30 yıllık arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim bu kadar yazmışsınız hakkınızı helal edin. Ben tartışmaya bile giremiyorum kimseyle huyum çok fena. Zaten ms hastasiyim hemen dilim dolaniyor heyecandan falan. Konu kapandi ama fena icimde kaldı soylemediklerim.

Zaten bana idare et beni dese başım üstüne. Biz eşimle karar verdik senle ömür boyu görüşmeyeceğim yazmış. Valla su anda yazarken bile sinir oldum.

Evet benzer olay yaşamışsın. Beni anliyorsun. Ben şaşkınım hâlâ ama bir irtibat kurarsa meramımı anlatıp son noktayı ben koymak istiyorum. Kocası olacak adamın adini bile duymak istemiyorum.

Evet benzer olay yaşamışsın. Beni anliyorsun. Ben şaşkınım hâlâ ama bir irtibat kurarsa meramımı anlatıp son noktayı ben koymak istiyorum. Kocası olacak adamın adini bile duymak istemiyorum.
İrtibat kurmak inanın boşuna ...benim bahsettiğim kişi de bende ergendik hadi...siz yetişkin insanlarsınız.Üstelik eşinizi aramış ..Benim eşimi böyle biri arasa çok büyük kriz çıkar eşiniz fazla büyütmemiş Alllahtan
Bence basın engeli ulaşmaya çalılrsada set çekin önüne konuşmanızın yersiz olduğunu,onun gibi insanlara ihtiyacınız olmadığını bu saatten sonra hayatınızda istemediğinizi söyleyin ...
Belliki eşinin istekleri doğrultusunda çevresini daraltıyor.. Yada yanlış birşeyler yaptı suçuda size attı..Eşide sizinle görüşmemesi karşılığında affetti
Klasik eşiyle mutlu olmayan ama imkanlarından da vazgeçemeyek insan tipi arkadaşınız
Hiç suçlamayın kendinizi belliki dostluğunuzu hak etmiyor...

Benım bi arkadaşımın komple ailesi(anne baba kardeş) benı sevmez. Soylediği yalanları uzerime attıgı ıcın.simdiki aklım olsa ben de müsaade etmezdim

Zaten bana idare et beni dese başım üstüne. Biz eşimle karar verdik senle ömür boyu görüşmeyeceğim yazmış. Valla su anda yazarken bile sinir oldum.
Arkadaşınızın cümleleri değil bunlar biliyorsunuz değil mi? Eşi kelimesi kelimesine söylemiş o da yazmış. Muhtemelen biriyle konuşurken yakalandı, sonra sizin konuştuğunuzu söyledi, eşi de ona inanmayı ve size ateş püskürmeyi seçti. Evlilik elden gitmesin ve ele güne rezil olmayayım diye arkadaşınız da şimdi eşi ne dese yapıyor.

Welcome to en yakın arkadaştan kazık yiyenler kulübü canım. Zor ama zamanla alışırsın. Demek ki sandığın kadar iyi arkadaş veya arkadaşın sandığın kadar iyi biri değilmiş. Yeni insanlar girer elbet hayatına herkesin yeri bir şekilde dolar emin ol. Sen kendi ailene vakit ayır bir süre salla bu arkadaşı.

Ay ben sadece konuyu okumus biri olarak şok oldum sizi dusunemiyorum

Bazi insanlar hayatinin sorumlulugunu alamazlar ve gunah kecisi ararlar burda da siz olmussunuz
Dediginiz, demediginiz ne varsa dediklerinizi de carpita carpita kendi suclu konuma dusmesin diye karsindakini suclayabilenlerin neler yapabilecegini o kadar iyi biliyorum ki

İnsan hic yakistiramiyor, biliyorum, hele de ben iyi olsunlar diye konustum demissiniz ya nasil uzuldum nasil ofkelendim.
Oysa oyle bir sorumlulugunuz bile yok

Ki bi seyler demis olsaniz dahi burda bile hayatimizin sadece bir ucunu bizim gosterdigimiz kadariyla gorebilen insanlar ay ben cekemezdim ay ben bosanirdim vs yorumunda bulunabiliyorken insan 30 yillik arkadasinin ne kastettigini bilmez mi
Bilmezse sormaz mi
O yuzden sucu kendinizde aramayin

Bu alenen iftiradir cok haklisiniz uzulmekte icinizde kalmis olmasinda amar tartissaniz da bu sefer daha berbat suclamalar duyma ihtimaliniz vardi
Yaziklar olsun deyip gecin.

Cok gecmis olsun ya cidden
Allah oyle guzel dostluklar nasip etsin ki bunu unuttursun

Tamam öyle olsada arkadaşım bir aralık bulup bana durumu anlatmalıydı. Ben onu idare ederdim, biliyor.

Teşekkür ederim bendeuyeolcam
Inanılır gibi değil. Ne durumdayim onu bile düşünemiyorum şaşkınım.
Aklima geldikçe tobe tobe deyip duruyorum. Burasi biraz kendime getirdi beni. Var olun

sosyal medyadan sadece sizinle mi konuştuğunu demiş?
ama o siz değilsiniz
sizin üzerinizden bişeyler karıştırıp anında sizi harcayıp satmış o zaman!!
ona mı üzüleceksiniz? terbiyesiz?

