- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum. Bilen bilir okuması kolay bir bölüm değildir. Benimle aynı dönem giren bir abla vardı 35-36 yaşlarında evli ve çocuğu var. Okulu 3 yılda onur derecesiyle bitirdi. Şu an formasyon alıyor ve gelecek dönem yüksek lisans düşünüyor. Biz sınavları nasıl geçeceğimizi düşünürken o hem eviyle hem çocuğuyla ilgilenip okulu bir yıl erken onur derecesi ile bitirdi. Diyeceğim o ki istediğin zaman önünde hiçbir engel yok. Tek engel kendin olursun. Onu hallettiğin zaman istediğin her şeyi başarabilirsin yaşla durumunla alakası yok30 yaş nasıl bir yaş sizce onca yıl geçmiş içimde hafiften bir okuma isteği gelir gibi oluyo ama yoğun iş temposu eve kendimi yorgun atmam başarabilirmiyim ki kendimede güvenemiyorum sonuna kadar devam ederim diye sizlerin bu yönlü mücadeleleri oldu mu sonuca vardınız mı?
Beeeeen. Otuz üç yaşında başlayıp bitirdim bile. Konum da var hatta isterseniz bakın..30 yaş nasıl bir yaş sizce onca yıl geçmiş içimde hafiften bir okuma isteği gelir gibi oluyo ama yoğun iş temposu eve kendimi yorgun atmam başarabilirmiyim ki kendimede güvenemiyorum sonuna kadar devam ederim diye sizlerin bu yönlü mücadeleleri oldu mu sonuca vardınız mı?
Şuan özel sektörde çalışıyorum en çok birazdaha iyi bir işim olması için açıkcasıNe amaclanokuyacaginiza ve şuanki konumunuza bagli
Harikasınız okudum konunuzu çok azimli bende istiyorum ama zaman geçti yapabilirmiyim diye endişeliyimBeeeeen. Otuz üç yaşında başlayıp bitirdim bile. Konum da var hatta isterseniz bakın..
Kızım için 2.üniversite ve 33 yaşındaki ablanızdan gençlere ..
Merhaba arkadaşlar, 33 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. 6.5 yaşında otizm ve cerablal palsy tanısı ile %87 oranında engelli bir kızım var. Yaklaşık 5 yıldır gece gündüz maddi manevi herşeyimi ona göre ayarlamaya çalıştım. Yaş büyüdükçe problemleri büyüyor ve rehabilasyonda geçirdiği zamanlar...www.kadinlarkulubu.com
Hemşirelik okumak istiyorum aslındaHer bölümde emin olun var. Ben şu an 24 yaşında tekrar üni okuyorum ve sınıfımızda 30-40 yaşında birçok insan var. Hiçbir şey için geç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?