- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.861
yanina da bir kitap ohhh tam havasi zaten :)
Boşver ben de evdeyim canım.
Birazdan nescafemizi yapıp içeriz. :)
Bana müsade kızlar size nescafe eşliğinde iyi kitap okumalar ben çok sıkıldım abimlere turlayayım biraz
Hava cok mutsuz zaten cikmayin evde kalin diyo resmen :) en azindan istda oyle
yanina da bir kitap ohhh tam havasi zaten :)
Bana müsade kızlar size nescafe eşliğinde iyi kitap okumalar ben çok sıkıldım abimlere turlayayım biraz
Aynen canım.
Ben şu günlerde spiritüel yasalar kitabını okuyorum.
Hafif te müzik iyi gider.
başım çok ağrıyor, ben de gülümsün gibi başlayayımnescafe değil ama bitki çayı içebilirim
Evet bulasiklari yikayip dusumu da alayim başlıyorum :)
ben de aslı gibiyim.ben temkinliyimdir, adını verdiysen bile bence gerçekte kullandığın facebook hesabını verme, gerçek özel bilgilerini verme,yani çok ayrıntı verme,nasıl biri olduğunu bilmiyorsun,belki de takıntılı,psikopat biri çıkacak mazallah,sonra seni gelip rahatsız etmesin,neler görüp duyuyoruz... skype ın yoksa hemen alırsın bir tane,ya da yeni bir facebook hesabı açabilirsin,zor bir şey değil ya,istedikten sonra...
her şey gönlünce olsun turkuazMerhaba fıstıklarrr
Valşa ben acayip yoğunum. En az 1,5 ay kadarda yoğun olacağım.
O yüzden pek yazamıyorum. Ara ara telden bakıyorum.
Herşeyde bildiğiniz gibi. Çok şükür iyi diyeyimm inş daha iyi olayım.
Hepinizde iyi olun inş.
Bu aralar dil öğrenmeye çalışıyorum.
İşle ilgili bir çalışma yapıyorum. Dua edin bana anlımın akıyla çıkayım bu süreçten.
bayılırım kerevize... :)kerevizi hiç sevmem ama faydalarını okudum şimdi, tam benim rahatsızlıklarıma iyi geliyor, kokusunu giderici bir tarif bulup yapmak lazım.
Merhaba kızlar bu topiği görür görmez hemen abone oldum sanırım topiğin en yaşlısı ben olacağım 39 yaşındayım ünv mezunuyum ve çalışmıyorum :13::13:
hoş geldiniz hatunlar...selam beybiler,
konu başlığını gördüm ahanda beni çağarıyolar dedim... 1 ay sonra 31 olcaaam ....
geçti gitti ömrüm.... 20 lerimden hiç bir şey anlamadım valla.... bomboş geçti ömrüm.... offf ooofff dertlendim bak...
birkaç sene önce anne olma sevdası bende de aşırı yoğundu. eskisi kadar değil ama gene isterim tabii anne olmayı... yaş 31...fırsat çıkmıyo ki :)) şaka şaka.... iyi şeyler olabilir ilerde Allah bilir bakalım...
evlenmeli kızlar.... evlenmeli... ben yalnız yaşıyorum bir hasta oluyom nazlanacak kimsem yok.... bu yaşta böyleyse yaşlılıkta naparım bilmiyorum...
kendine ait bir hayatı olmalı insanın.... çoluk çocuk olmalı.... anne olmak ne hoş geliyor kulağıma bilemezsiniz... sizde de var mı aynı duygular... yoksa ben tırlattım mı iyice :)) ya da hormonlarımızın bir oyunumu bu :)))
hayırlısı olsun canımcanım şuan tek taşım var.
Ama alyanslarımızı ayırttık. nişanda takıcaz kısmetse. Paylaşıyım modelini canım.
Eki Görüntüle 846833
çok iyisin tuğçe melekSağolasın Aslıcım. :)
Darısı başınıza. İnan her gece bu topiktekilere dua ediyorum.
İnşallah ayağımı sürtmüş olurum.
Eki Görüntüle 846836
Bak bu da nişanda dağıtacağım magnetim canım.
Türk Kahvesi iç... İyi gelir canım...başım çok ağrıyor, ben de gülümsün gibi başlayayımnescafe değil ama bitki çayı içebilirim
geldim. gidiyorum.annem bağırıyor mutfaktannn...gülümsün hanımlar gelmiş,hoşgelmiş,sefa gelmiş
geldim. gidiyorum.annem bağırıyor mutfaktannn...
Ağrı kesicini iç canım.
Evet bitki çayı da iyi gelir.
Afiyet olsun.
ben de aslı gibiyim.
her şey gönlünce olsun turkuaz
bayılırım kerevize... :)
hoş geldiniz hatunlar...
birkaç sene önce anne olma sevdası bende de aşırı yoğundu. eskisi kadar değil ama gene isterim tabii anne olmayı... yaş 31...
hayırlısı olsun canım
çok iyisin tuğçe melek
Türk Kahvesi iç... İyi gelir canım...geçmiş olsun...
geldim. gidiyorum.annem bağırıyor mutfaktannn...
Hoşbuldum canımcım sende hoşgeldin yaş kırk olmak üzere benim annem de hala bana bağırır onların gözünde büyümüyıoruz hiç
Ben anne olmaktan ümidimi kestim artık biyolojik saat geçmek üzereben de anne olsam çocuklarım gözümde hep çocuk olarak kalmaya devam eder sanırım.
Ben anne olmaktan ümidimi kestim artık biyolojik saat geçmek üzere
öyle deme canım,Allahtan ümit kesilmez,burada 40 yaş ve üstü anne olmaya çalışanlar diye topik var, tüp bebek var, tıp ilerliyor, belli olmaz.
Evet canım haklısın ama ne bilim bazen bu konuda çok karamsar oluyorum işte
Ben de öyle canım.
Ne burcusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?