30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bu arada herkese Merhaba...
Sayfamız şenlendi. Kalabalıklaştı seviniyorum bu duruma.
Nasılsınız? Bugün herkes kendini nasıl hissediyor?

selam
sayfa şenlendi ama sen bizi unuttun yahu
neden acaba

neyse unutmanın sebebini artık bize uzunnnnn uzunnnnn yazarsın bir ara

aaaa tuğçecimmm senin yazını görünce atladım yazdım hemen. ayrı bir topikmiş burası. olsun evliyim ben ama hepinize merhaba demiş oldum. öpüldünüz..

Bu arada herkese Merhaba...
Sayfamız şenlendi. Kalabalıklaştı seviniyorum bu duruma.
Nasılsınız? Bugün herkes kendini nasıl hissediyor?

İyiyiz canım sağ ol. Evet, sayfa şenlendi ben de seviniyorum. Bir ara hepten ben sabah gelip günaydın yazıyordum. sizler de akşam gelip iyi akşamlar yazıyordunuz. hepsi bundan ibaretti.

Bende geldim burdayım :)

HERKESE MERHABA...
Hoş geldiniz

Seni çok iyi anlıyorum canım inan..aynı duyguları paylaşıyorum..benim de gönlüme göre,kriterlerime uygun kimse çıkmıyor karşıma:))
Hayır elektrik bile alamıyorum..geçen biriyle tanıştıralım dediler..baktım arkadaşa malum siteden ne tipi,ne eğitimi hiçbirşeyi uygun değil
içim almadı..dedim boşuna tanışmayayım hani o hoşlanır falan olmayacak bişey sonuçta günaha neyin girmeyeyim:)))oofff yaaa
bilmiyorum işte bende dualara sığındım,bazen isyan edecek oluyorum,hoş isyan etsen de ne olcak..öyle iştee

Canım döndün mü yazlıktan?bir de rica etsem banada bir melek kartı çeker misin?

Dönmedim canım. Daha buralardayım.
Kartın nefes al diyor.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak ve ışık saç.
Diğer kartın da hafifle diyor.
Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan tüm olumsuz duygulardan kurtulduğunda yaşamına da yenilik ve güzellikler gelecek canım.
Hafiflemelisin.

Çok sağol tatlım ağzına sağlık:))
Öyle yapmaya çalışıyorum zaten..daha çok hafiflemeliyim ama:))

Hoşbulduk nasıl olsun işte işsiz 30 yaşında biri nasıl olursa bende öyleyim.yüz yogası yapıyorum bi yandan buraları okuyorum sizler napıyosunuz

Hoşbulduk nasıl olsun işte işsiz 30 yaşında biri nasıl olursa bende öyleyim.yüz yogası yapıyorum bi yandan buraları okuyorum sizler napıyosunuz

Yüz yogası ne kız:))hiç duymamıştım,hani yogayı biliyorum ama:)ben öyle konsantre olabileceğim şeyler yapamıyorum
Öyle şeylere kalkışınca hiçbir şey düşünmüyorsam bile yüzlerce düşünce üşüşüyor beynime:))

hehee kız yok bu o yogadan değil konsantre filan olunmuyo yüzündeki sarkmalara filan iyi geliyo.araştır bak hareketler var geriyo dudak kenarı çizgilerini dudak üstündekileri sonra kaşları yukarı kaldırıyo gibi şeyler.Belki burda forumlarda da vardır

bizleri bu saatlerde burada olmayız diye mi sormadın

hahaa :) ilahi aslı gülümsedim yorumuna.. canım ondan sormamıştır tabi ki..

not: aslı'nın demek istediği: bizi neden sormadın gülümsüüüün ?? :):))

Son düzenleme:

Hıııı tamam o zaman konsantre olmayacaksam bakayım madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…