30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yeni gelenler olmuş. hoşgeldiniz hepiniz..
evet topik gittikçe kalabalıklaşmış, iğne atsan yere düşmüyor

memnun oldum. ben petunya 30 yaşındayım. istanbuldanım. çok bekarım ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

işe dönüş saati. biri kart mı çekiyor :) iyi bakalım.

hepinizi öperim

bol enerjili bol kısmetli günler. akşam akşam herbirimize dua ediyorum. yanlız olmaz diyen arkadaşlar için bu hafta yepni biryle tanışma nasip etsin. kendi gönüllerine olsun. nasipse de düğün dernek kurulsun.. çok kafiliyeli oldu

iyi akşamalr kızlar enejiniz bol olsun.

ağzına sağlık

bu güzel dileklerin için teşekkürler suskun sultan.. aminn diyorum herbirimize inşallah

Evet canım yaa... Küçük bir ayı yavrusu gibi uyumuşum.

gu güzel bşy tuğçe.. arada bende öyle uyurum, uyur da uyurum.. başta kendimi sersemlemiş hissederim. aslında insanı dinlendiriyor, zihnini boşaltıyor ve huzur enerji veriyor.. tavsiye ederim kzılar

günaydın kızlar..
hepinize huzurlu, bereketli, hayırlı günler diliyorum..
akşam spora gidiyorum inşallah devamı gelir ..

merhaba,30yaşında bekar bayanım topik var dediler geldim
Zilzurna, hoş geldin. Yüz yogasını duymuştum. Aslında benim de yapmam lazım. Kazayağı bölgem kırışıyor. ki sadece onun için de değil!

İlahi Petunya, ben de çok bekarım. Ben de şöyle derim; bekarlığın hakkını veriyorum. Bekar ve yalnızım.

sultan sağ ol diline sağlık. aminnnn!

günaydın kızlar..
hepinize huzurlu, bereketli, hayırlı günler diliyorum..
akşam spora gidiyorum inşallah devamı gelir ..
inşallah düzenli devam edersin, spor şart! :122:

işyerinden bir arkadaşımız benle yaşıt. pazartesi günü çocuğu okula kaydettirdim dedi. okul alışverişi yapmışlar anlatıyo filan.. yaşıtlarımızla arayı ne kadar açmışım bunu farkettim. nedense bu ara kendimi iyi hissetmiyorum 2013'den umutluydum ama o da gidiyor...

inşallah düzenli devam edersin, spor şart! :122:[/QUOTE]

evet canım bana iyi gelecek .. inşallah..

gu güzel bşy tuğçe.. arada bende öyle uyurum, uyur da uyurum.. başta kendimi sersemlemiş hissederim. aslında insanı dinlendiriyor, zihnini boşaltıyor ve huzur enerji veriyor.. tavsiye ederim kzılar

ben normalden çok veya az uyursam dengem bozuluyor,gün boyu hayalet gibi geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…