- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Suslupuslum
-
Ee ne diyelim peki??? Sizi demoralize mi edelim bulamazsınız olmaz artık diye anlamadım?Artık evlenmelisin diyen bir çevrem yok ama mesela yurtiçi dışı gezmek içinde sanki kafa dengi eşin olur gidersin gezersin gibi düşünüyorum. Tabiki kısmet bu işler demeyle olmuyor
Ben şeyi anlamıyorum "düşünmedim " yazıyorlar ya. Aşk zaten düşünerek gelen bir şey mi ki... Hele üniversitede nasıl düşünmediniz ki yani cok tuhaf. Bir ben mi ayran gönüllüyüm :)Merhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum
O, "ol" demedigi sürece hicbirsey olmaz. Bilmem anlatabildim mi? Sikayet bu durumda O'na karsi gelmektir, isyandirMerhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum
Sanki sizin tercihiniz gibi bu ama bir yandan da hayatınızda biri olsun istiyorsunuz eğer birazcıkta seçiciyseniz o zaman işler daha da zorlaşıyordur akışına bırakın takmayın sizin gören görüyor bilen biliyor bir işiniz var ona göre bir çevreniz var illa ki birisi çıkacaktır karşınızaMerhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum
Cok irdeliyorsun. Hayat oyle hesapla kitapla olmuyor bence biraz akisina birakmali ask mevzularini.Merhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum
Olsun diye uğraştığın İçinMerhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?