak lazım yada aşık olmak lazım . duygular 20 yaşında olduğun gibi olmuyor. pek kimse ilgini çekmiyor artık. ben de çekingen olmasamda arada lise orta okul kızı gibi çok çekinirim bir anda. sanl
karşımda okuş müdürü var. karşımda rütbeli biri varsa acayip kasılıırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?