sanırım kendimi çok yalnız hissediyorumalakası yok gerçekten. ne insanlar kaç yaşlarına gelip de 'ikinci bahar' larını yaşıyorlar. ellili altmışlı yaşlarda.
yaşınızda hiçbir şey yok. önemli olan gerçekten birlikte mutlu olacağınız kişiyi bulmak. acele etmeyin. bir gün o gelip sizi bulacaktır
:)) sosyalleşmekk..? nasıl yapacagım bilmiyorum küçük bir şehirde yaşıyorumKısmet etmiş ise Mevla, el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kısmet etmemiş ise Mevla, el götürür, yel götürür, sel götürür..
Nasipte varsa er geç bulur sizi yaş konusunda takıntı yapmayın :) sosyalleşmeye çalışın
maşallah Allah bağışlasın.. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu bunu bende biliyorum ama beklemek yoruyor galiba insanıBen 31 yaşında evlendim ve 1 yil sonra hamile kaldim hızlandırılmış programla ikinci yil bir hamilelik daha yaşadım simdi yaşım 36 iki evalt sahibiyim. Beni örnek alın umutsuz olmayın. 5 sene içinde kocaman bir ailem oldu kızlar. Hayat suprizlerle dolu unutmayın. Yeterki hayırlı insan çıksın karşınıza.
sanırım yaptığım en büyük hata.. sosyal medyadan bile biri eklese yakışıklı değilse engelliyorum:))Malesef yakin cevremdeki 5 kisiden 3 ü sizin gibi ayni dertten muzdarip. Bir de daha seciciler artik
Onlar icin bi cozum bulamadik henüz
Bulursam size de yazarım
Cevrenizi genişletmeye calisin bi de arkadaslariniz sizi biriyle tanistirmak isterse daha fotografindan gosterdiklerinde olmaz diye kesip atmayin
anlıyorum ama bu yalnızlığı illa bir koca ile doldurmak zorunda değilsiniz. sosyal çevrenizden arkadaşlar edinin,gezin tozun vakit geçirin birlikte. karşınıza çıkan insanlarda hemen 'ideal koca' özelliklerini aramayın. flört edin,bu dönemin tadını çıkarın.sanırım kendimi çok yalnız hissediyorum
Sabrın sonu selamettir mutlaka bir yerlerde oda sizi düşünüyordurmaşallah Allah bağışlasın.. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu bunu bende biliyorum ama beklemek yoruyor galiba insanı
nasıl desem ben biraz otoriter güçlü biriyim.. öyle alttan almam açık sözlüyüm. akılsız insanlara tahammülüm yokeli yüzü düzgün olmak yetmiyor, çok mu somurtkansınız, dışa kapalı mısınız? Ya da bir adam gelip sizle ilgilendiğinde asılıyor bana diye tersliyor musunuz? Şimdiye kadar yaptıklarınız iyi sonuç vermemiş. Artık yaptıklarınızı değiştirin. Bir kursa yazılın, sosyal kulüplere, etkinliklere katılın. Neşeli ve mutlu kadınlar erkekleri çekiyor.
merhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
Aynen aynen basligi gorur gormez dikkatimi cekti belki bizede ekmek cikar diyerekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?