Haksızım diyince de boş konuşmak senin ne haddine ? Hayat cahili oldup olmadığıma sen karar veremezsin. Tecrübeyle olacak şey değil bu. Her yorumun olumlu olması mı lazım ? ozaman aldatılıyor muyum diye sorana da yok yok mu diyelim ? Arkadaş gayet de geç kalmış 'BANA GÖRE' ve fikirlerimi istediğim gibi hakaret içermeden dile getirebilirim. Kimsenin hakkını ihmal ettim mi ? Hayır. Ozaman benim yorumum da bir yorumdur. Bütün yorumlar tekdüze mi olmalı ? Ölüm döşeğindeki adama aşık olan kıza iyileşir dediniz, ben ölür kendini hazırla dedim. Ne oldu ? Öldü. Gerçekler keskindir Ha benim gerçeğimle sizinki uyuşacak diye bir şart ta yok. Ama sen kim olursan ol, ister ilah ol bana hakaret edemezsin. Bana hayat cahili demeden önce hoşgörü fakiri olduğunun bir farkına var. Sonra kendini bil. Benden büyük olman bana hakaret etme yetkisi vermiyor sana. Bunları bil. Bu brnim fikrim ve istediğim gibi de dile getiririm hanımlar !
iste bu keskin dusunceler de yasla alakalı
elbette buradaki her uye gibi fikirlerini paylasmakta ozgursun ama konu sahibi ve onun akranlari olarak yorum yapanlarin çoğu 30 yaş civarindayken, onlara akıl verir üslupta, "yeterince gec kalmissin daha da zaman kaybetsen ne kaybetmesen ne" şeklindeki yorumun hos degil
Şimdi gerçekci olmak guzeldir, ölmek uzere olan birine "uzulme kurtulacak " demek sana saçma geliyor olabilir çünkü yaşın küçük ve belli.ki insanlar konusunda cok cok hayal.kirikliklari yasamamissin
Ama kalbi çok kez kırılmış, yeniden umut edebilmek icin kendinde güç arayan insanlara karşı tavır takinirken biraz daha köşeleri torpulemek ve olabilirlige dair acik kapı birakmak gerekir
Çünkü hayat net, kesin, köşeli degildir
Mesela.sen yanlış yapmışsın demek var, canım şurada ufak bir hata olmus, düzeltir misin demek var
ilkinde sert, net ve gercegi yuze vuracak sekilde suclayarak konusmus olursun ikincisinde ise, daha yumuşak ama hatasini anlamasini saglayacak sekilde yol gostermis olursun
burada sana itiraz edenlerin ya da yorumuna karşıt yorumların gelmesinin sebebi bu
lily86

durumum özetle :
ay yok kiz o kadar da değil
Hem ömür boyu yalniz kalsak ne olacak? Yalnızlık kötü degil ama hayatın yükünü paylasacak biri olsa da fena olmaz

O da yakin zamanda gelecektir ben buna inaniyorum sen de inan