30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

dikkatimi çekiyoda mühendisler hep geç evleniyo nedense (bende mühendisim bu arada :)) )

:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense[/QUOTE]

ne yükü,iş yükü değil herhalde

:)) çoooooooook teşekkürrrrrr ederim....... valla bende o hayallerle gelmiştim ama galiba birazda ben fırsat yaratamıyorum kızlar..söylediğim gibi çok tutuk olmuşum..ne zaman bu çekinleğimi atarım ben ya :)))

kendini biraz zorlayıp konu açmaya çalış. konuşa konuşa açılırsın ancak

dikkatimi çekiyoda mühendisler hep geç evleniyo nedense (bende mühendisim bu arada :)) )

:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense[/QUOTE]

bugün bir mühendisin fikrine şahit oldum. duydugum kadarıyla bayanların çalışmasını istemiyormuş. bütün bayanlar maaaşları düşürüyorlarmış. sektörde bayanlar çalışmasa ev hanımı olsa daha iyi olurmuş erkeklerin maaşı yükselirmiş. çocuklar sevgiden mahrum olmazmış. çok kızdım ama işde erkekler zihniyetlerini açıkça belli etmiş oldu.

ben kendim evlenmeyi çok isterim ama dışardan bakıldığında bunun eve hayrı olmaz... dediklerini hissettiğim için ... maaşı sabit değildir. ne olacağı belli değil. ... gibi düşünceleir olduğu için. ben daha çok bekar kalırım diyorum. olmasını çok isterim ama çooook zor...

kendini biraz zorlayıp konu açmaya çalış. konuşa konuşa açılırsın ancak

ben diksiypn kursuna gitmiştim. çekingen olanları herkesle tek tek tanışmak için ayağa kaldırmıştı. tiyatro kursuda çok etkili .. biri gitse peşine takılcam valla

Son düzenleme:
:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense

ben diksiypn kursuna gitmiştim. çekingen olanları herkesle tek tek tanışmak için ayağa kaldırmıştı. tiyatro kursuda çok etkili .. biri gitse peşine takılcam valla [/QUOTE]

sen git,millet senin peşine takılsın

ben diksiypn kursuna gitmiştim. çekingen olanları herkesle tek tek tanışmak için ayağa kaldırmıştı. tiyatro kursuda çok etkili .. biri gitse peşine takılcam valla

sen git,millet senin peşine takılsın[/QUOTE]

kendi başıma gidemem ama çok uzakta kurs yeri

Son düzenleme:

hoşbuldum cnm. tıpta okuyorum son senem bitiriyorum

:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense

ben diksiypn kursuna gitmiştim. çekingen olanları herkesle tek tek tanışmak için ayağa kaldırmıştı. tiyatro kursuda çok etkili .. biri gitse peşine takılcam valla [/QUOTE]

valla burda olsa gitmeyi çok isterdim..zamanla normale dönerim herhalde :)

bugün bir mühendisin fikrine şahit oldum. duydugum kadarıyla bayanların çalışmasını istemiyormuş. bütün bayanlar maaaşları düşürüyorlarmış. sektörde bayanlar çalışmasa ev hanımı olsa daha iyi olurmuş erkeklerin maaşı yükselirmiş. çocuklar sevgiden mahrum olmazmış. çok kızdım ama işde erkekler zihniyetlerini açıkça belli etmiş oldu.

ben kendim evlenmeyi çok isterim ama dışardan bakıldığında bunun eve hayrı olmaz... dediklerini hissettiğim için ... maaşı sabit değildir. ne olacağı belli değil. ... gibi düşünceleir olduğu için. ben daha çok bekar kalırım diyorum. olmasını çok isterim ama çooook zor...[/QUOTE]

bizde mühendis erkeklere bayılmıyoruz zaten..kabile halinde gezmekten hepsi odunlaşmış..
inşallah gönlüne göre, mühendis olmayan biri çıkar karşına...

hoşbuldum cnm. tıpta okuyorum son senem bitiriyorum
ne güzel, allah tamamına erdirsin inşallah.

her şeyin hayırlısı GÜNEŞ de evliydi çok d mutluydu ama bir anda öldü. kızlar her şeyin hayırlısı... geç olsun da güç olmasın.

kızlar istanbula atandım :)
canım zaten devletteydin değil mi? ve zaten istanbuldaydın. yoksa değil miydin? hayırlı olsun bu arada...

çok sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…