Benimde yıllar önce çok yakın arkadaşım vardı. Lisede de aynı siniftaydik ama o lise 1 den sonra okulu bıraktı. Okuldan sadece benimle görüşüyordu. Benim halamda hoca mukabele falan yapar. Bu arkadaşımın annesi beni oyuzden tanıyordu ama kadınla hiç oturup da konuşmadik tanışmadık bile. Neyse bu arkadaşım biriyle mesajlaşıyorken arkadaşımın dayısı yakalıyor bu kim falan diye tabi telefonundaki mesajlaştigi numaradaki kayıtli isim benim dayısı, arkadaşımın annesine bak şu msjlara diye gösteriyor. Kadında tabi beni zannediyor halamın yanına gidip "senin yeğenin benim kızıma erkek gibi msjlar atıyor diye msjlari gösteriyor". Halamda hiç numaraya bakmayı akıl edememiş bana gelip bir sürü şey söyledi. Bende onun yüzünden bir sürü yemin ettim ağladım. ailemin yanında oldu tabi bu olaylar ailem bana inandı...

Sonrasında da o arkadaşımla hemen görüşmeyi kestim. Herkesin tahmini aynı tabi büyük ihtimalle bir erkeği senin isminle kaydetti teline annesi sorarsa X hocanın yeğeniyle msjlaşıyorum diyecek. Annesi de he tamam deyip yiyecek. Ama dayı yememiş tabi msjlari incelemiş olay benim başıma kaldı ...

Tabi ben ne yaptım yıllar yıllar sonra o arkadaşımın amcasiyla evlendim şuan onun yengesiyim anası denen mendeburunda eltisi oldum ikiside yıllarca benimle konuşmadı bende sallamadim şimdi durduk yere 2 yildir ikiside benimle konuşmaya başladı

Tamam öyle olsada arkadaşım bir aralık bulup bana durumu anlatmalıydı. Ben onu idare ederdim, biliyor.
Evlilik yemini ettiği kişiye dürüst olmayan birinin arkadaşlığı ne kadar güvenilir olur, niye idare edesiniz ki.
O 30 yıllık arkadaşım dememiş, size iftira atmış, kendini kurtarmak için sizi yapmadığınız bir olayın içine çekmiş böyle bir insanı hayatımdan çıkaran ben olurdum. Karşı taraf değil.
Hayat eksik kaldığımız konuları tamamlamamız, ders çıkarıp düzeltmemiz için yaşatır bazı olayları.
Eşinizle benzer bir problem yaşasanız sorunu bitirmek için suçsuz birini yakarmıydınız?

Ya düşündükçe tuhaf geliyor ve size hak veriyorum. Hep bi yanlışlık var diyorum. Ben asla yapmazdim tabi. Safça olacak ama o bana atmak istemedi mi diyorum. Sadece benimde bildiğimi söylemiş miş öyle savundu kendisini. Ama kocası küfrederken sessiz kaldı.

Geçenlerde benimde eşimin arkadaşları bize gelmişti. 6 yıldır beraberler. Ufak bir tartışma oldu aralarında. Bizimkiler dışarı çıktı. Kız başladı bana anlatmaya neler söyledi sevgilisinin arkasından cimri kaba görgüsüz şöyle böyle nasıl ağlıyor bitti diye. On saat dil döktüm bir de onu dinle, konuşun, emeğinize yazık bitirmeyin vs. Bunlar giderken kız ayrılmış. Oğlan benim eşimi arayıp demesin mi paki34 ne dediyse iyi doldurmuş sevgilimi bizim ayrılmamıza neden oldu hiçbir sorunumuz yoktu vs diye. Günah keçisi ben oldum. O gün eşimle birbirimize girdik. Ve sonuç onlar tekrar barışmış… O yüzden şaşırmadım. Bu toksik hasta insanların bir de başkasına suç atmalarına tahammül edemiyorum. Görüşmeyin bir daha sizin iyiliğinize bile olur bu durum.

Tabiri caizse atla katır tepisir olan eşeğe olur bende yaşadım.

Şu güne kadar problem yaşayıp uzaklaşmış olduğum insanların yaptıklarına bakınca "tahmin etmeliydim, aslında göstermiş karakterini" diyorum. Her şey normalken başkalarıyla yaşadığı problemi, bir olaya bakış açısını anlatırken açık ediyorlar aslında ama konduramıyoruz. Başkasının dedikodusunu sana getiren seninkini de mutlaka başka yerde yapıyordur derler ya, aynen öyle işte.
Kadınların tartışmasına dahil olan erkeklerden nefret ederim. Hele ki kaba davranıp birde küfredenler karaktersiz adamlardır gözümde. Onlar bir gün bir şekilde yine düşerler birbirlerine karı koca. Sen aradan çekilmişsin ne güzel, şimdi yesinler birbirlerini iki karaktersiz.
Bir gün sizi ararsa bahanelerini dinlemek için bile konuşmayın derim.

Arkadaş elbette önemli ama insanların 'çıkarı' neredeyse ona yönelir. Çıkar derken mal mülk kötü bir çıkarı kastetmiyorum. Duygusal çıkar, güvenlik, alışkanlık da bir tür çıkardır bence. Eşlerimizin yanında olmamızın nedenlerinden bir tanesi mesela, onu sevmemiz. Ve bizi onun sevmesi/bu duyguyu hissettirmesi. Bu da sevgi çıkarıdır bence. Üzgünüm ama bence arkadaşınız kendi açısından doğru olanı yapmış. Ha size sövüp sayması onun ahlaksızlığını gösterir o ayrı.

Adamin alkol problemi var. Arkadaşımi çok sikuyordu ama ben yinede cocuk var dir diyordum. Hiiç tahmin edemiyorum neden bana sardi. Konuşalım dedim kiza ama konusamam senle dedi kapadı engelledi hâlâ şaşkınım
Ortada bir halt dönmüş belli, daha iyi uzak olması. Ama içip içip telefona giden o eli kırardım, kimse kafasına göre arayıp ileri geri konuşamaz, içtiğine pişman ederim adamı, densiz herif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…