- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
aynen ablacim, bende birazdan cikacagim, yarin 17 e kadar isteyim ,daha uzun yazabilirim, optum bende seni...yarin gorusurukssBENİM DÖNEM DÖNEM ARTIYOR İŞLERİM O ZAMAN YAZAMIYORUM
BEN EVE GİDİNCE YEMEK HAZIRLAYACAĞIM
BEN BİRAZDAN ÇIKACAĞIM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
ben özel sektördeyim kızlar..ama sabah 9 akşam 6 rahat bir işim var, onun için burada da zaman geçirebiliyorum:)
bir derdim var topiğine hastayım, var mı sizde de oraya takıntı yapan?
ablacim, tamamen katiliyorum sana, bi de bazen bazilari kafa yapma niyetindede yazabiliyorlar.ARADA BAKIYORUM AMA BAZEN DERD DİYE YAZILANLARIN NE KADAR GEREKSİZ KONULAR OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM. DERT GÖRMEMİŞ ARKADAŞLAR BAŞINA GELENLERİ DERT SANIYORLARLAR GENELİ İÇİN SÖYLEMİYORUM AMA ÖYLELERİ VAR
ayy onları ciddiye almam bile gerçekten ilginç olaylarda var okuduğumda şaşırtıyor beni.. yoksa her baktığımız konuştuğumuz tabi ki doğru değil..ARADA BAKIYORUM AMA BAZEN DERD DİYE YAZILANLARIN NE KADAR GEREKSİZ KONULAR OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM. DERT GÖRMEMİŞ ARKADAŞLAR BAŞINA GELENLERİ DERT SANIYORLARLAR GENELİ İÇİN SÖYLEMİYORUM AMA ÖYLELERİ VAR
İyidir anneveoğlusu sen nasılsın, 1 oğlun var sanırım, Allah bağışlasın :)hoşgeldin arkadaşım nasılsın
İyidir anneveoğlusu sen nasılsın, 1 oğlun var sanırım, Allah bağışlasın :)
günaydin caniklerimmm, napiysiniz ???
herkes isinde gücündemi?
bugun teee 17.00ye kadar isteyim
siz napacaaniz?
Ben evdeyim çalışmıyorum, ama evde çalışmaya devam. Banyoları dezenfekte ettim şimdi oturdum
evde is hic bitmiyor bacim ya, Allah herkesin yardimcisi olsun.Ben evdeyim çalışmıyorum, ama evde çalışmaya devam. Banyoları dezenfekte ettim şimdi oturdum
oghhh, yarasin asure <3ben iyiyim tatlım hoşgeldin, bende 17,00ye kadar işteyim
öğle tatili oldu arkadaşın annesi aşure yapmış onu almaya gitti
gelince onu yiyeceğiz
tsk.ederim canim benimm, afedersiniz biraz burnum akiyor....ama iyiyim hamdolsun.sen nasılsın nikita afacanlar nasıl
smeagol sen nerde yaşıyordun canım
evde is hic bitmiyor bacim ya, Allah herkesin yardimcisi olsun.
hade banyodan kurtuldun canim
smeagol sen nerde yaşıyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?