30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın kızçeler,
Nasılsınız bakalım?
Benim dün başım ağrıdı gene, zor daldım sabah da zor kalktım ama şimdi daha iyiyim elhamdülillah!

Sizler nasılsınız bakalım?

Aydebuz yok!
Lahesis daha dönmedi...

Petunyacığım oralarda mısın canım?

günaydın gülümsün.

uykusuzluk stres kaynaklı oluyor.çok düşünceden oluyor. uykusuzluk için ben dua edirek yenebiliyorum. eğer aklına bir sorun takılıyorsa gece uyumadan önce içini kağıtlara dök. abdest al sadece dua et geçer inşallah. ben ne zaman aklım abir şey takılsa o zaman uyuyamıyorum.

Arkadaşlar bugün yolda gelirke aklıma birşey geldi. Ben özel sektörde çalışıyorum ama tek başıma çalışmak ayakta durmak istiyorum bunun için kendi mesleğime yakın biriyle ortak olmam yada yuva kurmam lazım ilerde sıkıntı yaşamam için.

Özelde çalışan bir çocuk var. bekar okuldan tanışıyoruz. daha öncede bizim iş yerine geldi yardım aldı fikir aldı. sonra bir ara bir toplantıda yanıma geldi sohbet etti benimle ve arkadaşımla. arkadaşımla yanı sınıfta ben akşam onlar sabah. kıza ben seni hatırlamadım demesin mi :) bana diyor seni hatırlıyorum ama sen beni hatırlamadın diye ben şaştım baktım birşey diyemedim. sizin işyerine geldim o zamanda hatırlamadın bizi dedi. kızardım açıkçası . açıkça hoşlanmış gibi davrandı. ama tepki veremedim beklmeiyordum çünkü.

birkaç defa acaba olurmu diyorum ama düşünmeden edemiyorum ... en güzeli benim amntık evliliği yapmam. o yüzden mantıklısı özelde çalışan mesleğimiz birbirene uygun branştaş biri olmalı... onu v ekndimi inceliyorum...biz çok zıttız ben kısa minyon o uzun boylu ve kilolu .. nokta ile virgül gibiyiz resmen :) arkdaşım o arada sordu evlenmedin mi sen ne yaptın diye o da yok ya gerek yok dedi. neşeli aktif güleryüzlü bir çocuk . biraz mantıkla hareket ediyorum acaba diyorum bu çocuğu düşüneyim mi arkadaşlığımı ilerletiyim mi

Son düzenleme:

günaydın canımm. geçmiş olsun burdayım evt.. migren filan değildir inş. yorgunluktan ya da stresten olabilir. ya da grip oluyosundur. aman dikkat et salgın var bu ara..

insan bir süre sonra potansiyel olarak herkesi incelemeye, değerlendirmeye başlıyo. ama sizin önceden tanışıklığınız varmış. bunu anlamak için iletişim içinde olmanız ve birlikte vakit geçirmeniz gerekiyor..

çok az karşılaşıyoruz. çok fazla incelemiyorum da . bu arkadaş başka şehirden gelmiş memleketi farklı iyi çocuk . kendi memlektemin erkekleri bir tuaf ya. zaten bu zamana kadar olmamasının en büyük nedeni memleketimden biriyle evlenmek istememem. "bayanlar ev kadını olmalı " .....
kapalı olması şart.".....
böyle olduğu müddetçe memleketten biriyle evlenem.

düşündüğüm arkadaşla geçen gün oda da karşılaştık selamlaştık . böyle bir imkanın olması için bir yerde bulunup sohbet etmemiz lazım aynı yerde bulunsakda sohbet edemiyoruz sadece selamlaşıyoruz .iş yerini az da olsa biliyorum ama pat diye gidemem. aman ya bazende olur be yaw suskun hiç yakışmıyorsunuz birbirinize diyorum. biraz irice bir genç ben kısa olunca olmuyor sanki. ben olaya sadece mantıkla bakıyorum. iş ile evlilik birleşmesi gibi düşünüyorum. acaba doğru mu olur. başka adaylar var olmasına varda bana en mantıklı gelen o. memur olmaz benle sanki sitemez beni. özelde çalışanda devlette çalışan ister sanki iş güzelliği geçti meslekler seçiliyor resmen

Son düzenleme:

bizleri bu saatlerde burada olmayız diye mi sormadın

zıttız dediğin fiziksel açıdan ise yanlış bir düşünce. herkes boyu boyuna uyacak diye bir şey yok. sadece mantıkla da olmaz. sen biraz daha gözlemle ve konuş çocukla normalce bakalım,duruma ve hislerine göre olaylar kendiliğinden gelişir zaten

Selam kızlar;

Sultancım mantık tamam ama birazda elektrik almak gerekiyor be canım:)ama düşündüğüne göre yinede aklının bir köşesinde yer etmiş..
Bu arada başka adaylar da varmış ya onlarıda değerlendir bence..Gerçi biz ne kadar düşünüp plan yapsak da herşey olacağına varıyor:))
O yüzden akışa bırak bence canım
Sizin yine kısmetler varmış bende hiçbir şey yok..D

şimdiye kadar elektirik aldım da ne oldu ya. hiç bir gelişme olmadı. kısmet demek deyanlış olur ya. evlenme teklif etmeyen adamdan ksımet mi olur

proje, plan artık düşünmeye başlamışken ... aklıma şeytanca gelen bir fikir işde nasip olsaydı daha çok karşılaşırdık zaten ama nerdeeee . hep böyle oluyor zaten kimse bir gelişme göstermiyor. talip olanlarda öyleydi gelirlerdi bir daha bir gelişme olmazdı. ya işimi beğnmiyorlar yda boyumu... açık olmam da ayrıca olmama nedeni. herşeyi oluruna bıraktım da insan zman zaman üzülüyor neden diye? tamamen işlere verdim. para kazanmak amacına verdim ve sadece dua eder oldum. gel gelelim ki çabalamassam olmaz mı acaba demeden de edemiyorum. iyi de kim için ne için çabalayacağım. işd eböyle bir döngü D:

İyiyiz canım sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım.
Ben dün temiz havada yürüyüş yapmıştım. Bir anda dalmışım ve 11 saat uyumuşum. :)
Nasıl oldu ben de bilmiyorum.

Bu arada herkese Merhaba...
Sayfamız şenlendi. Kalabalıklaştı seviniyorum bu duruma.
Nasılsınız? Bugün herkes kendini nasıl hissediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…