30 yıllık arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Çok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
Böyle kabus yasadik 3 gün gecti arkadaşım bana mesajla artik benle görüşmeyeceğini eşiyle böyle karar verdiklerini yazmış. Gönül koyma lütfen demiş. Hiç beklemediğim şeyler. Bütün sosyal medyasını da kapatmış.

Yani anlıyacağınız ben günah keçisi olmuşum. Bende siz iyi olun yazdım cevaben. Beni üzen 30 yıllık en yakın arkadaşımın böyle beni hiç saymasi. Kocasına iki laf etmemesi. Benim arkadaşıma eşim böyle şeyler dese karşısında dik dururum. Olurmu böyle şey.
Siz olsanız nasıl tavır takınırsınız? Şaşkın ve üzgünüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın değilmis onlar.Bir şekilde birini suçlayıp iyi olma yoluna giderken seni kenara itmisler boşver sen de hayatina onlari bundan sonra pişman bile olsalar dahil etme.Kendi çamurlarıni sana sicratiyorlar resmen.Yazar dönerse Ötede oynayın çamurunuz bana bulaşıyor de

Kararına saygı duyun, geri çekilin. Nasılsa iki gün sonra yaptığı hatanın farkına varacaktır. 30 yıllık dostluk dile kolay.
Ya kimse inanmaz anlatsam. Ben bile inanamıyorum. 15 yaşındaki oğlum bile hayret ediyor her gün soruyor.

Beni neden ortaya attin dwdim böyle. Birbirimizi kötü etkiliyoruz diye karar verdik kocamla dedi. Ben hâlâ inanamiyorum. Ben hep iyi yorumlar yapiyordum evlilikleri yürüsün diye.

Kadin sosyal medyada birsey yapmis suclu. Suc bastirmak icin konuyu kapamak icin kabul etmis. Boyle kalirmi bence kalmaz
Saglikli bir arkadaslikmi bence degil ama siz birsey yapmayin
Sorun bu olsa bile benden yardım isyerdi. Bende kurtarmak için kabul ederdim. Bu hiç olmadı. Dün ağladım artik eşime anlatirken.

Ne oluyorsa hep bu arkadaşlar yüzünden oluyor. Benim de bir arkadaşım, Rosa ile geziye gidiyoruz diye ailesine yalan söyleyip sevgilisi ile tatile çıkmıştı. Şimdiki aklım olsa kesinlikle müsaade etmezdim.
Kimsenin kıçını toplamak zorunda değiliz. Sanırım kadın yalan söylemiş değil mi sadece sizle konuştuğunu söyleyerek?
Hatta artırıyorum o geri zekalı lafını duyduğum anda arar o lafı karı koca ikisine de yedirirdim. Durduk yere ne diye hakaret işitesiniz ki? Bir de siz iyi olun demişsiniz. Bana ne yav, isterlerse kötü olsunlar. Ama elin herifi tutup da bana hakaret edemez. Bir de eşinize kadar aramışlar. Ne münasebet? Çocuk gibi sanki velisi arıyor, rezalete bakın.
Zaten arkadaşınız da korkudan ne yapacağını şaşırmış, acil durumda ilk vazgeçtiği de siz olmuşsunuz. Bir daha asla konuşmayın, görüşmeyin.

Beni neden ortaya attin dwdim böyle. Birbirimizi kötü etkiliyoruz diye karar verdik kicamla dedi. Ben hâlâ inanamiyorum. Ben hep iyi yorumlar yapiyordum evlilikleri yürüsün diye.
Ama arkadaşın acaba eşine senle ilgili ne dedi ?Adam durduk yere sana neden sarsın ki?

Bende böyle düşünüyorum ama asla görüşememek ne zor bilseniz. Ben fazla mulayim bir karakterim. Bide ne diyeceğim herkese. Sorun ne diyeceğim yani.

Ama arkadaşın acaba eşine senle ilgili ne dedi ?Adam durduk yere sana neden sarsın ki?
Adamin alkol problemi var. Arkadaşımi çok sikuyordu ama ben yinede cocuk var dir diyordum. Hiiç tahmin edemiyorum neden bana sardi. Konuşalım dedim kiza ama konusamam senle dedi kapadı engelledi hâlâ şaşkınım

Bende böyle düşünüyorum ama asla görüşememek ne zor bilseniz. Ben fazla mulayim bir karakterim. Bide ne diyeceğim herkese. Sorun ne diyeceğim yani.
Valla yarası olan gocunur. Sizin alnınız ak. Kadını ben doldurmadım diyorsunuz. Kadının sakladığı bir şey var ki panik halinde sizi ortaya atıvermiş. Sizi kaybetmeyi göze almış yani. Ki kocasının lafıyla da güya kötü etkilendiği gerekçesi ile görüşmek istemiyor. A pardon kocası yasaklamıştı değil mi? Kocanızı arayarak sıkıyı da vermişti. İlkokul çocuğu gibi, aşırı komik hareketler. Kocaman kadın güya kötü etkileniyormuş. Bu cümleyi son duyduğumda ortaokuldaydım, o kadar diyeyim.
Şimdiye kadar da hiçbir sevgilim X seni kötü etkiliyor, görüşmeni yasaklıyorum demedi, diyemez de.
Millet sorarsa da hiç haberim yoktu, güya ben boşan diyormuşum, kocası arayıp hakaretler savurdu, eşime kadar aramış bir de, sonra da suçu bana atıp görüşmeyelim dedi derdim ben olsam. Hiç örtmeye çabalamazdım. Tabi bu bir tavsiye değil, kinci biriyimdir ben.

Elin danasına bakın. Karıya kuzu kesilip size bizon gibi dalan allahın ılıgına bakın. Peh, daha surdan suraya adım atamama her seyde ilgi bekle gelmis kocanla sana gargamel gibi atlamıs, ötmüs.
Veremediniz mi agzının payını öttüğüyle kalırdı. Neymis iyi olunmus. Ay sendede ayrı bi saflık.

Delirdim aksam aksam ya.

Naber bebişim, tam modundasın yine. Üzüm mü yine?

Sorma ejderhasız Khalesi'm. Ben de bugün koltuk sildim, tatil günümde deli dürttü sanki. Tır geçti üstümden vallahi.
Konuları okuyup biraz daha delleniyorum, akşam rutinim oldu valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…