30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

ben özel sektördeyim kızlar..ama sabah 9 akşam 6 rahat bir işim var, onun için burada da zaman geçirebiliyorum:)
bir derdim var topiğine hastayım, var mı sizde de oraya takıntı yapan?

ARADA BAKIYORUM AMA BAZEN DERD DİYE YAZILANLARIN NE KADAR GEREKSİZ KONULAR OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM. DERT GÖRMEMİŞ ARKADAŞLAR BAŞINA GELENLERİ DERT SANIYORLARLAR GENELİ İÇİN SÖYLEMİYORUM AMA ÖYLELERİ VAR

ablacim, tamamen katiliyorum sana, bi de bazen bazilari kafa yapma niyetindede yazabiliyorlar.
seneler oncesi biz mesela ilk internetle tanistigimizda cok insani islettik, itiraf ediyorum. esimle olsun, kardesimle olsun baya girgir yaptik kendimize gore.
abuk subuk konular, hani herseyde dogru olacak diye bisey yok. sonucta sanal alem. ha yanlis anlamayin, KK yi son derece ciddiye aliyorum canlar. ama her yazanda gercekmi yaziyor, bilemeyiz tam olarak.

ayy onları ciddiye almam bile gerçekten ilginç olaylarda var okuduğumda şaşırtıyor beni.. yoksa her baktığımız konuştuğumuz tabi ki doğru değil..
Bu arada günaydın kızlar hepinize

günaydin caniklerimmm, napiysiniz ???
herkes isinde gücündemi?
bugun teee 17.00ye kadar isteyim
siz napacaaniz?

Ben evdeyim çalışmıyorum, ama evde çalışmaya devam. Banyoları dezenfekte ettim şimdi oturdum

İyidir anneveoğlusu sen nasılsın, 1 oğlun var sanırım, Allah bağışlasın :)

evet canım benim bir oglum var
amin cümlesini canım. iyiyim şükür işe geldik bir yandan iş bir yandan burası gidiyor

günaydin caniklerimmm, napiysiniz ???
herkes isinde gücündemi?
bugun teee 17.00ye kadar isteyim
siz napacaaniz?

ben iyiyim tatlım hoşgeldin, bende 17,00ye kadar işteyim
öğle tatili oldu arkadaşın annesi aşure yapmış onu almaya gitti
gelince onu yiyeceğiz

Ben evdeyim çalışmıyorum, ama evde çalışmaya devam. Banyoları dezenfekte ettim şimdi oturdum

ellerine sağlık evde olunca gözüne hep iş görünüyor ben yıllık iznimde evde kaldım bu yıl devamlı temizlik ile geçti günlerim doğrumu yaptım hayırrrr

sen nasılsın nikita afacanlar nasıl

smeagol sen nerde yaşıyordun canım

evde is hic bitmiyor bacim ya, Allah herkesin yardimcisi olsun.
hade banyodan kurtuldun canim

Hiç sorma nikita, ev işi nankör, yap, et , dön yine batmış. Kimse de üstlenmez ben yaptım demez dağınıklığı
Valla sırf banyolar yarım günümü alıyor nerdeyse

smeagol sen nerde yaşıyordun canım

Ben istanbuldayım anneveoglusu ya sizler? Bu arada sana anneveoglusu demek zor oluyor kısaca ne desem anne mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…