30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

merhaba ihdd, (o ne anlama geliyor canim? ihdd?)
hosgeldiniz, nasilsiniz? biraz kendinizi tanitirmisiniz?

Benim ve eski erkek arkadaşımın isimlerinin baş harfiydi. 2009 da almıştım üyeliği. Acilen nick degistirmem lazım. Bu arada ben evli değilim, ben selam vermek istemiştim sizlere

Benim ve eski erkek arkadaşımın isimlerinin baş harfiydi. 2009 da almıştım üyeliği. Acilen nick degistirmem lazım. Bu arada ben evli değilim, ben selam vermek istemiştim sizlere
degis gulum degis, soyle en guzelinden bir nick yap kendine ;-)

kizz , heheheh, her yasin kiymetini bilmek lazim dimi?

Aynen :)

Evli değilsen evlilerin içinde ne işin var, bak şimdi ayıp konular açılır maazallah, yüzün gözün açılmasın

ihdd cim , ayrica evli olman sart degil, aramiza hosgeldin ;-)
slm vermek sunnet, almasi farz..aleyna aleykum selam canim

Aynen :)

Evli değilsen evlilerin içinde ne işin var, bak şimdi ayıp konular açılır maazallah, yüzün gözün açılmasın
kizzz, deminden beri güldürüyorsun beni, iyiki burdasin yaa, ben henüz tam acilamadim, masallahin var hee smiiii!!! sevdim gi seniii

kizzz, deminden beri güldürüyorsun beni, iyiki burdasin yaa, ben henüz tam acilamadim, masallahin var hee smiiii!!! sevdim gi seniii

Açılırsın açılırsın, ama dikkat et fazla açılıp boğulma, iğrenç bir espriydi di mi Sev beni seveyim seni

Tsk ederim canım Sağol.

İhdd sakın alınma sadece şaka yaptım güzel kardeşim

tugsem zaten donmediki anacim...
mersinli ablam kesin calisiyordur,
bir burdayikk

burda saat 12.29
bugunde 9.30da basladim, paydoslar kayiyor daha gec vakte canim ya.

ayrica , smeagoll ismini neden sectigini merak etmedim degil ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…