- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.481
dikkatimi çekiyoda mühendisler hep geç evleniyo nedense (bende mühendisim bu arada :)) )
:)) çoooooooook teşekkürrrrrr ederim....... valla bende o hayallerle gelmiştim ama galiba birazda ben fırsat yaratamıyorum kızlar..söylediğim gibi çok tutuk olmuşum..ne zaman bu çekinleğimi atarım ben ya :)))
dikkatimi çekiyoda mühendisler hep geç evleniyo nedense (bende mühendisim bu arada :)) )
kendini biraz zorlayıp konu açmaya çalış. konuşa konuşa açılırsın ancak
:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense
ben diksiypn kursuna gitmiştim. çekingen olanları herkesle tek tek tanışmak için ayağa kaldırmıştı. tiyatro kursuda çok etkili .. biri gitse peşine takılcam valla
kızlar istanbula atandım :)
sesin çıkmayınca üzgünsün sanmıştım, bu çok iyi bir haber canım,gözünaydın.
sen git,millet senin peşine takılsın
bu topiğin en karamsarı maslow ve benim,bizden uzak dur
kan çeken sen miydin[/QUOT
evet sanırım bendim canım:)yaa bir şey sorucam bu gülme smiley nasıl yapılıyor:)??
evet aynı yaş mıydık
kendi başıma gidemem ama çok uzakta kurs yeri
Bence kusur bile değil. Sırası gelince olur. Hayatımızı buna odaklı yaşayamayız.( senin de benim gibi düşündüğünü biliyorum. )
Hangi bölümde okuyorsun canım? Hoş geldin bu arada...
MASLOW hayırlısı olsun. Zamanı gelince olacaktır. Olmuyorsa da Rabbimin bir bildiği vardır...
...Bu arada hepinize GÜNAYDIN kızçeler, hayırlı cumalar...
:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense
kendini biraz zorlayıp konu açmaya çalış. konuşa konuşa açılırsın ancak
zorlayınca da saçmalamaya başlarım ben eminim :)
ne güzel, allah tamamına erdirsin inşallah.hoşbuldum cnm. tıpta okuyorum son senem bitiriyorum
her şeyin hayırlısı GÜNEŞ de evliydi çok d mutluydu ama bir anda öldü. kızlar her şeyin hayırlısı... geç olsun da güç olmasın.şimdi çoğu evlendiği kişiyle hava atma derdinde, çevremden görüyorum bekar birine kocam şöyle kocam böyle demeler,bazı hallerde sen evli değilsin anlamazsın gibi imalar(bana değil ama bekar birine söylenirken şahit oldum, o bekar kişi adına üzüldüm.)ya da yeni evli bir erkeğin karısı kolundayken daha bir övünerek,aşırı kasıla kasıla yürümesi...evli olmak işyerinde bile avantaj sağlıyor... bizler de inşallah hayırlısıyla bir gün doğru kişiyle evleniriz de, kimseye muhtaç olmayız,kimseye imrenerek bakmayız,kimse de ezemez bizi.AMİN.
canım zaten devletteydin değil mi? ve zaten istanbuldaydın. yoksa değil miydin? hayırlı olsun bu arada...kızlar istanbula atandım :)
ne güzel, allah tamamına erdirsin inşallah.
her şeyin hayırlısı GÜNEŞ de evliydi çok d mutluydu ama bir anda öldü. kızlar her şeyin hayırlısı... geç olsun da güç olmasın.
canım zaten devletteydin değil mi? ve zaten istanbuldaydın. yoksa değil miydin? hayırlı olsun bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?