- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.821
Bugün neler yapıcaksınız anlatın bakalım?
Ben türk kahvesi yaptım içiyorum.:126:
Bugün evde olurum. Regl oldum ve dinleniyorum.
tamam merakla bekliyoruz,az kaldı zaten.
ben de tembellik yapıyorum evde yine. çıkamadım dışarı, saat üç olmuş bile...
Evet canım az kaldı. Hayırlısıyla inşallah.
eVET canım 3 olmuş saat. 2 saat sonra hava kararır zaten.
hayırlısı ile güzel olur inşallah.
evet yaa ben de alışamadım pek, saatler geri alındı ama zaman yine de çabuk geçiyor
Akşamları biraz uzun oluyor sadece canım.
Selam kızlar nasılsınız ben spora inicem cesaret gelsin diye bekliyorum :)
alt tarafi binanın zemin katina inip yuruyus falan yapicam iste ama tembellik basa bela :)ne sporu ki buu cesaret gerektirsin
Selam kızlar nasılsınız ben spora inicem cesaret gelsin diye bekliyorum :)
geceleri senden soracaksın zaten
evet canim alt katimizda goruldugu uzere bende tembellik yapıyorum ve inmiyorum :) bi itirafta bulunayim spora gitmek istememin sebebi hoslandigim komsumla karsilasma ihtimalim :)Alt katınızda mı spor salonunuz canım? :)
Valla bizim apartmandada spor salonumuz var ama ben inmiyorum hiç.
evet canim alt katimizda goruldugu uzere bende tembellik yapıyorum ve inmiyorum :) bi itirafta bulunayim spora gitmek istememin sebebi hoslandigim komsumla karsilasma ihtimalim :)
Evet bekar yalniz yasiyo bi tek bunu biliyorum zaten adini bile bilmiyorumkomşu bekar mı, araştırdınız mı.
evet canim alt katimizda goruldugu uzere bende tembellik yapıyorum ve inmiyorum :) bi itirafta bulunayim spora gitmek istememin sebebi hoslandigim komsumla karsilasma ihtimalim :)
Gecen aksam ben okuldan geldigimde o ordaydi posetlerimi oraya birakip markete gitcektim cocugu gorunce eklerim ve ayaklarim birbirine dolandi nasil ciktigimi bilemedimbir gidip bakarsın canım. Belki bir gün denk gelirsiniz.
Bende İzmirdeyim canım.
Evet bekar yalniz yasiyo bi tek bunu biliyorum zaten adini bile bilmiyorum
kız arkadaşı ya da sevdiği var mı, bir de onu araştırmak gerek
Gecen aksam ben okuldan geldigimde o ordaydi posetlerimi oraya birakip markete gitcektim cocugu gorunce eklerim ve ayaklarim birbirine dolandi nasil ciktigimi bilemedim
Niyetim o yonde bana dua edin :)Demek ki akşam haftaiçi spora gidiyor canım.
Her gün inip bakarsın artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?