- Konu Sahibi Suslupuslum
-
Duygusal yaklasma yoksa yine yıpranan sen olursun nasip kısmet degilmis de geç belki daha iyisi çıkacak bununla olsa kötü bir hayatım olabilirdi de hep bu şekilde konuş kendinle ama ışte insanoglu hep olmayan şeyi iyi zannediyor ama öyle değil ışte bizim hakkımızda neyin iyi neyin kötü olduğunu yalnızca Allah bilir takma kafana boşver bir yerde güzel kısmetin seni bekliyordur hiç ummadigin anda da çıkacaktır karşına insaAllahEvet öyle de bakmak lazım ama biraz duygusal bakıyorum artık.
Bunu biz bilemeyiz sadece varsayım söyleriz.Merhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum
Merhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum
Bencede! Bende 30 yasinda sayilirik ve keske evlenmeseydim dunyayi gezseydim diyorum. Insallah bundan sonra oyle yapicamArada aşk ve uyum olmazsa evlenmeyi düşünmeyin. Hatta imkanınız varsa dünyayı gezin dolaşın.
Evlilik bambaşka bir dünya...
Canımcım beni hatırladın mıNe işle meşgulsunuz ?
Işyerinizde bulabileceğiniz kimse yok mu ?
Hatırladım kuzum :)Canımcım beni hatırladın mı
Konularımda artık senin yorumlarını göremiyorum
Son konuma bakıp derdime derman olursan çok onure olurum :)
Aslında soğuk değilim ama biraz ciddi ve mesafeli dururum yeni girdiğim ortamlarda. Üni de de sonrasında da tanışalım görüşelimmdiyen olmadı. Güzellik şart değil tabi ama çirkinde değilim. Kendime de soruyorum ama cevabı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?