30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hoş geldin canım tekrar. :)
Çok sağol canım. Beğendiğine sevindim.
Aminn... Darısı başına inşallah.
Ben de Hatay tarafında oturuyorum canım.
Sen neler yapıyorsun? Hayat nasıl geçiyor?

Hoş geldin canım tekrar. :)
Çok sağol canım. Beğendiğine sevindim.
Aminn... Darısı başına inşallah.
Ben de Hatay tarafında oturuyorum canım.
Sen neler yapıyorsun? Hayat nasıl geçiyor?

Amin canım inşallah allah yazdıysa olur ama hata bende armutun sapı üzümün çöpü derken allah ceza verdi napalım olacaksa tam olsun çıkan nasiplerde hep şehirdışından bende izmirden ayrılamıyorum ben ilkokul öğretmeniyim canım fakat çalışmıyorum anne rahatsız kalp şeker tansiyon böbrek yetmezliği var o yüzden genelde evdeyim iç işleri dışişleri derken herşey bana bakıyor ama çok şükür hayatımdan memnunum

İnşallah canim dua edin bana uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamistim ben :)

Ne güzel tatlı heyecanlar bunlar etmezmiyiz canım hakkında hayırlıysa olsun inş :13:

Allah annene şifa versin canım.
Ben de tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum.
Evdeyim canım.
Allah ceza verdi diye düşünme hayırlı zaman gelmemiştir. Elbet vakti zamanı vardır.
Allah bizim iyiliğimizi ister her zaman.
Bu arada bende İzmir dışı gitmek istemedim hiç. O yüzden de şehir dışına yanaşmadım.
Çok şükür ki izmirde yaşıycam evlenince. Hem de şuan oturduğum eve 2 dk uzaklıkta olucam kısmetse.

Amin canım inş. Evet haklısın doğru zaman ve doğru insan olur inş.
Çok şanslısın canım aynı şehir hele ki 2 dk uzaklıkta oturacak olman çok büyük şans
Darısı başıma

Amin canım inş. Evet haklısın doğru zaman ve doğru insan olur inş.
Çok şanslısın canım aynı şehir hele ki 2 dk uzaklıkta oturacak olman çok büyük şans
Darısı başıma

Teşekkür ederim canım. :16.
Bu arada bu benim ikinci nişanım olacak.
diğerinden 9 ay önce ayrılmıştım.
Hayat işte hiç belli olmuyor ne olacağı.
Aminn inşallah.

Teşekkür ederim canım. :16.
Bu arada bu benim ikinci nişanım olacak.
diğerinden 9 ay önce ayrılmıştım.
Hayat işte hiç belli olmuyor ne olacağı.
Aminn inşallah.

Allah bu kez tamamına erdirsin inşallah canımcım demekki eskisi hayırlı değilmiş senin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…