30 yaşına da gelsen anne baba ayrılığı başa dert

ayy ş.ime .kadar derdim bu kadar merhametli olmayın bu insanlara.bakın diğer taraf gayet rahat içinde yaşıyyor

baban çok hain bir adammış onu anladım.
utanmadan annenden , 2 evlat veren kadından yani ve 2 evladından mal kaçırmış.
2. evlendiği kadını sevebilir çok iyi yaşatabilir. ama hayatını kararttığı kadından 200 lirayı kaçıramaz.
annenizi lütfen kırmayın. aranızda halledin deyin. ben de kredi ödüyorum çocuğumu kreşe yolluyorum. ama annemden 200 lira kadar bir parayı esirgeyemem. (benim de babam vefat etti) sizde annenizden elinizi çekmeyin lütfen..

bu işe de karışmayın. babanız olacak adam zaten size yıllar önce resti çekmiş. şimdi konuşssa nolur konuşmasa nolur. çok da umursamayın..

çok kötü bir durum gerçekten..bu saatten sonra çok yapacak birşey yok..sen yine arada ara babanı kızsada sana..ama dediğin gibi ikisinin arasındaki olaylara siz karışmayın..

Babam bizim her türlü masrafımızı hep karşıladı, nafakayı da ayrıca yatırdı. Yani bize rest çekmedi ama annemle kötü ayrıldılar . Ve bana göre dediğiniz gibi annem çok daha fazlasını hak ediyor .

annen gerçekten zor durumda mı yoksa inattan mı istiyor parayı?

yani zor durumdaysa, ona nasıl ne yaparsan yap diyebildin bilmiyorum.

18 yıl olmuş, nafaka hala işler mi onu da bilmiyorum, ama annene üzüldüm. eminim zor durumda olmasa o da yok yeni karısıymış, rahattaymış düşünmez. babandan para almaya tenezzül etmez diye düşündüm.

erkek kardeşin bu olayın neresinde? annene o da yardım etmiyor mu?

babana çok kızdım. size babalık yaptı mı bilmiyorum ama şuan bir baba gibi davranmıyor.
bu hikayede sadece annene üzüldüm..üzgünüm..

çok kötü bir durum gerçekten..bu saatten sonra çok yapacak birşey yok..sen yine arada ara babanı kızsada sana..ama dediğin gibi ikisinin arasındaki olaylara siz karışmayın..
arıyorum açmıyor, kapısına gittim haftasonu kovdu

Babam babalığı maddi olarak hep yaptı hakkını yiyemem. Erkek kardeşim üniversite de o kendi çalışıp okuyor, ona da 6 senedir yardım etmiyor.
Annem zor durum da da değil ama sonuçta bu paraya da ihtiyacı var. Onun için hatırı sayılır miktar. Ne yaparsan yap demem 6 senedir her ay aramaktan bıktım artık bu adamın ders alması lazımdı, kızgınlıkla dedim. Kendimi tahsilat memuru gibi hissediyorum bazen

Galiba babanız, annenizin gelirinin yeteceğini ve ayrıca nafaka ödemesine gerek olmadığını düşünüyor sanırım...Siz 200 tl bulabildiğinize göre, babanızın hayli hayli bulabilmesi gerek.

mal kaçırdı üstünde hiç mal bırakmadı dediniz ya bu bana yetti yani. mutlu anne mutlu çocuk demek. annenizi kırması demek bana göre size de attığı bir kazık demek. bir evladım var Allah bağışlar inş. babası olmadan da büyütürüm ewt ama çok çok zor.. zaten verdiği paranında altında üstünde de birşey yokmuş . çiftlik sahibi bir insana göre hiçbir önemi olmayan miktar.. beni itti babanız.

ana babanın huzuru yoksa, evladın da olmuyor...eşim de sizin gibi anasıyla babası arasındaki sorunlar altında ezilmiş durumda.ben de arada kaynıyorum

Galiba babanız, annenizin gelirinin yeteceğini ve ayrıca nafaka ödemesine gerek olmadığını düşünüyor sanırım...Siz 200 tl bulabildiğinize göre, babanızın hayli hayli bulabilmesi gerek.
Babam daha çok sanki anneme iyilik için o parayı yatırdığını düşünüyor , yani şöyle bir cümle kurdu istemesem hiç yatırmazdım annene bu vakte kadar iyi biri olduğum için yatırdım diyor.

200 tl icin bu kadar olaya ne gerek vardi ki baban haksiz. Gorusmek istemiyorsa sizinle buda bahanesi olmus iste zorlamayin

babalık sadece maddi olarak yapılmaz ki..
her zaman yanınızda mı ki? kardeşin de çalışıyor ve okuyor diye yardım etmiyormuş işte.
seni de kovuyor ediyor görüşmek istemiyor..

kızma ama baban bencil ve hain bir adam bence..

onun için anneni üzme.görüşmüyorsa kendi bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…