Galiba babanız, annenizin gelirinin yeteceğini ve ayrıca nafaka ödemesine gerek olmadığını düşünüyor sanırım...Siz 200 tl bulabildiğinize göre, babanızın hayli hayli bulabilmesi gerek.
Babam daha çok sanki anneme iyilik için o parayı yatırdığını düşünüyor , yani şöyle bir cümle kurdu istemesem hiç yatırmazdım annene bu vakte kadar iyi biri olduğum için yatırdım diyor.
ana babanın huzuru yoksa, evladın da olmuyor...eşim de sizin gibi anasıyla babası arasındaki sorunlar altında ezilmiş durumda.ben de arada kaynıyorum
Yani yıllık 25 milyar okul parası veriliyorsa şu nafakada ödenmeli bencede ama yinede arada kalmak istemedim.
Of hiç sormayın evde ağlıyorum ama eşime o kadar mahçup oldum ki anlatamam. Yani 200 lira için yediğim lafları duydu o da şaşırdı
Bilmiyorum boşanabilir ama bana bakmayan babaya baba demem. Sizi de üvey kardeşiniz gibi kolejler de okutmadı zannediyorum ki.
Bilmiyorum annenizin üzerinizdeki emeğini farkında mısınız ama ben o baba figürüne iki laf etmeyip de kalkıp anneme yollamıyor işte naparsan yap beni karıştırma minvalde konuşmazdım.
Bu nasıl bi insan nasıl bi baba deseniz anlarım ama seni zaten istememiş emek vermemiş biri için aramı bozmak istemiyorum beni yanlış anladı vs. konu açmanız da pek bi takdire şayan.
Ey para sen nelere kadirsin.
Naparsan yap demem yani kanuni yoldan hallet dedim, tahsilatçı gibi her ay günlerce arıyordum.
Yani bende sinir oldum artık, sonuçta mecbur bunu yatırmaya bunun için bile dilenci yaptı bizi
annem evlendı yazmışın ama..annem evlenene kadar yatırmak zorunda babam kanunlara göre
mal kaçırdı üstünde hiç mal bırakmadı dediniz ya bu bana yetti yani. mutlu anne mutlu çocuk demek. annenizi kırması demek bana göre size de attığı bir kazık demek. bir evladım var Allah bağışlar inş. babası olmadan da büyütürüm ewt ama çok çok zor.. zaten verdiği paranında altında üstünde de birşey yokmuş . çiftlik sahibi bir insana göre hiçbir önemi olmayan miktar.. beni itti babanız.
Babam evlendi yazdım, nerede yazıyor annem?annem evlendı yazmışın ama..
emekle çok alakası var tabi onların oturduğu evin gittiği okulun.Lüx semtte oturan eşinden kolejde okuyan üvey kardeşinden. Ve annenize 200 lira veremeyen sizden.
ödemek istemiyor işte açıkcası...annen şikayet ederse baban hapiscezası alır ve nafakayı da öder.Eşimde böyle bir durum oldu ve bayan kocasını şikayet etti.Yasaya göre son 3 ay ödenmezse ceza alıyor ve 3 ayı öderse cezadan kurtuluyor.Ama hakimler nafaka konusunda çok hassas ve sadece 3 ay değil tüm nafakayı ödemek şartıyla hapis cezasını kaldırıyorlar.Yasanın dışına çıkıyorlar ve bir üst mahkemeye itiraz dahi aynı şekilde sonuçlanıyor.Elimize bi dolu karar var böyle.davaya devam etsin anneniz
Bu kadar katı olduğunu bilmiyordum. Herhalde babam da bunu öğrendi ki iyice agresifleşti
Bundan dolayı aslında kanunlarla çözmelerini önerdim. Yani araya ben girince hem kötü oluyordum hemde çözülemiyordu. Belki böyle çözülür dedim ama bu sefer komple sildi beniHaha iyi adam olduğu için mi ödüyormuş nafakayı hiç iyi bir adama benzemiyor babanız.. sorumluluğunu yerine getirdiği için kimse iyi olmaz normal olanı yapmış olur..
Kaldı ki burnundan getirmiş öderken ..
Bundan dolayı aslında kanunlarla çözmelerini önerdim. Yani araya ben girince hem kötü oluyordum hemde çözülemiyordu. Belki böyle çözülür dedim ama bu sefer komple sildi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?