- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.581
sağ ol canım, migren var.
geçmiş olsun tekrar canım..
Bu arada herkese Merhaba...
Sayfamız şenlendi. Kalabalıklaştı seviniyorum bu duruma.
Nasılsınız? Bugün herkes kendini nasıl hissediyor?
Hoşbulduk nasıl olsun işte işsiz 30 yaşında biri nasıl olursa bende öyleyim.yüz yogası yapıyorum bi yandan buraları okuyorum sizler napıyosunuz
İyiyiz canım sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım.
Ben dün temiz havada yürüyüş yapmıştım. Bir anda dalmışım ve 11 saat uyumuşum. :)
Nasıl oldu ben de bilmiyorum.
işe dönüş saati. biri kart mı çekiyor :) iyi bakalım.
hepinizi öperim
bol enerjili bol kısmetli günler. akşam akşam herbirimize dua ediyorum. yanlız olmaz diyen arkadaşlar için bu hafta yepni biryle tanışma nasip etsin. kendi gönüllerine olsun. nasipse de düğün dernek kurulsun.. çok kafiliyeli oldu
iyi akşamalr kızlar enejiniz bol olsun.
11 saat mi
işe dönüş saati. biri kart mı çekiyor :) iyi bakalım.
hepinizi öperim
bol enerjili bol kısmetli günler. akşam akşam herbirimize dua ediyorum. yanlız olmaz diyen arkadaşlar için bu hafta yepni biryle tanışma nasip etsin. kendi gönüllerine olsun. nasipse de düğün dernek kurulsun.. çok kafiliyeli oldu
Evet canım yaa... Küçük bir ayı yavrusu gibi uyumuşum.
Zilzurna, hoş geldin. Yüz yogasını duymuştum. Aslında benim de yapmam lazım. Kazayağı bölgem kırışıyor.merhaba,30yaşında bekar bayanım topik var dediler geldim
yeni gelenler olmuş. hoşgeldiniz hepiniz..
evet topik gittikçe kalabalıklaşmış, iğne atsan yere düşmüyor
memnun oldum. ben petunya 30 yaşındayım. istanbuldanım. çok bekarım ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
sultan sağ ol diline sağlık. aminnnn!işe dönüş saati. biri kart mı çekiyor :) iyi bakalım.
hepinizi öperim
günaydın kızlar..
hepinize huzurlu, bereketli, hayırlı günler diliyorum..
akşam spora gidiyoruminşallah devamı gelir ..
gu güzel bşy tuğçe.. arada bende öyle uyurum, uyur da uyurum.. başta kendimi sersemlemiş hissederim. aslında insanı dinlendiriyor, zihnini boşaltıyor ve huzur enerji veriyor.. tavsiye ederim kzılar
Evet canım yaa... Küçük bir ayı yavrusu gibi uyumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?