- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.801
saat takmayı çok severim, bir de kolye.. diğerlerini fazla aramam ama alyans olsa hayır demem
aslı senin 28,5 yaşındayım demene hastayım
Merhaba kızlar bu topiği görür görmez hemen abone oldum sanırım topiğin en yaşlısı ben olacağım 39 yaşındayım ünv mezunuyum ve çalışmıyorum :13::13:
hemde çok fazlayattığım yer ile tv karşısındaki düzenimi görsen anlarsın ama bu sadece yaşam tarzı ile kalmıyor, kıyafetten çalışma hayatına kadar hep rahatlığa düşkünüm :)
selam beybiler,
konu başlığını gördüm ahanda beni çağarıyolar dedim... 1 ay sonra 31 olcaaam ....
geçti gitti ömrüm.... 20 lerimden hiç bir şey anlamadım valla.... bomboş geçti ömrüm.... offf ooofff dertlendim bak...
bende meraklı teyzeler gibiolur canım inşallah zamanı geldiğinde..
duygusal olarak mı bilmiyorum ama bende son günlerde yüzük parmağıma bakıp içlenir oldum, bi an hayal ediyorum yüzüğüm varmış filan, hani saatini takmayı unutursun da boşluk hissedersin ya.. sanki senelerdir yüzük takıyorum:26: allah allah :44:
merhaba hoşgeldiniz, hangi şehirdensiniz.
canım şuan tek taşım var.
Ama alyanslarımızı ayırttık. nişanda takıcaz kısmetse. Paylaşıyım modelini canım.
Eki Görüntüle 846833
Hoş geldin canım. Ben de 1,5 ay sonra 31 olucam. Yay burcusun sanırım benim gibi.
Hoşbuldum canım İzmirdenim ben :13:
evet kop koyu bir yay burcuyum....
burcumuzla ilgili gece yorumları dinledim geçen gün her şey tıkırında dedi.... rezzan kiraz... problem yokmuş önümüzdeki günlerde... yeni kararlar alabilirmişiz... up uzzuuun evliliğe adım da atabilirmişiz !..... herhangi bir şeyde olmaya bilirmiş((( gece gece dinledim bu kadarı kalmış aklımda.... ilgi alanıma gire kısmını duymuşum uyumuşum :))
Sağolasın Aslıcım. :)
Darısı başınıza. İnan her gece bu topiktekilere dua ediyorum.
İnşallah ayağımı sürtmüş olurum.
Eki Görüntüle 846836
Bak bu da nişanda dağıtacağım magnetim canım.
çok ciciymiş canım.teşekkür ederiz canım. abiyeni hala almadın sanırım.
aldım canım. evde olucağı için tuvalet almadım.
ama turkuaz rengi ipek saten bir elbise aldım canım.
hayırlı uğurlu olsun, hani elbiseyi burada paylaşacaktın.
Sağol canım.
Nişandan sonra paylaşıyım diye düşündüm. :)
Çünkü birkaç düzeltme oldu elbisede. son haliyle resim çekilirim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?