- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
ben hala yaşıyorum o şoku evet haklısıncanımsandriyon arkadas bir sey dememis ki, diger kisi saydırmıs. mesajları okurken sok ustune sok yasadım.
bosver gorme de hicbilmiyorum canim ben sadece empati yaparak konu sahibine karsi yazilan biseye yapmayin lutfen (alay edercesine yazmisti arkadasin birisi) sonra bu kisi araya girip baska yorum yazmis anlayamadim bende eee yazdim saldiriya gecti bende mahalle karisina benzeterek goz ardi ettim bisuru sey yazmis sanirim ama goremiyorum yazdiklarini
hani bi komedyen kadınlar tartışırken burası buram buram naylon çorap koktu mu ne öyle bir şey diyordu ya konuda son sayfada ikinizden de onu hissettim özellikle diğer arkadaştan çok feci
konu buram buram koktu
bilmiyorum canim ben sadece empati yaparak konu sahibine karsi yazilan biseye yapmayin lutfen (alay edercesine yazmisti arkadasin birisi) sonra bu kisi araya girip baska yorum yazmis anlayamadim bende eee yazdim saldiriya gecti bende mahalle karisina benzeterek goz ardi ettim bisuru sey yazmis sanirim ama goremiyorum yazdiklarini
evet onu bir arkadaş diyince farkettim özürdilerim senden
durduk yere saldirilmis (diger bayan tarafindan) ve hakksiz yere ayni torbaya koydunuzu dusunuyorum
durduk yere saldirilmis (diger bayan tarafindan) ve hakksiz yere ayni torbaya koydunuzu dusunuyorum
bosver gorme de hicgözlerim yandı okurken yakında kafamıza terlik fırlatacak gibi hissettim
estagfurullah canimevet onu bir arkadaş diyince farkettim özürdilerim senden
lütfen cevap verme muhattap olma diğer kişi ile
bence biri kafa buluyor su an egleniyor bayagısorun ne anlamadimda
Önce "başkası adına utanmak" hissini yaşadım, sonra dedim ki kendinden utanmayan adına ben niye utanayım?Ben edepsizliği marifet saymış kişileri alıntılamıyorum lütfen aynı hasasiyeti bana karşı da gösterin.
Seviyemde olmayan insanlarla polemiğe girmem çünkü.
Sadece burada cidden çok çirkin çok seviyesizce bir polemik olmuş.
Bu tip terbiyesizliğinden utanmayanları komple siteden banlamak lazım ya
Kendi hemcinslerimden utandım.
OTE="Pitikaremitikare, post: 48327817, member: 779539"]evet onu bir arkadaş diyince farkettim özürdilerim senden
lütfen cevap verme muhattap olma diğer kişi ile
o yakıştırmayı almak için harcadığım çabaya bağlı[/QUOTE]sana mahalle karı yakıştırması yapsam muatap olurmusun benimlee
Kizin konusunu mahfetti yaabence biri kafa buluyor su an egleniyor bayagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?