- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
güle güle kullan içine sinmesi önemligunaydin Mersinli ablam, perdelerim geldiii, cok begendimmm , biraz isim oldugundan henuz takamadim, zaten ütü de gerek, taktigimda resmini atarim sana
napiosun?? ufaklik nasil.?
nickneyime, bacim biz sana hep nickneyime mi dicezselam kızlar iyi haftalar diliyorum hepimize
haftasonu bildiğin temizlikten ölecektim birde ütüler bitti ohhh haftaya güzel başladımmmhavalarda güneşli gidecekmiş bu hafta
iyiki dogmus , nice mutlu huzurlu saglikli yillara insallah ablacim :)benim haftasonu yoğundu cumartesi okulda annelere etkinlik vardı sonrada arkadaşta mevlüt
pazar günü ev işleri kuzumun doğumgünü derken geçti vallahi
tesekkur ederim ablacim,
bide uykum varki sorma ....
benim kücük ne olduysa, bu aralar gece uyandiriyor, indiriyor asagiya , orda koltukta aninda uyuyoruz beraber
bu birinci sinifta dersler biraz sIkabilir cocugu, cok normal .
selam kızlar iyi haftalar diliyorum hepimize
haftasonu bildiğin temizlikten ölecektim birde ütüler bitti ohhh haftaya güzel başladımmmhavalarda güneşli gidecekmiş bu hafta
iyiki dogmus , nice mutlu huzurlu saglikli yillara insallah ablacim :)
ayyyy , bende acikmistim ablam yaa, balikta iyi giderdi heee.bugün balık yapasım var iş yerine yakın balıkçı var gidip balık alayım
ayyyy , bende acikmistim ablam yaa, balikta iyi giderdi heee.
bizde bugun kuru & pilav var.
hemde memleketten kuru fasulyeler, müthis lezzetli mübarekler. artik topragindan suyundan zaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?