Hoşgeldin ihdd, boşver sen de yakında 30 olursun, ben çoktan geçtim o yaşları kıymetini bilSohbetiniz bol olsun hanımlar
aaa, eder canim yaa, benimkide baslarda yapmazdi , sonra sonra dank etti, soyletmiyor simdi . Allah razi olsun ondan, canim benim yhia.benim eşimde malesef ev işlerine deste yoktur canım buna çok üzülüyorum
Sohbetiniz bol olsun hanımlar
Hoşgeldin ihdd, boşver sen de yakında 30 olursun, ben çoktan geçtim o yaşları kıymetini bil
merhaba ihdd, (o ne anlama geliyor canim? ihdd?)
hosgeldiniz, nasilsiniz? biraz kendinizi tanitirmisiniz?
degis gulum degis, soyle en guzelinden bir nick yap kendine ;-)Benim ve eski erkek arkadaşımın isimlerinin baş harfiydi. 2009 da almıştım üyeliği. Acilen nick degistirmem lazım. Bu arada ben evli değilim, ben selam vermek istemiştim sizlere
kizz , heheheh, her yasin kiymetini bilmek lazim dimi?
Benim ve eski erkek arkadaşımın isimlerinin baş harfiydi. 2009 da almıştım üyeliği. Acilen nick degistirmem lazım. Bu arada ben evli değilim, ben selam vermek istemiştim sizlere
kizzz, deminden beri güldürüyorsun beni, iyiki burdasin yaa, ben henüz tam acilamadim, masallahin var hee smiiii!!! sevdim gi seniiiAynen :)
Evli değilsen evlilerin içinde ne işin var, bak şimdi ayıp konular açılır maazallah, yüzün gözün açılmasın
Tsk ederim canım Sağol.ihdd cim , ayrica evli olman sart degil, aramiza hosgeldin ;-)
slm vermek sunnet, almasi farz..aleyna aleykum selam canim
kizzz, deminden beri güldürüyorsun beni, iyiki burdasin yaa, ben henüz tam acilamadim, masallahin var hee smiiii!!! sevdim gi seniii
Tsk ederim canım Sağol.
smi, bizden kalan kimse yok bacim ...
aciktim ya.
tugsem zaten donmediki anacim...
mersinli ablam kesin calisiyordur,
bir burdayikk
Valla ben de acıktım, şimdi ne yesek diye konuşuyorduk çocuklarla
of, okadar acim ki..ama ogle paydosuna daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?