30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

günaydınlarrr
nasılsınız hanımlar

keske bende yatakta dönüp duraydim
isteyim, haril haril calisiyorum hihihi,
nasil gecti haftasonu? nerden yaziosun canim?

benim haftasonu yoğundu cumartesi okulda annelere etkinlik vardı sonrada arkadaşta mevlüt
pazar günü ev işleri kuzumun doğumgünü derken geçti vallahi

gunaydin Mersinli ablam, perdelerim geldiii, cok begendimmm , biraz isim oldugundan henuz takamadim, zaten ütü de gerek, taktigimda resmini atarim sana

napiosun?? ufaklik nasil.?

gunaydin Mersinli ablam, perdelerim geldiii, cok begendimmm , biraz isim oldugundan henuz takamadim, zaten ütü de gerek, taktigimda resmini atarim sana

napiosun?? ufaklik nasil.?
güle güle kullan içine sinmesi önemli

çalışan bayana ütü gerekleyenler gerek zaten
bekliyorum foto

ben iyiyim şükür oğluşta dersleri ile boğuşuyoruz

tesekkur ederim ablacim,
bide uykum varki sorma ....
benim kücük ne olduysa, bu aralar gece uyandiriyor, indiriyor asagiya , orda koltukta aninda uyuyoruz beraber

bu birinci sinifta dersler biraz sIkabilir cocugu, cok normal .

selam kızlar iyi haftalar diliyorum hepimize
haftasonu bildiğin temizlikten ölecektim birde ütüler bitti ohhh haftaya güzel başladımmm havalarda güneşli gidecekmiş bu hafta

haftasonu bildiğin temizlikten ölecektim birde ütüler bitti ohhh haftaya güzel başladımmm havalarda güneşli gidecekmiş bu hafta
nickneyime, bacim biz sana hep nickneyime mi dicez

sorma, ütü benim de birikti, bizim adamda geldi, masallah birikti iyice camasir.
off , uykum vaaaarrr

tesekkur ederim ablacim,
bide uykum varki sorma ....
benim kücük ne olduysa, bu aralar gece uyandiriyor, indiriyor asagiya , orda koltukta aninda uyuyoruz beraber

bu birinci sinifta dersler biraz sIkabilir cocugu, cok normal .

gece uyanmayı alışkanlık etmez inşallah oğlumda öyleydi benim her gece 4te kalkardık hala ara ara bu huyu hortlar

hoşgeldiniz arkadaşım kendinizi tanıtırmısınız

iyi haftalar olsun hepimize evet havalar güzel olacakmış bu hafta
ütü bittimi bende mutlu oluyorum

ay insallah ablam ,normalde uykusu bölünmezdi ama...sanirim gün boyu yasadiklarinin etkisinde, artik dahada bilincli oldugundan olup bitenlerden, abisi biraz hareketli, ondan etkilenio olabilir

bugün balık yapasım var iş yerine yakın balıkçı var gidip balık alayım

bugün balık yapasım var iş yerine yakın balıkçı var gidip balık alayım
ayyyy , bende acikmistim ablam yaa, balikta iyi giderdi heee.
bizde bugun kuru & pilav var.
hemde memleketten kuru fasulyeler, müthis lezzetli mübarekler. artik topragindan suyundan zaar.

ayyyy , bende acikmistim ablam yaa, balikta iyi giderdi heee.
bizde bugun kuru & pilav var.
hemde memleketten kuru fasulyeler, müthis lezzetli mübarekler. artik topragindan suyundan zaar.

afiyet olsun bende kuru cuma akşamı bitti eşimde bende çok severiz
cumartesi yapacaktım gidip almaya fırsat olmadı bugün allah kabul ederse oruçluyum
balıkta istiyor canımız hadi dedim yapayımda yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…