30 yaşından sonra üniversite okuyan var mı?

İmkan lazım açıkçası. 25 sonrası iş hayatına atılmamız gerekiyor veya bekleniyor. Maddi kaynak olmalı ki rahat rahat okuyabilmeli insan. 27 yaşındayım psikoloji okumak hep içimde var ama gelin görün ki maddi dayanağım yok. İkinci öğretimle bir şekil olabilir ama normal öğretim para dayanağı istiyor.

selamlar 30 yasında evli 1 cocuklu ve 2 üni mezunu olarak 3.bölüme kayıt yaptırıp 4 yıllık lisans bitirdim,yetmedi şimdide önlisans yaptırdım.37 yasındayım bu sene önlisansta bitiyor ve 2 önlisans 2 lısans mezunu olarak 5. bölüm ne okusam dıye arastırma içindeyim:)çalışıyorum bu arada 15 yıldır kesıntısız,ama okudugum yenı bölümlerle farklı bir alanda çalışmaya başlayabılrırım.
kısacası bu okul işlerinde kesınlıkle yaş sınırına takılmayın,nasıl ki yaş alıyosunuz o okulda o süreçte bitiyo.oyuzden okumak lazım.

28 yaşındayım,evliyim- 3 yaşında kızım var ve örgün olarak son sınıf öğrencisiyim. Açıktan farklı bir bölüm okuyorum önümüzdeki yıl dikey geçiş sınavına girip muhtemelen bir 4 yıl daha okuyacağım. Okumanın yaşı yok . Hayaller farklıysa peşinden koşulmalı diyorum.

33 yaşına girdim 5. dönem bitmek üzere:) çocuklarım 6 ve 4 yasindalar.
gerçekten cok istemeniz lazım, siz istedikten sonra neden olmasin? su an okudugum bölümü bekar iken tanimazdim ayrica yüksej puan gerekliydi, nasip böyleymis demek

30 yaşımda ikinci üniversitemi okuyorum.Atanamayan öğretmenim, yeni bölümümden atanma şansım daha fazla.Dersleri geçtikçe insan daha da hirslaniyor, keşke daha önce baslasaydim diyorum.Yalniz devlette çalışmak için hemşirelik okumak istiyorsanız 35 yaş sınırı var sağlık bakanlığı atamalarında.Onu dikkate almanız lazım 4 yil zorlarsa 2 yıllık atanması da okuması da daha kolay bir sürü bölüm var, iyice araştırın derim

Eğer gerçekten yapmak istersen yaparsın.
Yaşın bı önemi yok bence bu durumda.
Benim iyi yönlü değilde negatif yönlü oldu Bende uzun bir aradan sonra heves ettim okuyayim dedim girdim sınavlara kazandm açıktan başladim. boş vaktim de fazlasıyla vardı ders çalışsam çalışırım ama isteğim hevesim bitti ve bosverdim okumuyorm

Ne okudunuz acaba merak ettim ?

Özelden de yazabilirsiniz burada yazmak istemezseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…