- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.501
ne güzel, allah tamamına erdirsin inşallah.
her şeyin hayırlısı GÜNEŞ de evliydi çok d mutluydu ama bir anda öldü. kızlar her şeyin hayırlısı... geç olsun da güç olmasın.
canım zaten devletteydin değil mi? ve zaten istanbuldaydın. yoksa değil miydin? hayırlı olsun bu arada...
hayır her şeyin hayırlısı manasında dedim. genç ölümdü çünkü o!her şeyin hayırlısı tabi, herkes ölecek bir gün,Allah hayırlı ölüm versin...
:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense
kızlar istanbula atandım :)
iyi geceler kızlar
şimdi çoğu evlendiği kişiyle hava atma derdinde, çevremden görüyorum bekar birine kocam şöyle kocam böyle demeler,bazı hallerde sen evli değilsin anlamazsın gibi imalar(bana değil ama bekar birine söylenirken şahit oldum, o bekar kişi adına üzüldüm.)ya da yeni evli bir erkeğin karısı kolundayken daha bir övünerek,aşırı kasıla kasıla yürümesi...evli olmak işyerinde bile avantaj sağlıyor... bizler de inşallah hayırlısıyla bir gün doğru kişiyle evleniriz de, kimseye muhtaç olmayız,kimseye imrenerek bakmayız,kimse de ezemez bizi.AMİN.
şimdi çoğu evlendiği kişiyle hava atma derdinde, çevremden görüyorum bekar birine kocam şöyle kocam böyle demeler,bazı hallerde sen evli değilsin anlamazsın gibi imalar(bana değil ama bekar birine söylenirken şahit oldum, o bekar kişi adına üzüldüm.)ya da yeni evli bir erkeğin karısı kolundayken daha bir övünerek,aşırı kasıla kasıla yürümesi...evli olmak işyerinde bile avantaj sağlıyor... bizler de inşallah hayırlısıyla bir gün doğru kişiyle evleniriz de, kimseye muhtaç olmayız,kimseye imrenerek bakmayız,kimse de ezemez bizi.AMİN.
Günaydın!günaydın kızlarr... mutlu günler diliyorum
aslı bu topiğin akşamcısı bende sabahçısıyım sanırım
yeni gelenlere tekrar tekrar merhaba..
Günaydın!
bizim konuda hep böyledir.
nöbeti devralırız.
bana da "gündüzcü" derlerdi. kendileri akşam yazışır bana da çıkmadan "günaydın gülümsün" derlerdi. özellikle ASLI85 sağ olsun!
kızlar bu arada dün akşam ailecek yemek yerken, annem aynen şöyle der:
''... sana bir haberim var bizim apartmana 3 tane bekar öğretmen taşınmış!... ''
bende sormadım ki kadrolular mı diye ?? hey allahım büyüksün.. daha da bşy demiyorum :):)))))
Günaydın!
bizim konuda hep böyledir.
nöbeti devralırız.
bana da "gündüzcü" derlerdi. kendileri akşam yazışır bana da çıkmadan "günaydın gülümsün" derlerdi. özellikle ASLI85 sağ olsun!
kızlar istanbula atandım :)
Tünaydın canlarım.
Misafirler var ama yemek konuşuyorlar sürekli. Ben de içeri kAçtım.:)
petunya ama öğretmen evde olunca bakıcıya gerek kalmaz .. :) göz ucuyla bak bir istersen kadroluudur onlar yüksek ihtimal. baktın annen çok üstüne geldi anne kızını doğuya gönderirmisin de. onlar sürekli tayin olacakalar artık...
canımm çok düşüncelisin, haklısın da aslında.
nedense ben mesleğine göre seçmiyorum hiç ama annem... neyse..
bi de sevmek önemli kızlar sadece mantıkla yürümez, ilerde severim filan allah içimize versin o duyguyu da inşallah.
Afiyet olsun canım...tünaydın tuğçe.. bende çay aldım, moladayım.
petunya ama öğretmen evde olunca bakıcıya gerek kalmaz .. :) göz ucuyla bak bir istersen kadroluudur onlar yüksek ihtimal. baktın annen çok üstüne geldi anne kızını doğuya gönderirmisin de. onlar sürekli tayin olacakalar artık...
canımm çok düşüncelisin, haklısın da aslında.
nedense ben mesleğine göre seçmiyorum hiç ama annem... neyse..
bi de sevmek önemli kızlar sadece mantıkla yürümez, ilerde severim filan allah içimize versin o duyguyu da inşallah.
Ben de işine gücüne bakmıyorum artık.
Karakterine ve insan olmasına bakıyorum.
Bir de ailesinin iyi ve uyumlu insanlar olması önemli tabi ki.
Afiyet olsun canım...
Ben de işine gücüne bakmıyorum artık.
Karakterine ve insan olmasına bakıyorum.
Bir de ailesinin iyi ve uyumlu insanlar olması önemli tabi ki.
bende aynısını düşünüyorum canım. allahın izniyle inşallah çıkar karşımıza daha fazla beklemeyiz tuğçecan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?