30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

sandriyon canim sen herkes gibi yorumunu yapmissin saldirmak icin hazirda bekleyen bayanda hemen atlamis.

Konu sahibinin konusuna yazik olmus .
Konu sahibinin dunde bi konusu vardi kapatildi
buda kapatilirsa sasmam yazik oldu yahu

neyse konu sahibi benim dusuncelerimi biliyor ona dusuncelerimi bildirdim

demek boşluktan ufak kuzene sarmışsınız..şimdi anlıyorum
kimsenin kimseye sardığı yok hanımefendi:)) bu konu açılmadan öncede bana teklif ediyordu ben ciddiye almadığım için buraya bu konuyu açmıştım.. kuzen meselesi de kapandı zaten. sadece fikir almak istemiştim konu nerelere geldi inanamıyorum:))

Kizin konusunu mahfetti yaa
bahar2701 kendi adima ozur diliyorum canim
sorun değil canım da konu nerelere geldi ya:)) valla gülüyorum hemde ceza yedim.. kuzen meselesi bu konuyu açmadan öncede vardı ciddiye almdığım için hayırlı bir kısmet istemiştim. bir baktım bana neler yazmışlar ne diyeyim herkesin elinde klavye olunca böyle oluyor:))

Arkadaşlar ne yaparsanız yapın zamanı gelmeden olmuyor hiçbir şey. İnançlı isen sabreceksin, dua edeceksin, isyan etmeyeceksin.

Gerçekten artık ben yoruldum bu psikolojiyi yaşamaktan. Gücümü kaybettiğimi düşünüyorum.. Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin herkese bana da..

Beklenti içinde olup her an neden olmuyor demek insanın psikolojisini bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.

Hayırlısı deyip takıntı haline elimizden geldiğince getirmemeye çalışmalıyız bu isteğimizi.

Allah pişman olmayacağımız.., ''keşke olmasaydı'' demeyeceğimiz..., bugünümüzü mumla aramayacağımız bir evlilik yaşatsın herkese..

Bu evlilik kurumu öyle kolay da değil. Allah o gücü, kuvveti, iradeyi, mutluluğu, huzuru vererek nasip etsin hayattaki herşeyi (işi, evliliği, yuvayı, evladı, kariyeri,..)

Son düzenleme:
esmeralisa haklisin..

Her yolu dene, sonra vur caresizligin dibini Sabir iste, karsina cikip sonra olmuyor ya, zaman gecince iyiki olmamis diyorsun.. Dayan kuzu dayan, ama firsatlari da degerlendir.

Çünkü bunun adı üstünde "kısmet"
Ne güzelliğe ne kariyere ne iyi huya bakar, kimler kimler yuva kurar, ama kısmette yoksa yapacak bir şey yok.
Dua edin, sabredin, Allah size de bir yerde en hayırlı şeyleri yazmıştır, belki sizi üzecek bir adamla olmanızı engelliyordur, sizi ondan koruyordur.
ayrıca 30 yaş çok mu sanki? bence henüz umutsuzluğa kapılmak için çok erken.

bende tam senn gbi dusunurken bi bktim evleniyrum ve suan cok sevdigim 2 adam var hayatimda biri esim ki manyk asogim ona digeride 10 gunluk oglum.... bu isler bizim yaslarimzda birden oluyor bende artik karamsriga kapilmistim kuznlrim hep bnden kck evleniyolr düğünleri oluyr gidiyorm egleniyrum ama bide bna sorun cok uzuluysum ha ole evlilik merakmdn degil sadece bnmde bi yuvam olmasni istiyordum emin ol 30 olman bisi degil o bi sekilde yazili bze emin ol sende cok mutlu oucksin ve umarim enykin zamnda hayrli hbrlrni aliriz

Aklı başında hangi erkek yanında güçlü bir kadın yerine sen bilirsin sen yaparsın diyen bi kadın ister ki. Eşimizle iyi geçinmek için geri planda kalan rolü yapmak zorunda değiliz.

Bence yasin gayet musait evlenmeye de çocuk yapmaya da. Ama fazla elememeni tavsiye ederim. Çünkü sonu yok bu işin

Valla en güzeli.
Ciddiyim şimdiki aklım olsa bekar gezer,annema naz yaparak yaşar giderdim.
Özgürlük var,gezmek tozmak var,kavga gürültü derdi yok,oh miss :)

Evlilik biraz nasip kısmet işi.
Halam 36 yaşında diğeri 39 hala bekarlar olmadı akıllarına yatmadı biri,bende uzak dursun evlilik derken birden evlendim.
Takma bence olacağı varsa olur zaten er geç

Aklı başında hangi erkek yanında güçlü bir kadın yerine sen bilirsin sen yaparsın diyen bi kadın ister ki. Eşimizle iyi geçinmek için geri planda kalan rolü yapmak zorunda değiliz.
Guclu kadin olmakla her seyi ben bilirimci olmak arasinda cok fark var. Kocama sen guclusun sen yaparsin demek beni pasif yapmaz aksine kocami destekledigim ve guclendirdigim anlamini taşır. Ek olarak ben geri planda kalmiyorum ki her kararimiz ortak alinir bizim evde. Sanırım demek istediklerim tamamen yanlis anlasildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…