30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
merhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktım çok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım

bende bekarım ve 30 yaşındayım .
bazen çocuk istiyorum zaten evlenirsem çocuk için evlenirim .
ama şuraya niye bunları yazıyorsunuz anlamadım ki . sürekli bu tip konular açıyor . hani biri çıkıp size koca bulamaz ya burda . çevrenizi genişletin sosyal faaliyetlere katılın . yani ne bilim bu kadar evlilik istiyorsanız arkadaşlarınıza söyleyin . mutlaka olucaktır talipler .

alakası yok gerçekten. ne insanlar kaç yaşlarına gelip de 'ikinci bahar' larını yaşıyorlar. ellili altmışlı yaşlarda.
yaşınızda hiçbir şey yok. önemli olan gerçekten birlikte mutlu olacağınız kişiyi bulmak. acele etmeyin. bir gün o gelip sizi bulacaktır

Malesef yakin cevremdeki 5 kisiden 3 ü sizin gibi ayni dertten muzdarip. Bir de daha seciciler artik
Onlar icin bi cozum bulamadik henüz
Bulursam size de yazarım
Cevrenizi genişletmeye calisin bi de arkadaslariniz sizi biriyle tanistirmak isterse daha fotografindan gosterdiklerinde olmaz diye kesip atmayin

sanırım kendimi çok yalnız hissediyorum

Ben 31 yaşında evlendim ve 1 yil sonra hamile kaldim hızlandırılmış programla ikinci yil bir hamilelik daha yaşadım simdi yaşım 36 iki evalt sahibiyim. Beni örnek alın umutsuz olmayın. 5 sene içinde kocaman bir ailem oldu kızlar. Hayat suprizlerle dolu unutmayın. Yeterki hayırlı insan çıksın karşınıza.

:)) sosyalleşmekk..? nasıl yapacagım bilmiyorum küçük bir şehirde yaşıyorum

maşallah Allah bağışlasın.. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu bunu bende biliyorum ama beklemek yoruyor galiba insanı

sanırım yaptığım en büyük hata.. sosyal medyadan bile biri eklese yakışıklı değilse engelliyorum:))

sanırım kendimi çok yalnız hissediyorum
anlıyorum ama bu yalnızlığı illa bir koca ile doldurmak zorunda değilsiniz. sosyal çevrenizden arkadaşlar edinin,gezin tozun vakit geçirin birlikte. karşınıza çıkan insanlarda hemen 'ideal koca' özelliklerini aramayın. flört edin,bu dönemin tadını çıkarın.
kendinize bakım yapın,güzelliğinze önem verin. bu kendinize olan güveninizi arttırır

eli yüzü düzgün olmak yetmiyor, çok mu somurtkansınız, dışa kapalı mısınız? Ya da bir adam gelip sizle ilgilendiğinde asılıyor bana diye tersliyor musunuz? Şimdiye kadar yaptıklarınız iyi sonuç vermemiş. Artık yaptıklarınızı değiştirin. Bir kursa yazılın, sosyal kulüplere, etkinliklere katılın. Neşeli ve mutlu kadınlar erkekleri çekiyor.

nasıl desem ben biraz otoriter güçlü biriyim.. öyle alttan almam açık sözlüyüm. akılsız insanlara tahammülüm yok sanırım kaybettiğim noktalar bunlar..

Henüz 'O' kişi gelmemiş..Bunun yaşı yok,karşına çıktığında ne zaman oldu nasıl oldu anlamayacaksın.
O yüzden bu günlerin kıymetini bil; ye, iç ,gez ,tatile git..Yeni bir dil öğren,yeni bir kursa katıl.Ama hayatını yaşa.

Bu işler kısmet. Seninle aynı yaştayım,yukarı da sana önerdiklerimi yapıyorum.Benim için doğru adam gelirse ancak evlenirim.Yoksa evlilik,benim önceliğim değil.Elbette isterim ama benim için gerçekten doğru adamsa..

Kadınlar,ayakları yere ne kadar sağlam basar,ne kadar güçlü olursa; insanları o kadar çekiyor.
Tamamen etrafa verdiğin enerji ile ilgili.

Nasıl olsa bir gün evleneceksin;hiç evham yapıp ahlanmaya gerek yok.
Moralini ve enerjini yüksek tut,karamsar olma. İyi düşün,iyi olsun.

Herşey gönlünce olsun.

Güzel akıllı iş sahibi olmak vs önemli değil

Görümcem 37 yaşında evlendi ben 26 yaşımda o daha güzel ve memur

Bu işler yaşa vs bakmıyor bu arada evlendiği kişi de 42 yaşında ve hiç evlenmemişti

Doğa kulübü fotoğrafçılık vs gibi her iki cinsin katıldığı kurslar mesleki çalışmalar sendikalar vs sosyalleşme sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…