- 6 Nisan 2010
- 312
- 158
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanin bunu evli oldugunuz icin soyluyorsunuzBu forumda daha oncede gordum.30 yas ustu cogu kisi evlenemedigi icin garip bi psikolojiye giriyor.evli oldugum icin soylemiyorum bunu inanin.ben olsam keyfime bakardim.bilirdim bigun evlenecegimi.inanin hayatimi yasardim olabildigincede.
Cok cok mutlu oldugum bi evliligim olsada sorumluluklar gecim derdi bitmiyor ki..hersey super degil..
onu ben de planlıyorum olru da evlenmezsem ileride nasip kısmet çünkü..Evlatlık çocuk alıp bakmak istiyorum hem bir hayat kurtarmış olurum hem de gerçekten annelik hissi her kadının içinde var içgüdüsel işte..Koruyup kollayıp yetiştirip hayata güzel bir insan kazandırmak istiyorum bir gün...Vallahi sabretmekten ben usandim, o yuzden kaderde ne varsa umursamayip 2 yil sonra evli olayim olmayayim cocuk sahibi olmaya karar verdim, tam 29 yasimdayken30 olmadan cocuk sahibi olucam kesinlikle, cocuklarimin yaninda nine gibi durmak istemiyorum. Evlenememis olsam bile o vakte kadar, yalniz buyutmeye karar verdim. Boyle bir secim yaptim, kaderi bu durumda benim yaptigim secim degistirmis oluyor sanirim.
![]()
Ne güzel yazmışsın.İnancım gereği evlenmeden önce cinsellik vb. yaşamak haram olmasaydı. Ömrüm boyunca evliliği düşünmezdim. Yerdim, içerdim gezerdim.. Memurum da oh ne güzel. Ama kazın ayağı hiç öyle değil.. "Amann bekarlık sultanlıktır evlenip de ne yapacan 50 yaşına da gelsen bir yüzük takan olur üzülme" diyebilmek için evlenmeden önce bazı şeylerin inancıma göre haram olmaması gerekir.
İnşaallah Rabbim evlenmek isteyen tüm bekarlara hayırlı kapılar açar..
konu eski ama ben bu sekilde dusunenler icin yazayim.. hep de ayni cevabi veririm bu tarz konulara.. insan tabiki mutlu bi aile kurmak isteyebilir, yaşım başım telasina dusebilir.. ama Rabbimizden hayirlisini dilemek, evlenme dusuncesinin heyecaniyla yanlis bi karar vermemek icin mantigi devreye sokmak gerekiyor.. hep yeni evlenenlere bakip uzulme.. ben 23umde evlendim, 24umde bosandim, simdi 25im; milletin yeni yeni evlendigi yaşta ben bosanma yukunu sirtlandim.. ne yapabilirim, demek yasamam gerekiyormus.. Allah a sukur ki, pismanligim filan yok..ben uzuluyorum ne zamn kısmet benı bulacak dıye yakın çevrem dugun hazırlığı yaparken ben hala beklemedeyim...
çok tatlısın gerçektenKızlar bilmiyorum biraz ayıp kaçar mı da, bu aralar çevremizde görücü usulü kız arayan bir kaç kişi var , İzmir çevresinde oturanlarınız var ise hayıra vesile olmak isterim , niye olmasın ki sonuçta aileler görüşüp yine görücü usulü olmuş olmaz mı
Biri var ,tanıdık 32/33 yaşlarında bir erkek işi var evi var arabası var ön bilgi olsun diye diyorum , çevreden biriyle tanıştırmak istedik ama çalışan bayan olmasını istiyor yeni ev aldı ve kredisini ödüyor , evlenmek istiyor boşnak . , teyzemin arkadaşının kardeşi oluyor kendisi , özelden mesaj atabilirsiniz teyzemle konuşurum ailecek görüşme yada dışarıda çay içme gibi bişiler yapabilirsiniz. Kimse yanlış anlamasın , gerçekten ben ciddiyim ve vesile olmak isterim izmirde oturan arkadaşlar için .
