- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 123
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Yarın bugünden daha geç olacak. Yaparsınız ama yapamazsanız da bırakırsınız aklınızda kalmasındansa. Bizim sınıfta 47 yaşında bir abimiz vardı devlette memur olan 3. Senede bıraktı neden bilmiyoruz tabi. Ama başlaması bile bir cesaret. Bi sürü arkadaşım vardı sınıfta evli çocuklu, gece çalışan vb.Harikasınız okudum konunuzu çok azimli bende istiyorum ama zaman geçti yapabilirmiyim diye endişeliyim
Hiç durmayınHemşirelik okumak istiyorum aslında
Hemşireliğin ataması çok iyi. Kesinlikle okuyun. Bir yandan part time çalışırsınız. Hiçbirşey için geç degil. Öylesine bir bölüm olsaydı vakit kaybetmeyin derdim.Hemşirelik okumak istiyorum aslında
20 yaşında önlisans, 32 yaşında lisansı, 42 yaşında ikinci yüksek lisansı ( ilki süre aşımı nedeniyle iptal oldu) kazandım30 yaş nasıl bir yaş sizce onca yıl geçmiş içimde hafiften bir okuma isteği gelir gibi oluyo ama yoğun iş temposu eve kendimi yorgun atmam başarabilirmiyim ki kendimede güvenemiyorum sonuna kadar devam ederim diye sizlerin bu yönlü mücadeleleri oldu mu sonuca vardınız mı?
Ben ikinci üniversiteme otuz yaşında başladım.Kariyer olarak en yoğun yıllarımdı. Şu an 3.'yü okuyorum ama biri bebek iki çocukla bu yaşta örgün eğitimi gözüm yemedi. Açık ögretim fakultesine sınavsız kayıt yaptırdım. Yani bence olur. Bir deneyin.Bizim hastane 2 yaşında çocuğuyla yandal sınavına çalışmış ve türkiye 4.sü olmuş biri vardı. Hem de mecburi hizmetteyken yapmıştı bu dereceyi ve çalıştığı hastane de çok çok yorucu olup ayın tüm günleri de icapçıydı.
Demem o ki insan istediği müddetçe, azmederse çok şeyler başarabilir.
Çevremde de çok örneği var bunun öğretmenlik yaparken sınava hazırlanıp tıp kazan mı dersin, 50 yaşından sonra tıp okuyup mezun olan mı dersin.
İste yeter ki ve gayret et. Rabbim de yardım eder inşallah.
Ünüversite okumadım ama ben lise mezunuyumcoookk,
2. üniversite kapsamında okunan bölümler var, snava girmeden direk kayıt yaptırıp okuyabilirsiniz
Tam istekle başlarsanız olur ama kararsız başlarsanız çok zor. Ben üniversiteye kadar hiç ders çalışmamıştım o yüzden böyle 2,3 saatten fazla ders çalıştım mı kafa gidiyordu30 yaş nasıl bir yaş sizce onca yıl geçmiş içimde hafiften bir okuma isteği gelir gibi oluyo ama yoğun iş temposu eve kendimi yorgun atmam başarabilirmiyim ki kendimede güvenemiyorum sonuna kadar devam ederim diye sizlerin bu yönlü mücadeleleri oldu mu sonuca vardınız mı?
Ben 40 yaşında bir yaşında ki emzirdiğim bebeğimle yüksek lisans yaptım30 yaş nasıl bir yaş sizce onca yıl geçmiş içimde hafiften bir okuma isteği gelir gibi oluyo ama yoğun iş temposu eve kendimi yorgun atmam başarabilirmiyim ki kendimede güvenemiyorum sonuna kadar devam ederim diye sizlerin bu yönlü mücadeleleri oldu mu sonuca vardınız mı?
40 yaşında ikinci üniversiteme başladım, şu an 2.sınıftayım üstten ders alıyorum ki erken bitirebileyim.Hedefim yüksek lisans İkiz annesi bir öğretmenim.30 yaş nasıl bir yaş sizce onca yıl geçmiş içimde hafiften bir okuma isteği gelir gibi oluyo ama yoğun iş temposu eve kendimi yorgun atmam başarabilirmiyim ki kendimede güvenemiyorum sonuna kadar devam ederim diye sizlerin bu yönlü mücadeleleri oldu mu sonuca vardınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?