• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yasında bekarım buna uzuluyorum dıyenler????

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya çok kötü çok diyecek kadar neyden vazgeçtin miss. 30 yaşımda asla evlenmem dediğim sırada katakulliye gelip :p evlendim. Seni gören 60 yaşında zanneder. Madem bu kadar istiyorsum bir evlilik yaşamayı çocuğu umutla bak. Bırak o gelecek. Sen istemesen bile gelecektir. ARmudun sapı üzümün çöpü diye ayırmayıp, kalbini dinlersen bir bakmışsın burada kv böyle yaptı, ay görümcem beni delirtti diye yorum yapıyor olursun. Bir çok evlilik teklifi aldım he dedim kimi zaman umut verdim ama hep kaçtım yumurta kapıya daynınca. Ben evlendiysem sen gibi isteyen biri kesin evlenir bence. İçini karartma yaşında ne var en taş zamanlarındasın :KK66:

Çok dertliyim selencan çoooooooooooook:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Benim de 30 a 2 kaldı. Anne olamayacağım için üzülüyorum. Kendime sınırlar bile çizdim. Evlat edinmeyi düşünüyorum bazen. Sonra vazgeçiyorum ama. Öyle karmaşık duygular içindeyim. Bu arada milletin evlilik haberleri ve facebook düğün albümlerini görmekten bıkmış durumdayım. Sözü kesen soluğu feyste alıyor anasını satiim. :rolleyes:

Yani doğru sözü kesen soluğu orada alıyor . Nişan düğün bebek ama boşanma olunca kimse bir şey paylaşmıyor ki :KK30:

Çok dertliyim selencan çoooooooooooook:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Sen aslında o kaybettiğin aşkın yüzünden böylesin. Sanki hayat sana ters gidiyor gibi düşünüyorsun. Evlensen gözünün yaşı dinmeyecekti belki. Kuzum her işte hayır vardır. O yaban ellerde kendini yalnız hissediyorsun, erkek dolu ortamda biri bile gözüme çarpmadı diyorsun belki. Ciddiyim bak yaşın harika, sen böyle umudunu yitirirsen sana 'acaba' ile bakan gözleri göremezsin. Kendin engelliyorsun farket lütfen bunu. Alıcı gözüyle bak etrafına her yerde. Savur bir saçlarını, yaşamı sev, umut etmekten vazgeçme. Gör bakalım neler oluyor hayat sana ne fırsatlar sunuyor.

Benim de 30 a 2 kaldı. Anne olamayacağım için üzülüyorum. Kendime sınırlar bile çizdim. Evlat edinmeyi düşünüyorum bazen. Sonra vazgeçiyorum ama. Öyle karmaşık duygular içindeyim. Bu arada milletin evlilik haberleri ve facebook düğün albümlerini görmekten bıkmış durumdayım. Sözü kesen soluğu feyste alıyor anasını satiim. :rolleyes:
Millet gider Mersine ben giderim tersine cidden. 33 olacağım yakında, çocuk yapmasam iyi olur diye düşünüyorum hala.
Olursun anne de olursun, nine de olursuolursun. İç karartma, yılma yok. ;)

Sen aslında o kaybettiğin aşkın yüzünden böylesin. Sanki hayat sana ters gidiyor gibi düşünüyorsun. Evlensen gözünün yaşı dinmeyecekti belki. Kuzum her işte hayır vardır. O yaban ellerde kendini yalnız hissediyorsun, erkek dolu ortamda biri bile gözüme çarpmadı diyorsun belki. Ciddiyim bak yaşın harika, sen böyle umudunu yitirirsen sana 'acaba' ile bakan gözleri göremezsin. Kendin engelliyorsun farket lütfen bunu. Alıcı gözüyle bak etrafına her yerde. Savur bir saçlarını, yaşamı sev, umut etmekten vazgeçme. Gör bakalım neler oluyor hayat sana ne fırsatlar sunuyor.

Yani bana bakanlar var ama ben bana bakanlara değil kendi gördüklerime ilgi duyuyorum diyeyim. Gözüm de başıma gelenler yüzünden aynen dediğin gibi kimseyi görmüyor. Nerden tanıştım bu adamla, gördüğüm sevdiğim güne lanet olsun, hayatım mahvoldu resme.

Yani bana bakanlar var ama ben bana bakanlara değil kendi gördüklerime ilgi duyuyorum diyeyim. Gözüm de başıma gelenler yüzünden aynen dediğin gibi kimseyi görmüyor. Nerden tanıştım bu adamla, gördüğüm sevdiğim güne lanet olsun, hayatım mahvoldu resme.
İlerde yanarsın bu yıllarına. Hemen silkelenmen gerek. Yaşamda kaybedecek vakit yok. Silkelen ve kendine gel. Sana bunun yapılmasına izin verme. Ohh mis gibi mühendissn en güzel çağındasın sen. Hemen delete edip geleceğe bakıyorsun artık. İçin kıpır kıpır olsun kimbilir ne güzel zamanların olacak :)

Bi evlenen pişman bide evlenmeyen kızlar 30 yaşımdayım evliyim iki çocuğum varevet güzel ama arada sırada hiç bişey düşünmeden yaşamak istiyorum mesela şuan kızım kucağımda ben yazmak için can çekişiyorum ayakları azımda geziyor:KK53: Biraz özgürlük okadar başka bişey istemiyorum:KK43:
böyle yazanlara da hastayım.
o zaman boşanın. çok zor değil. boşanıp özgür bayan olun.