Memleketimizden (manisadan) biri de gelin bakıyorlar ama oğlu evlenip boşanmış bebeği var ama annesinde , durumlarıda iyi , annesi çok istekli evlendirsin oğlunu , o da 30 küsurlu yaşlarda ama izmirde oturuyorlar biginize ,
Biri daha var onunda oğlunun boyu kısa olduğu için evlenemiyor , oğlunun boylarında gelin arıyorlar , durumları da iyimiş duyduğum göre
Bu insanlar iyi mi kötü mü bişi diyemem, aile içine girmeyince dışardan kimin ne olduğu belirsiz , olur mu hiç demeyin neden olmasın vallatiplerini sormayın ben görmedim , annemin anlattığı kadar biliyorum
![]()
hayirlisi olsun tabi ama ne yalan soyleyim, boyle bi ise araci olmak cesaret ister.. sahsen yapamam, hele yasadiklarimdan sonra : ) tebrikler yaniKızlar bilmiyorum biraz ayıp kaçar mı da, bu aralar çevremizde görücü usulü kız arayan bir kaç kişi var , İzmir çevresinde oturanlarınız var ise hayıra vesile olmak isterim , niye olmasın ki sonuçta aileler görüşüp yine görücü usulü olmuş olmaz mı
Biri var ,tanıdık 32/33 yaşlarında bir erkek işi var evi var arabası var ön bilgi olsun diye diyorum , çevreden biriyle tanıştırmak istedik ama çalışan bayan olmasını istiyor yeni ev aldı ve kredisini ödüyor , evlenmek istiyor boşnak . , teyzemin arkadaşının kardeşi oluyor kendisi , özelden mesaj atabilirsiniz teyzemle konuşurum ailecek görüşme yada dışarıda çay içme gibi bişiler yapabilirsiniz. Kimse yanlış anlamasın , gerçekten ben ciddiyim ve vesile olmak isterim izmirde oturan arkadaşlar için .
Memleketimizden (manisadan) biri de gelin bakıyorlar ama oğlu evlenip boşanmış bebeği var ama annesinde , durumlarıda iyi , annesi çok istekli evlendirsin oğlunu , o da 30 küsurlu yaşlarda ama izmirde oturuyorlar biginize ,
Biri daha var onunda oğlunun boyu kısa olduğu için evlenemiyor , oğlunun boylarında gelin arıyorlar , durumları da iyimiş duyduğum göre
Bu insanlar iyi mi kötü mü bişi diyemem, aile içine girmeyince dışardan kimin ne olduğu belirsiz , olur mu hiç demeyin neden olmasın vallatiplerini sormayın ben görmedim , annemin anlattığı kadar biliyorum
![]()
çok tatlısın gerçekteninşallah tanıdıkların hayırlı birilerini bulur ve mutlu olurlar
Elimde kitaplarla sinir krizi geçirirken yüzümü güldürdün ya:))))Kızlar bilmiyorum biraz ayıp kaçar mı da, bu aralar çevremizde görücü usulü kız arayan bir kaç kişi var , İzmir çevresinde oturanlarınız var ise hayıra vesile olmak isterim , niye olmasın ki sonuçta aileler görüşüp yine görücü usulü olmuş olmaz mı
![]()
hayirlisi olsun tabi ama ne yalan soyleyim, boyle bi ise araci olmak cesaret ister.. sahsen yapamam, hele yasadiklarimdan sonra : ) tebrikler yani
Rabbim hayirlisini, gecmisi mutlulukla unutturacak kisiyi nasip etsin; bi gun evlilik olursa..İkimizde kötü günler yaşamışız arkadaşım , bende nişan attım hemde yeni bitti... Herkesin bizimki gibi olacak diye birşey yok kişinin kendi elinde doğru ve yanlış seçim yapmak , ben bile bile kabullenemediğimden sobelendim. Çevremde mutlu olan insanlarda gördüm , belki burdan birinin kısmeti ve mutlu olucak , yuva kurma özlemi de çok zor, keşke gerçekten mutlu bir yuva kurulmasına vesile olsam , tabi benim gibi asla kimsenin kötü bir nişanlılık geçirmesini istemem ama bilemiyorsun ki işin içine girmeyince kim nedir ne değildir... Allah inşallah bizi de iyi insanlarla karşılartırırbizimde hakkımız.
Amin! Cümlemize...Rabbim hayirlisini, gecmisi mutlulukla unutturacak kisiyi nasip etsin; bi gun evlilik olursa..![]()