30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

bosver gorme de hic gözlerim yandı okurken yakında kafamıza terlik fırlatacak gibi hissettim

hani bi komedyen kadınlar tartışırken burası buram buram naylon çorap koktu mu ne öyle bir şey diyordu ya konuda son sayfada ikinizden de onu hissettim özellikle diğer arkadaştan çok feci

konu buram buram koktu

durduk yere saldirilmis (diger bayan tarafindan) ve hakksiz yere ayni torbaya koydunuzu dusunuyorum

kıvırtma kızzzz,,

başlatan sensin

cevap verdim

OTE="Pitikaremitikare, post: 48327817, member: 779539"]evet onu bir arkadaş diyince farkettim özürdilerim senden

lütfen cevap verme muhattap olma diğer kişi ile[/QUOTE]

sana mahalle karı yakıştırması yapsam muatap olurmusun benimlee

Ben edepsizliği marifet saymış kişileri alıntılamıyorum lütfen aynı hasasiyeti bana karşı da gösterin.
Seviyemde olmayan insanlarla polemiğe girmem çünkü.
Sadece burada cidden çok çirkin çok seviyesizce bir polemik olmuş.
Bu tip terbiyesizliğinden utanmayanları komple siteden banlamak lazım ya
Kendi hemcinslerimden utandım.

Bence de siteden atmak lazım bu sekilde buraları kirletiyorlar. Çok cirkin seyler yazılmıs.

Önce "başkası adına utanmak" hissini yaşadım, sonra dedim ki kendinden utanmayan adına ben niye utanayım?
Yazık insanlar kendilerini dışarıdan göremiyor.

OTE="Pitikaremitikare, post: 48327817, member: 779539"]evet onu bir arkadaş diyince farkettim özürdilerim senden

lütfen cevap verme muhattap olma diğer kişi ile

sana mahalle karı yakıştırması yapsam muatap olurmusun benimlee[/QUOTE]
o yakıştırmayı almak için harcadığım çabaya bağlı

Bazi seviyesiz insanlar resmen birisi bisey yazsada saldirsam diye hazirda bekliyorlar.

Lutfen boyle seviyesizlere izin vermeyin. Gormezden gelin lutfen.

sandriyon canim sen herkes gibi yorumunu yapmissin saldirmak icin hazirda bekleyen bayanda hemen atlamis.

Konu sahibinin konusuna yazik olmus .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…