30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ne yükü,iş yükü değil herhalde

bence bizi gözlerinde çok büyütüyolar ve korkuyolar bayan mühendis vuuuuuuu :))

ben bi ara ingilizce öğretmeni bi cocuktan hoşlanmıştım arkadaşa ağzını arattırdım yok abi ben kaldıramam kız mühendis ezilemem yanında demiş :))
[/QUOTE]

o insanın kendine güveniyle alakalı bence, öğretmen erkeklerden üst düzey meslekte kadınlarla evli olanlar var, bazıları sonradan kaldıramıyor bazılarında sorun olmuyor...

ben kendi adıma hiçbir zaman kısmetimi yaratmadım,gelen kısmetleri bir şekilde önledim veya istemedim... neyle ilgiliydi filmin konusu.

evlenebileceğin birisiyse,hayatında kesin kimse yoksa,tanışmışlığın biraz konuşmuşluğun varsa olabilir ama bence bir kez daha rastladıktan sonra tepkisine göre karar ver.

evlenebileceğin birisiyse,hayatında kesin kimse yoksa,tanışmışlığın biraz konuşmuşluğun varsa olabilir ama bence bir kez daha rastladıktan sonra tepkisine göre karar ver.

aslında bir kaç kez görüştük. ben ilk gördüğüm anda beğendim ama onun net bir ilgisini hissedemedim.

yakışıklı bir beyfendi. zamanla ne olur bilinmez ama ilk önceleri şundan bir hafta önce çok daha farklı hissetmiştim.

ekleyim mi ki. eklesem de birşey olacağı yok ...

kuzucuklarım selamm :126::126::126:ben çalışıyom yaaaa

ooo iş yerindeyse sabırlar versin..

selam canım,işten mi çalışıyorsun evden mi...

evden ama çok yorgunum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…