İlerde yanarsın bu yıllarına. Hemen silkelenmen gerek. Yaşamda kaybedecek vakit yok. Silkelen ve kendine gel. Sana bunun yapılmasına izin verme. Ohh mis gibi mühendissn en güzel çağındasın sen. Hemen delete edip geleceğe bakıyorsun artık. İçin kıpır kıpır olsun kimbilir ne güzel zamanların olacak :)

Katılıyorum ama ne yapayım karşıma seveceğim kimse çıkmıyor. Seveceğim başka bri olsaydı zaten yine mutlu olurdum ne başıma gelenler ne de bu herif umrumda olmazdı. Cidden çok zor be sevgili bulmak, kapı kapı gezip arayacak halim yok ya :KK28: Dansa kursa gitmek de içimden gelmiyor .pfffffffffffffff:KK76:

böyle yazanlara da hastayım.
o zaman boşanın. çok zor değil. boşanıp özgür bayan olun.
Olur canım sen yeterki hasta olma hemen yarın boşanıp özgür olucam.Benim yazdığımdan bunu anlıyorsanız bu anlayışsızlıkla evlenmeyin zaten.

Olur canım sen yeterki hasta olma hemen yarın boşanıp özgür olucam.Benim yazdığımdan bunu anlıyorsanız bu anlayışsızlıkla evlenmeyin zaten.
he canım he... he gülüm he.

Bi evlenen pişman bide evlenmeyen kızlar 30 yaşımdayım evliyim iki çocuğum varevet güzel ama arada sırada hiç bişey düşünmeden yaşamak istiyorum mesela şuan kızım kucağımda ben yazmak için can çekişiyorum ayakları azımda geziyor:KK53: Biraz özgürlük okadar başka bişey istemiyorum:KK43:
Ben 19 yasinda tek basina yasamaya baslamis, hayati boyunca ozgurlugu sonuna kadar yasamis biriyim, cocuk sahibi olmak harika ama ozellikle ilk cocuktan sonra ozgurlugu kaybetmenin şoku cok zor atlatiliyor. Ikincide zaten alismis oluyorsun. Benim kucuk olan henuz bebek ve şu an çalışmiyorum. Eve kapanmak, evde birkac dakika bile ozgur olamamak gercekten zor. Ama ozgurken de hep bugünleri istedim cogu insan gibi. Ne bileyim arada yer degistirmek lazim:KK53:

Son düzenleme:
Ben 23 yasinda tek basina yasamaya baslamis, hayati boyunca ozgurlugu sonuna kadar yasamis biriyim, cocuk sahibi olmak harika ama ozellikle ilk cocuktan sonra ozgurlugu kaybetmenin şoku cok zor atlatiliyor. Ikincide zaten alismis oluyorsun. Benim kucuk olan henuz bebek ve şu an çalışmiyorum. Eve kapanmak, evde birkac dakika bile ozgur olamamak gercekten zor. Ama ozgurken de hep bugünleri istedim cogu insan gibi. Ne bileyim arada yer degistirmek lazim:KK53:
Canım ne güzel anlatmışsın sağol ilk çocukda yaşamadım ben o şoku ikincide çok kapandım eve halada öle devam ediyor çocuklarımın canı sağolsun,sadece bir gün bile özgür olmak istiyorum okadar başka bi sıkıntı yok,bende 24 yaşımda evlendim tam zamanı evlenmek için sanırım,ne kadar benziyor yaşantımız :KK54:

30 yaşında bekarım, alayına bakarım :p :KK70:
Sen otuz var mısın? :KK64:
Boşanma avukatına gittiğimde nedenini sordu, nasıl evlendik vs.
Dedim ki yaş 30'a gelmişti, evlenemeyeceğim gibi geldi herhalde diye.

Nolmuş ki 30'da dedi. Bak ben 40 yaşında evlendim, yeni de doğum yaptım, 9 aylık bebeğim dedi.

Yani 30 yaşından önce evlenip ama o evlilikte yıpranacaksanız, hakaretlere, insanlık dışı muameleye maruz kalacaksanız bence bekar kalın.

Önemli olan mutlu olmak, mutlu kalmak.
:KK9: aynen düşüncelerim budur.
Erken evlensem çok ezilirdim. 30+2 yim hala bekarım. Yalnızım. Hayırlısı olsun. :KK36:

her cümlene katılmakla birlikte son paragrafına bir hayli katıldığım için alıntıladım..

özellikle profil fotosunda, imza kısmında eşiyle ya da evliliğiyle ilgili fotolar paylaşan arkadaşların "ayyy bekarlık gibisi var mı" demeleri çok ama çok komik kaçıyor söylemek istedim dışarıdan nasıl göründüğünüzü..

insanlar "evlilik" kurumunda aradıklarını bulamayınca kimse bulamayacak diye düşünüyorlar.. hayır öyle değil.. elbette kavgalar, tartışmalar, arada küsmeler olacak hayat bu kimin 4/4'lük gidiyor ki.. evli biri olarak evli arkadaşlardan rica ediyorum yapmayın böyle yorumlar.. evlilikten çok şikayetçi iseniz elinizde opsiyon var, değerlendirin ama başkalarına havadan tavsiyeler vermeyin..
Beğendim.
Yetmedi yazmak istedim.
Yüreğine sağlık OFFİCE:KK19:

kızlar bende 30 umdayım bi evlilik yaptım 5 sene önce bitti çock yok bi mutluluk yaşayamadım bende anne olmayı çok istiyorum bu yüzden evlenmek istiyorum vede evlilikte yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum ve yaşım geçiyor die 30 a gelince bi bocalama içindeyim sanki bu yaştan sonra kimse bakmaz yaşlı bulur gibi ne saçma biliyorum ama istemsiz düşünüyorum evliliğinde verirse rabbim hayırlısını versin yerine düşersen gül olursun düşemezsen kül olursun çok doğruu :KK43:

Back
X