Arkadaşın değilmis onlar.Bir şekilde birini suçlayıp iyi olma yoluna giderken seni kenara itmisler boşver sen de hayatina onlari bundan sonra pişman bile olsalar dahil etme.Kendi çamurlarıni sana sicratiyorlar resmen.Yazar dönerse Ötede oynayın çamurunuz bana bulaşıyor deÇok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç dutan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim ben ve neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak seyker dedi. Biz iki gerizekaliymisiz ne işler geçirmiyormuşuz bilmemne.
Böyle kabus yasadik 3 gün gecti arkadaşım bana mesahla artik benle görüşmeyeceğini eşiyle böyle karar verdiklerini yazmış. Gönül koyma lütfen demiş. Bütün sosyal medyasını da kapatmış.
Yani anlıyacağınız ben günah keçisi olmuşum. Bende siz iyi olun yazdım cevaben. Beni üzen 30 yıllık en yakın arkadaşımın böyle beni hiç saymasi. Kocasına iki laf etmemesi. Benim arkadaşıma eşim böyle şeyler dese karşısında dik dururum. Olurmu böyle şey.
Siz olsanız nasıl tavır takınırsınız? Şaşkın ve üzgünüm.
Ya kimse inanmaz anlatsam. Ben bile inanamıyorum. 15 yaşındaki oğlum bile hayret ediyor her gün soruyor.Kararına saygı duyun, geri çekilin. Nasılsa iki gün sonra yaptığı hatanın farkına varacaktır. 30 yıllık dostluk dile kolay.
Beni neden ortaya attin dwdim böyle. Birbirimizi kötü etkiliyoruz diye karar verdik kocamla dedi. Ben hâlâ inanamiyorum. Ben hep iyi yorumlar yapiyordum evlilikleri yürüsün diye.Arkadaşın değilmis onlar.Bir şekilde birini suçlayıp iyi olma yoluna giderken seni kenara itmisler boşver sen de hayatina onlari bundan sonra pişman bile olsalar dahil etme.Kendi çamurlarıni sana sicratiyorlar resmen.Yazar dönerse Ötede oynayın çamurunuz bana bulaşıyor de
Sorun bu olsa bile benden yardım isyerdi. Bende kurtarmak için kabul ederdim. Bu hiç olmadı. Dün ağladım artik eşime anlatirken.Kadin sosyal medyada birsey yapmis suclu. Suc bastirmak icin konuyu kapamak icin kabul etmis. Boyle kalirmi bence kalmaz
Saglikli bir arkadaslikmi bence degil ama siz birsey yapmayin
Bir hata etsede bana demesi lazımdı.O arkadaşınızın sosyal medyada bir haltlar yediğini düşünüyorum.
Ama arkadaşın acaba eşine senle ilgili ne dedi ?Adam durduk yere sana neden sarsın ki?Beni neden ortaya attin dwdim böyle. Birbirimizi kötü etkiliyoruz diye karar verdik kicamla dedi. Ben hâlâ inanamiyorum. Ben hep iyi yorumlar yapiyordum evlilikleri yürüsün diye.
Bende böyle düşünüyorum ama asla görüşememek ne zor bilseniz. Ben fazla mulayim bir karakterim. Bide ne diyeceğim herkese. Sorun ne diyeceğim yani.Ne oluyorsa hep bu arkadaşlar yüzünden oluyor. Benim de bir arkadaşım, Rosa ile geziye gidiyoruz diye ailesine yalan söyleyip sevgilisi ile tatile çıkmıştı. Şimdiki aklım olsa kesinlikle müsaade etmezdim.
Kimsenin kıçını toplamak zorunda değiliz. Sanırım kadın yalan söylemiş değil mi sadece sizle konuştuğunu söyleyerek?
Hatta artırıyorum o geri zekalı lafını duyduğum anda arar o lafı karı koca ikisine de yedirirdim. Durduk yere ne diye hakaret işitesiniz ki? Bir de siz iyi olun demişsiniz. Bana ne yav, isterlerse kötü olsunlar. Ama elin herifi tutup da bana hakaret edemez. Bir de eşinize kadar aramışlar. Ne münasebet? Çocuk gibi sanki velisi arıyor, rezalete bakın.
Zaten arkadaşınız da korkudan ne yapacağını şaşırmış, acil durumda ilk vazgeçtiği de siz olmuşsunuz. Bir daha asla konuşmayın, görüşmeyin.
Adamin alkol problemi var. Arkadaşımi çok sikuyordu ama ben yinede cocuk var dir diyordum. Hiiç tahmin edemiyorum neden bana sardi. Konuşalım dedim kiza ama konusamam senle dedi kapadı engelledi hâlâ şaşkınımAma arkadaşın acaba eşine senle ilgili ne dedi ?Adam durduk yere sana neden sarsın ki?
Valla yarası olan gocunur. Sizin alnınız ak. Kadını ben doldurmadım diyorsunuz. Kadının sakladığı bir şey var ki panik halinde sizi ortaya atıvermiş. Sizi kaybetmeyi göze almış yani. Ki kocasının lafıyla da güya kötü etkilendiği gerekçesi ile görüşmek istemiyor. A pardon kocası yasaklamıştı değil mi? Kocanızı arayarak sıkıyı da vermişti. İlkokul çocuğu gibi, aşırı komik hareketler. Kocaman kadın güya kötü etkileniyormuş.Bende böyle düşünüyorum ama asla görüşememek ne zor bilseniz. Ben fazla mulayim bir karakterim. Bide ne diyeceğim herkese. Sorun ne diyeceğim yani.
Naber bebişim, tam modundasın yine.Elin danasına bakın. Karıya kuzu kesilip size bizon gibi dalan allahın ılıgına bakın. Peh, daha surdan suraya adım atamama her seyde ilgi bekle gelmis kocanla sana gargamel gibi atlamıs, ötmüs.
Veremediniz mi agzının payını öttüğüyle kalırdı. Neymis iyi olunmus. Ay sendede ayrı bi saflık.
Delirdim aksam aksam ya.
Dünden beri felç geçirmis iblisin yavru artıgı gibiyim dolunay mıdır nedir tutulma varmıs yeryüzündeki tüm taslar sanki benim üstümde öyle agırlık, su an buraları boks tahtası olarak görüyorumNaber bebişim, tam modundasın yine.Üzüm mü yine?
Sorma ejderhasız Khalesi'm. Ben de bugün koltuk sildim, tatil günümde deli dürttü sanki. Tır geçti üstümden vallahi.Dünden beri felç geçirmis iblisin yavru artıgı gibiyim dolunay mıdır nedir tutulma varmıs yeryüzündeki tüm taslar sanki benim üstümde öyle agırlık, su an buraları boks tahtası olarak görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?