30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

her şeyin hayırlısı tabi, herkes ölecek bir gün,Allah hayırlı ölüm versin...

:)) onu ben şöyle açıklayayım canım..erkek mühendisler bayan mühendisleri sevmiyor..bu kamuda da böyle. bizi kendilerine yük görüyorlar nedense

ne yükü,iş yükü değil herhalde[/QUOTE]

bence bizi gözlerinde çok büyütüyolar ve korkuyolar bayan mühendis vuuuuuuu :))

ben bi ara ingilizce öğretmeni bi cocuktan hoşlanmıştım arkadaşa ağzını arattırdım yok abi ben kaldıramam kız mühendis ezilemem yanında demiş :))

bak böyle düşünmene sevindim aslı.. evet bizde Allahın izniyle inşallah evlenip yuva kurarız kimse ezemez bizi.. inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin.

kızlar bu arada dün akşam ailecek yemek yerken, annem aynen şöyle der:

''... sana bir haberim var bizim apartmana 3 tane bekar öğretmen taşınmış!... ''

bende sormadım ki kadrolular mı diye ?? hey allahım büyüksün.. daha da bşy demiyorum :):)))))

Son düzenleme:

aslında çoğu sana imrenerek bakıyor. bazen açıkça söylüyorlar ne güzel ya sen bekarsın böyle dertlerin yok. bekarlığın tadını çıkart diye. zaten seni çekemeyenler sana imada bulunuyor. bende bundan 2 sene önce çok kötü hissederdim 30 olucam bekarım diye. ama şu anda o yok. tamam yine evlenmeyi düşünüyorum ama bunalıma girecek birşey yok. 30-33 yaşalrında hala çocuk sahibi olmayan-olamayn birçok arkadaşım var. evlenip mutlu olamayan ayrılan. mutlu olanlarda var ama sonuçta bizler bir yol çizdik okuduk bazı seçimler yaptık. doğru yada yanlış seçimler yaptık. kendi kısmetlerimizi bazen yarattık. olmayınca olmadığını gördük.üzüldük ama yinede iş olacağına varılyor. sadece içinde sahip olduğun enerjiyi düşürmeyeceksin.

"bayat evet "diye filim izledim jim carey'in çok güzeldi. bir çok güzel mesaj veriyordu.

günaydın kızlarr... mutlu günler diliyorum
aslı bu topiğin akşamcısı bende sabahçısıyım sanırım
yeni gelenlere tekrar tekrar merhaba..
Günaydın!
bizim konuda hep böyledir.
nöbeti devralırız.
bana da "gündüzcü" derlerdi. kendileri akşam yazışır bana da çıkmadan "günaydın gülümsün" derlerdi. özellikle ASLI85 sağ olsun!

petunya ama öğretmen evde olunca bakıcıya gerek kalmaz .. :) göz ucuyla bak bir istersen kadroluudur onlar yüksek ihtimal. baktın annen çok üstüne geldi anne kızını doğuya gönderirmisin de. onlar sürekli tayin olacakalar artık...

bend egündüzcü olayım.. arada yazarım akşam üzeri 5,30-7 arası ben devralayım bari

tünaydın tuğçe.. bende çay aldım, moladayım.
Afiyet olsun canım...

kızlar aslında ben birinden hoşlanmaya başlamıştım. şimid pek göremiyorum dek gelmiyor. facebooktan eklemek istemiyorum bir yandan da eklemek istiyorum. ne yapsam sizde ? pek yaşıt değiliz hislerinden de emin değilim. annem rüyasında evleneceğim kişiyi görmüş bambaşka birini tarif etti bu sefer soğudum olmayacak dua ya amin denmez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…