30 yaşına da gelsen anne baba ayrılığı başa dert

Galiba babanız, annenizin gelirinin yeteceğini ve ayrıca nafaka ödemesine gerek olmadığını düşünüyor sanırım...Siz 200 tl bulabildiğinize göre, babanızın hayli hayli bulabilmesi gerek.

Yani yıllık 25 milyar okul parası veriliyorsa şu nafakada ödenmeli bencede ama yinede arada kalmak istemedim.

ödemek istemiyor işte açıkcası...annen şikayet ederse baban hapiscezası alır ve nafakayı da öder.Eşimde böyle bir durum oldu ve bayan kocasını şikayet etti.Yasaya göre son 3 ay ödenmezse ceza alıyor ve 3 ayı öderse cezadan kurtuluyor.Ama hakimler nafaka konusunda çok hassas ve sadece 3 ay değil tüm nafakayı ödemek şartıyla hapis cezasını kaldırıyorlar.Yasanın dışına çıkıyorlar ve bir üst mahkemeye itiraz dahi aynı şekilde sonuçlanıyor.Elimize bi dolu karar var böyle.davaya devam etsin anneniz

ana babanın huzuru yoksa, evladın da olmuyor...eşim de sizin gibi anasıyla babası arasındaki sorunlar altında ezilmiş durumda.ben de arada kaynıyorum

Of hiç sormayın evde ağlıyorum ama eşime o kadar mahçup oldum ki anlatamam. Yani 200 lira için yediğim lafları duydu o da şaşırdı

Bilmiyorum boşanabilir ama bana bakmayan babaya baba demem. Sizi de üvey kardeşiniz gibi kolejler de okutmadı zannediyorum ki.

Bilmiyorum annenizin üzerinizdeki emeğini farkında mısınız ama ben o baba figürüne iki laf etmeyip de kalkıp anneme yollamıyor işte naparsan yap beni karıştırma minvalde konuşmazdım.

Of hiç sormayın evde ağlıyorum ama eşime o kadar mahçup oldum ki anlatamam. Yani 200 lira için yediğim lafları duydu o da şaşırdı

ahh ah çok zor.Benim eşim de hep bana rezil olduğunu düşünürdü.Hakikaten bir müddet sonra saygım kalmadı onlara....ama bizde daha farklı durumlar var.

Naparsan yap demem yani kanuni yoldan hallet dedim, tahsilatçı gibi her ay günlerce arıyordum.
Yani bende sinir oldum artık, sonuçta mecbur bunu yatırmaya bunun için bile dilenci yaptı bizi

Bu nasıl bi insan nasıl bi baba deseniz anlarım ama seni zaten istememiş emek vermemiş biri için aramı bozmak istemiyorum beni yanlış anladı vs. konu açmanız da pek bi takdire şayan.

Ey para sen nelere kadirsin.

Emek vermediğini nerden anladınız?

Naparsan yap demem yani kanuni yoldan hallet dedim, tahsilatçı gibi her ay günlerce arıyordum.
Yani bende sinir oldum artık, sonuçta mecbur bunu yatırmaya bunun için bile dilenci yaptı bizi

üzülme lütfen, hayat herkesi bir şekilde ailesiyle deniyor.Koy senin imtihanın da sadece bu kadar olsun.Ya daha önemli kötülükler olsaydı, eşine karşı nasıl hissedersin...dimi

Lüx semtte oturan eşinden kolejde okuyan üvey kardeşinden. Ve annenize 200 lira veremeyen sizden.

Annem hep hayatta tek başına kaldı, yani açıkçası babam onu bıraktı ve bu parayı hatta daha fazlasını vermek zorunda bence

Lüx semtte oturan eşinden kolejde okuyan üvey kardeşinden. Ve annenize 200 lira veremeyen sizden.
emekle çok alakası var tabi onların oturduğu evin gittiği okulun.
Ben sadece babamın yeteri kadar istediği yere para bulduğunu belirtmek için yazdım.
Evlenince bütçe bir ve şu para konusu yüzünden eşimin ailesiyle yeteri kadar papaz olduk daha da karıştırmak istemiyorum

Bu kadar katı olduğunu bilmiyordum. Herhalde babam da bunu öğrendi ki iyice agresifleşti

Haha iyi adam olduğu için mi ödüyormuş nafakayı hiç iyi bir adama benzemiyor babanız.. sorumluluğunu yerine getirdiği için kimse iyi olmaz normal olanı yapmış olur..
Kaldı ki burnundan getirmiş öderken ..

Bu kadar katı olduğunu bilmiyordum. Herhalde babam da bunu öğrendi ki iyice agresifleşti

açıkcası ben de geçen hafta öğrendim.Adama hapis cezası çıktı v.s.çok sıkıntı oldu.Bence babanız bunu öğrense agresifleşmez, yumuşardı.:)

Bundan dolayı aslında kanunlarla çözmelerini önerdim. Yani araya ben girince hem kötü oluyordum hemde çözülemiyordu. Belki böyle çözülür dedim ama bu sefer komple sildi beni

Bundan dolayı aslında kanunlarla çözmelerini önerdim. Yani araya ben girince hem kötü oluyordum hemde çözülemiyordu. Belki böyle çözülür dedim ama bu sefer komple sildi beni

bi kez mahkeme kapısına giderse, o 200 tl için 3-5 bin avukat parası öderse, hapis cezası alırsa....kuzu kuzu öder.bi daha da aramanıza gerek kalmaz emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…