Kin beslemedim hiç kimseye ama bu olay beni ona itiyor. Acayip tuhaf bir durum. Bu arada arkadaşıma volvo araba almıştı kocasi. Nasıl vazgeçsin ondan değil mi.Valla yarası olan gocunur. Sizin alnınız ak. Kadını ben doldurmadım diyorsunuz. Kadının sakladığı bir şey var ki panik halinde sizi ortaya atıvermiş. Sizi kaybetmeyi göze almış yani. Ki kocasının lafıyla da güya kötü etkilendiği gerekçesi ile görüşmek istemiyor. A pardon kocası yasaklamıştı değil mi? Kocanızı arayarak sıkıyı da vermişti. İlkokul çocuğu gibi, aşırı komik hareketler. Kocaman kadın güya kötü etkileniyormuş.Bu cümleyi son duyduğumda ortaokuldaydım, o kadar diyeyim.
Şimdiye kadar da hiçbir sevgilim X seni kötü etkiliyor, görüşmeni yasaklıyorum demedi, diyemez de.
Millet sorarsa da hiç haberim yoktu, güya ben boşan diyormuşum, kocası arayıp hakaretler savurdu, eşime kadar aramış bir de, sonra da suçu bana atıp görüşmeyelim dedi derdim ben olsam. Hiç örtmeye çabalamazdım. Tabi bu bir tavsiye değil, kinci biriyimdir ben.
He durum tamamen duygusal(!) yani. Anlaşıldı şimdi. Sizden vazgeçmiş o da işte.Kin beslemedim hiç kimseye ama bu olay beni ona itiyor. Acayip tuhaf bir durum. Bu arada arkadaşıma volvo araba almıştı kocasi. Nasıl vazgeçsin ondan değil mi.
Yerim ya, cardıo olmustur. Öglen 40-50 kg altına girdim üstümdeki agırlıklar yetmezmis gibi spor yaptım. Hala bal yapmaz gibi arı gibi yatıyorum. Durmadan yiyorum, göbeğim su an 5 seritli otoban gibi gana cöplügüne döndü. Bu deli bizi ne zamana kadar okşamaya devam edecek?Sorma ejderhasız Khalesi'm. Ben de bugün koltuk sildim, tatil günümde deli dürttü sanki. Tır geçti üstümden vallahi.
Konuları okuyup biraz daha delleniyorum, akşam rutinim oldu valla.
Olmaz olsun.He durum tamamen duygusal(!) yani. Anlaşıldı şimdi. Sizden vazgeçmiş o da işte.
Valla karar sizin. Ne diyeyim...
Bu olayda hiç ilgim yoksa canları cehenneme derim ..Hiç arkadaşım dostum dramı yapmam zira benim için önce daima aile gelir.Benimle görüşmeyenle ben hiç görüşmem acaip kindarimdir hiç unutmamÇok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
Böyle kabus yasadik 3 gün gecti arkadaşım bana mesajla artik benle görüşmeyeceğini eşiyle böyle karar verdiklerini yazmış. Gönül koyma lütfen demiş. Hiç beklemediğim şeyler. Bütün sosyal medyasını da kapatmış.
Yani anlıyacağınız ben günah keçisi olmuşum. Bende siz iyi olun yazdım cevaben. Beni üzen 30 yıllık en yakın arkadaşımın böyle beni hiç saymasi. Kocasına iki laf etmemesi. Benim arkadaşıma eşim böyle şeyler dese karşısında dik dururum. Olurmu böyle şey.
Siz olsanız nasıl tavır takınırsınız? Şaşkın ve üzgünüm.
Böyle Bi şeytanla olan arkadaşlığımızın bi sebeple bittiğine sevinin... Hiç üzülmeyin, o sizi hiç arkadaş bilmemiş ki. Yediği haltlara sizi kurban edecek kadar seviyormuş. Yazışmaları gören eşe; "aaa benim profilinden papatya zamanı konuşuyordu ki, vallaaa ben değilim. " diyecek kadar da basit bi amip... Kına yakın.Çok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
Böyle kabus yasadik 3 gün gecti arkadaşım bana mesajla artik benle görüşmeyeceğini eşiyle böyle karar verdiklerini yazmış. Gönül koyma lütfen demiş. Hiç beklemediğim şeyler. Bütün sosyal medyasını da kapatmış.
Yani anlıyacağınız ben günah keçisi olmuşum. Bende siz iyi olun yazdım cevaben. Beni üzen 30 yıllık en yakın arkadaşımın böyle beni hiç saymasi. Kocasına iki laf etmemesi. Benim arkadaşıma eşim böyle şeyler dese karşısında dik dururum. Olurmu böyle şey.
Agzı olan konuşuyor ve hep bır duclu arıyor .Bışver benceÇok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
Birazda ben öyle olsam .Bu olayda hiç ilgim yoksa canları cehenneme derim ..Hiç arkadaşım dostum dramı yapmam zira benim için önce daima aile gelir.Benimle görüşmeyenle ben hiç görüşmem acaip kindarimdir hiç unutmam
Adamin alkol problemi var. Arkadaşımi çok sikuyordu ama ben yinede cocuk var dir diyordum. Hiiç tahmin edemiyorum neden bana sardi. Konuşalım dedim kiza ama konusamam senle dedi kapadı engelledi hâlâ şaşkınım
Benim bisey yazdığımı söylememiş gibi. Kocası direk kapima gelirdi öyle olsa. Sadece birbirimizi kötü etkiliyoruz, birdaha görüşmeyelim dedi zira.Böyle Bi şeytanla olan arkadaşlığımızın bi sebeple bittiğine sevinin... Hiç üzülmeyin, o sizi hiç arkadaş bilmemiş ki. Yediği haltlara sizi kurban edecek kadar seviyormuş. Yazışmaları gören eşe; "aaa benim profilinden papatya zamanı konuşuyordu ki, vallaaa ben değilim. " diyecek kadar da basit bi amip... Kına yakın.
Arkadaşınız sosyal medyada bir işler karıştırmış eşine yakalanınca kendini kurtarmak için sizi gözden çıkarmış aynı şeyi kuzenimde bana yaptı ama rabbimin adaleti şaşmaz 2 yıl sonra yine sosyal medyada tanıştığı biri ile yazışmalarını yakaladı eşi bosandilar hiçte üzülmeyin sizde silip atın bırakın herkes kendi pisliginde boğulsunÇok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
Israrcı olup hala konuşalım demen bile olmamış.O adamın ağzının payını verip sen engelleseydin keşke onları.Adamin alkol problemi var. Arkadaşımi çok sikuyordu ama ben yinede cocuk var dir diyordum. Hiiç tahmin edemiyorum neden bana sardi. Konuşalım dedim kiza ama konusamam senle dedi kapadı engelledi hâlâ şaşkınım
O an engelledim zaten ikisinide. Ama sinirim geçmedi. Buraya yazmak biraz soğuttu içimi.Israrcı olup hala konuşalım demen bile olmamış.O adamın ağzının payını verip sen engelleseydin keşke onları.
Bana bunu 19 yaşındayken 4 yıllık kankamÇok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?