- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
hosgeldiniz tugsem, nasilsin?bende 30 yaşındayım
tsk.ederim canim benimm, afedersiniz biraz burnum akiyor....ama iyiyim hamdolsun.
afacanlar iyiler, aksam ufaklik tam 22.00de yatti , velet
he ya, resmen arkani doner donmez batirmislar .... fitik oluyorum gercekten.Hiç sorma nikita, ev işi nankör, yap, et , dön yine batmış. Kimse de üstlenmez ben yaptım demez dağınıklığı
Valla sırf banyolar yarım günümü alıyor nerdeyse
Ben istanbuldayım anneveoglusu ya sizler? Bu arada sana anneveoglusu demek zor oluyor kısaca ne desem anne mi
he ya, resmen arkani doner donmez batirmislar .... fitik oluyorum gercekten.
gii ben ona mersinli ablam diyorum artik , sagolsun bisey demiyor
Hiç sorma nikita, ev işi nankör, yap, et , dön yine batmış. Kimse de üstlenmez ben yaptım demez dağınıklığı
Valla sırf banyolar yarım günümü alıyor nerdeyse
Ben istanbuldayım anneveoglusu ya sizler? Bu arada sana anneveoglusu demek zor oluyor kısaca ne desem anne mi
bende 30 yaşındayım
ben tekirdağdayım canım, seninde ismin bana zor geliyor benim adım fulya canım
:) smi ...ilahi smi :)İsmine gerek yok, izin verirsen mersinli derim olur biter. Sen de bana smi diyebilirsin kısaca
İsmine gerek yok, izin verirsen mersinli derim olur biter. Sen de bana smi diyebilirsin kısaca
ay, yazik olmus iznine ablam yaellerine sağlık evde olunca gözüne hep iş görünüyor ben yıllık iznimde evde kaldım bu yıl devamlı temizlik ile geçti günlerim doğrumu yaptım hayırrrr
dogru diosun ablacim, biraz alsam iyi olur...aslinda temmuzdan beri tam olarak gitmedi bu illet , persembe doktora gidicem insallahaman önlem al geçmiş olsun c vitamini olan mandalina portakal veya limon tüket
bende erken yattım oğlanla
dogru diosun ablcim, zor ama sakin kalmaya calismak en dogrusu, hani bazen YIA YITERR dedirtiyor ama, napacan , eline bakiyor yinede , yirtinsanda yirtinmasanda yapacan . sagolsun benim adam yardim eder arada.yapmam yaa evin temiz olacak ama kendini kaybetmeyeceksin ama ben malesef ara ara ev temizliğini takıntı yapıyorum
kalan saglar bizimdir ;-)Tuğsem kaçtı mı ne
benim eşimde malesef ev işlerine deste yoktur canım buna çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?